Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εν τω μεταξυ υπάρχουν αλλες τεχνες που θα μπορουσαν να βγαλουν ακομη και πυγμαχο νοκ αουτ σε λιγοτερο απο 1 λεπτο πχ να σκασεις καμια κλοτσια στο ποδι και να κουτσαίνει μετα....

γιατι μπορει να πεσεις σε αλητη πυγμαχο στο δρομο και να θελει τσαμπουκαδες δεν ειναι ολοι καλα παιδια. Να ειναι της αποψης εγω εχω κανει πυγμαχια και σας γαμαω ολους

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όλα αυτά τα αθλήματα είναι επικίνδυνα. Χαζεύουν.

Εμενα ειναι το χομπι μου το TKD οπως και οι υπολογιστες. Το θεμα ειναι οτι αμα πεινασω μπορω να κανω μαθηματα και σε αυτο και να βγαζω μεροκαματο. Καταλαβες? επενδυση και ασε τους αλλους να δερνονται.

:2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δες το ποστ μου ρε.καταλαβες ποιο γυμναστηριο λεω?τωρα μπορει να εχει κλεισει γιατι μιλαμε για αρκετααα χρονια πριν...

Σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα  :S

δεν μ αρεσει το Μαι γενικοτερα ταυλανδεζικο κικ μποξιν .

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το άλλο ρε παιδιά που για προπόνηση κάνεις κάτι κύκλους σα ζεϊμπέκικο ποιο ειναι;  :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειναι τα κορμια που ηθελε η λουκρητια.... αγαλματα λεει οχι σκεμπεδες  :2funny: :2funny: :2funny:
το χε πει φοβερα παει και αυτη εφυγε τις διωξανε ολες οι μπουρδελιαριδες
που και που μπαινει να πει ενα γεια τυπε

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
γενικα ξερω για τον δασκαλο μου μονο γιατι ηταν σχετικα μικρος και γιναμε φιλοι

εκει καταλαβα τι σημαινει wing chun

δεν λεω οτι πυγμαχια η muay thai δεν μετρανε,αμα κανεις χρονια ολα καλα ειναι:)
αλλα αμα ο αλλος σε εχει απο κοντα η σου πιασει χερι την γαμησες
βασιζεται ουσιαστικα μονο σε low kich η direct

ειμαι εγω με τον δασκαλο και φιλο μου σε bar..γινεται μαλακια με κατι γκομενες φωναζει ενα φουσκα δικο της και πανω που ερχεται να το παιξει ιστορια(με χερια κατω ο φουσκας) λεει μαλακιες και τρωει αστραπιαια μια κινηση με αναποδη παλαμι στο λαιμο στην καρωτιδα

εβγαζε αιμα απο το στομα αφου νομιζα οτι τον σκοτωσε..εμεις φυγαμε γτ εγινε πανικος

αυτη την κινηση πραγματικα το λεω δεν θελετε ουτε να τη δειτε ουτε να τη ζησετε

εγω που το ειδα να φανταστειτε ετρεμα μετα...

εκει καταλαβεις αλλο πολεμικα αθληματα και αλλο τετοιες τεχνες που σκοτωνουν

εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που φυλανε τα μεγαλυτερα ονοματα ξερουν krav maga η wing chun κατα  βαση..
εχετε δει πχ πυγμαχο να φυλαει σημαντικο προσωπο?ισως το 80
Τυπε μου καλα τα ελεγες αλλα το χασες στο τελος...εχω τουλαχιστον 8 φιλουσ πυγμαχους και φυλανε σημαντικα προσωπα και ειναι και στην νυχτα πορτα σε πολα μαγαζια....ψαξτο..Εντελωσ φιλικα..

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μου καλα τα ελεγες αλλα το χασες στο τελος...εχω τουλαχιστον 8 φιλουσ πυγμαχους και φυλανε σημαντικα προσωπα και ειναι και στην νυχτα πορτα σε πολα μαγαζια....ψαξτο..Εντελωσ φιλικα..

Ναι και εμενα ο φιλος μου ο ενας εχει δουλεψει πορτα. Ενταξει κανεις δεν διαφωνει οτι αμα σε πιασει ο πυγμαχος καλά θα σε λιώσει. Εχουν συνηθισει να τρωνε γερα κτυπηματα ... θα ειναι δυσκολο να τον κατεβάσεις. Μπορει να μην ειναι καθολου απλο. Εκτος και αν παιξεις με την κλοτσια που ειπαμε πριν οποτε αφησει τα χερια και πιασει το ποδι ή αρχισει να κουτσαινει. Αν και σε αυτα πρεπει να εχουν προπονηθει δεν νομιζω να ειναι απροετοιμαστοι μαλακες ειναι? Η πυγμαχια δεν ειναι ευκολος αντιπαλος.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο συγκεκριμενος δεν καταλαβαινει χριστο εδω μου ελεγε οτι αμα του παρουσιαζοταν δουλεια να κυνηγάει πειρατες θα πηγαινε  :2funny: :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εμενα ειναι το χομπι μου το TKD οπως και οι υπολογιστες. Το θεμα ειναι οτι αμα πεινασω μπορω να κανω μαθηματα και σε αυτο και να βγαζω μεροκαματο. Καταλαβες? επενδυση και ασε τους αλλους να δερνονται.

