Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στο itf επιτρεπονται μονο οι ντιρεκτ μπουνιες στο κεφαλι και με την πρυποθεση οτι θα ειναι επαφη για ποντο, αν το χερι συνεχισει την κινηση υπαρχει ποινη

επιτρεπονται κανονικα οι γροθιες στο κεφαλι και οχι οι direct μονο.....και η κινηση ειναι full contact με δυναμη και με συνεχεις κινησεις ...οχι του στυλ , γροθια μια ,και στοπ!!!! υπαρχουν απλετα βιντεακια στο youtube να δεις οτι η κινηση συνεχιζει .....μεχρι και στον αερα σηκωνονται και βαρουν γροθιες!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πες μας την εκδοχη σου πως εχασε στον τελικο ο νικολαιδης το 04 δασκαλε

ρε φιλε τι το παλευεις...αμα δεν καταλαβαινεις τι λεω τοση ωρα..αστο...πηγαινε να χτυπησεις κανα σακο !!!! ο Νικολαιδης εκανε WTF.....αυτο μπορεις να το καταλαβεις ???

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επιτρεπονται κανονικα οι γροθιες στο κεφαλι και οχι οι direct μονο.....και η κινηση ειναι full contact με δυναμη και με συνεχεις κινησεις ...οχι του στυλ , γροθια μια ,και στοπ!!!! υπαρχουν απλετα βιντεακια στο youtube να δεις οτι η κινηση συνεχιζει .....μεχρι και στον αερα σηκωνονται και βαρουν γροθιες!!!!
ρε κοφτο, θα σε εκθεσω και θα γελανε ολοι!!1

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εξακολουθεις να μπερδευεις πραγματα, ολυμπιακο αθλημα ειναι το το tae-kwon-do  ουτε wtf ουτε κατι αλλο, στα ομοσπονδιακα πρωταθληματα εχουν διαφορετικους κανονες και τα 2 απο απο τους κανονες της ολυμπιαδας, και μην ξεροκοπανας τον στρατηγο γιατι θα σε εκθεσω...

τι ξεροκοπαναω ρε φιλε με τον στρατηγο...τι λεω λαθος ?μπορεις να μου πεις ??? ιδρυτης του taekwondo ειναι ενας...αυτος που εφτιαξε το 1955 το itf....to wtf ηρθε το 1977 νομιζω......τι να με εκθεσεις???? σε τι ??? τα τελευταια χρονια εγινε ενοποιηση στο taekwondo ως ενα μια πολεμικη τεχνη....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

καλυτερα να μην συνεχισω, απλα δες το και μην συνεχισεις να ποσταρεις παπαριες

ρε φιλε εχεις ψυχολογικα ?? τι δεν καταλαβες σε αυτα που ειπα ?? το βιντεο που μου εβαλες το ειδα....τι θες να μου δειξεις ??? ο τυπος κανει itf στο βιντεο.....τι θες να μου πεις ??δε σε καταλαβαινω !!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

καλυτερα να μην συνεχισω, απλα δες το και μην συνεχισεις να ποσταρεις παπαριες

πηγαινε να σε κοιταξει κανας ψυχολογος φιλε....εχεις προβλημα μεγαλο τελικα !!! μπηκες πεταξες κατι μαλακιες οτι κατι ξερεις ,μου πετας ενα βιντεο το οποιο απο μονο του σε βγαζει ηλιθιο και μετα μου λες οτι το taekwondo ειναι ενα.......ξανακοιταξε το βιντεο που μου εβαλες να δεις οτι ο συγκεκριμενος κανει ITF.....αντε βλακα!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πηγαινε να σε κοιταξει κανας ψυχολογος φιλε....εχεις προβλημα μεγαλο τελικα !!! μπηκες πεταηξες κατι μαλακιες οτι κατι ξερεις ,μου πετας ενα βιντεο το οποιο απο μονο του σε βγαζει ηλιθιο και μετα μου λες οτι το taekwondo ειναι ενα.......ξανκοιταξε το βιντεο που μου εβαλες να δεις οτι ο συγκεκριμενος κανει ITF.....αντε βλακα!!!!
δες τα π,μ σου και μην μιλας αλλο, τραβα για υπνο, και να μιλας οπως σου μιλαω

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όλο λόγια ειναι, όλοι τους.... :s&m_1:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν την κανω εγω την προπαγανδα την κανουν οι ... γιατροι  :2funny: :2funny:

Η συσχέτιση της άνοιας με προηγούμενο τραύμα του εγκεφάλου δεν είναι τόσο ισχυρή, όπως με τους γενετικούς και τους αγγειακούς παράγοντες, εντούτοις υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση με προηγούμενο τραύμα κεφαλής, ιδιαίτερα αν υπήρξε διαταραχή της συνείδησης. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα άνοιας στους πυγμάχους. Οι ασχολούμενοι με την πυγμαχία δέχονται πολλαπλά μικρά χτυπήματα οπότε αυτό τους προδιαθέτει για να αναπτύξουν άνοια, η οποία έχει πολλά κοινά με τη νόσο Alzheimer.

Όλα αυτά τα αθλήματα είναι επικίνδυνα. Χαζεύουν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μου θα διαλεξω οπλα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

παρε τυπε  :grin:

URL]]

Stories