:2funny:

Αυτό είναι έξυπνο και δικαιώνει την επιλογή των γονιών σου να σε γράψουν στο TKD. Αν είχες κάνει πυγμαχία θα έπρεπε πρώτα να περάσεις από τα ρινγκ για να ανοίξεις (μια παρακμιακή) σχολή. Ενώ τώρα, με ένα μικρό κεφάλαιο, ανοίγεις μαγαζάκι και το γεμίζεις παιδάκια. :thumbsup:

υ.γ. βέβαια μια μικρή βλάβη στο εγκέφαλο στην άφησε...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω κανει tae kwon do αλλα απο αυτα που εχω ακουσει το αγωνιστικο εχει μονο κλωτσιες και καθολου χερια.
Ισως να αξιζε το παραδοσιακο το ITF αλλα η πλειοψηφια των σχολων απ οτι βλεπω κανουν το αγωνιστικο.
Εγω προσωπικα εχω κανει shotokan karate οταν ημουν μικρος και εδω και καποια χρονια,οχι συνεχομενα βεβαια
κανω thai-boxing.Καποιος που θελει αμεσα αποτελεσματα του το συνιστω ανεπιφυλακτα διοτι εκτος του οτι αποκτας
αντοχη και φυσικη κατασταση με την προπονηση μαθαινεις και να χρησιμοποιεις σωστα το σωμα σου και να χτυπας οπως πρεπει.
Το θεμα παντως με τις πολεμικες τεχνες η τα μαχητικα αθληματα εχει να κανει με το να βρεις αυτο που σε εκφραζει
περισσοτερο και να εχεις την τυχη να πεσεις και σε καλο δασκαλο ;)

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E ναι ο καλος δασκαλος ειναι τα παντα.

Zatoichi με μαθηματα TKD και ιδιαιτερα στους υπολογιστες ενα μεροκαματο το μηνα θα βγαινει !!!!

Για αρχη καλα ειναι.Οποτε και σε ιδιωτικη να μην βρω (που δεν θα βρω αμα δεν εχω βυσμα) θα πεσω στα μαλακα κάπως.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχω κανει tae kwon do αλλα απο αυτα που εχω ακουσει το αγωνιστικο εχει μονο κλωτσιες και καθολου χερια.
Ισως να αξιζε το παραδοσιακο το ITF αλλα η πλειοψηφια των σχολων απ οτι βλεπω κανουν το αγωνιστικο.
Εγω προσωπικα εχω κανει shotokan karate οταν ημουν μικρος και εδω και καποια χρονια,οχι συνεχομενα βεβαια
κανω thai-boxing.Καποιος που θελει αμεσα αποτελεσματα του το συνιστω ανεπιφυλακτα διοτι εκτος του οτι αποκτας
αντοχη και φυσικη κατασταση με την προπονηση μαθαινεις και να χρησιμοποιεις σωστα το σωμα σου και να χτυπας οπως πρεπει.
Το θεμα παντως με τις πολεμικες τεχνες η τα μαχητικα αθληματα εχει να κανει με το να βρεις αυτο που σε εκφραζει
περισσοτερο και να εχεις την τυχη να πεσεις και σε καλο δασκαλο ;)

ξερει ο aigeas....που ειχε δασκαλο τον Κιμ.....ποιον κιμ ?? ξερει αυτος !! ειναι απο αυτους(ο aigeas) που αν σου πεσει για δασκαλος κανεις τον σταυρο σου και οτι κατσει!!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε εμενα μ αρεσει το αγωνιστικο χωρις χερια... πρεπει να φορεσεις γαντια κανονικα και ποδια... οπως το βιντεακι που ανεβασα 1ο - 1ο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
E ναι ο καλος δασκαλος ειναι τα παντα.

Zatoichi με μαθηματα TKD και ιδιαιτερα στους υπολογιστες ενα μεροκαματο το μηνα θα βγαινει !!!!

Για αρχη καλα ειναι.Οποτε και σε ιδιωτικη να μην βρω (που δεν θα βρω αμα δεν εχω βυσμα) θα πεσω στα μαλακα κάπως.
τυπε σε μια ταινια best of the best λεγοταν,εκαναν TKD ή καρατε? :think:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για καποιον που ξεκιναει τωρα,ειδικα αν ειναι και μικρος το καλυτερο ειναι να παει σε σχολη με box και kick-boxing
και αφου γινει καλος σε αυτα να κανει και grappling(μαχη εδαφους).
Το καλο ειναι να ξερεις και ορθια μαχη αλλα και μαχη στο εδαφος :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom