Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε παιχτουρι ολοι οι μεγαλοι αθλητες δε βλεπουν βιντεο πριν τον αγωνα? να εντοπισουν αδυναμιες να στρωσουν τακτικη?
Ε και τι σχεση εχω εγω με τους μεγαλους
ρε παιχτουρι ολοι οι μεγαλοι αθλητες δε βλεπουν βιντεο πριν τον αγωνα? να εντοπισουν αδυναμιες να στρωσουν τακτικη?
σπαρινγκ χωρις προστατευτικα εχεις κανει;πονεσε το κορμακι σου η δεν μασαςστον πονοΝαι απο τις καλυτερες
Ε και τι σχεση εχω εγω με τους μεγαλους
και τι ειναι τα 3 νταν που εχεις ρε δασκαλε? ηχος σμσ στο κινητο?
μιλαμε για μεγαλο βλακα...πριν ειχε 3 νταν τωρα δεν ειναι στους μεγαλουςκαι τι ειναι τα 3 νταν που εχεις ρε δασκαλε? ηχος σμσ στο κινητο?
Δεν τα εχω ακομα.
μιλαμε για μεγαλο βλακα...πριν ειχε 3 νταν τωρα δεν ειναι στους μεγαλους
Πυγμαχια ποσα χρονια κανεις ? Αυτο με ενδιαφερει ... στο TKD θα παω να δωσω για 3ο Dan. Και θα συνεχισω μεχρι να φτασω 60-70 (αν φτασω τοσα). Μ αρεσει αρκετα σαν αθλημα
δηλαδη εχεις ηδη 2? ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ
δηλαδη εχεις ηδη 2? ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ
προσεχε μιλαμε για το πιο δυνατο τολιο τσακι στην πιατσαβλακα βολντεβλακ.κλειστο ηλιθιε
τι ναι τουτος ρε...πριν λεει οτι δεν ανηκει στους μεγαλους (ειναι απλος ασκουμενος δηλαδη) μετα λεει οτι θα δωσει για 3ο ντανπροσεχε μιλαμε για το πιο δυνατο τολιο τσακι στην πιατσα
το συνεχιζεις ρε ηλιθιε? σε δουλευει ολο το σαιτ,ξεφτιλιστηκες παλι,ο λοπεζ πριν σε δουλευε κι ουτε χαμπαρι πηρες και συνεχιζεις?χαζοβιολης και γλωσσοκοπανας... συνδυασμος θανατου που θα ελεγε και ο λοπεζ
χαζοβιολης και γλωσσοκοπανας... συνδυασμος θανατου που θα ελεγε και ο λοπεζ
γατακια ρε.
ει ψιψινες. πρωτο κριτηριο καθε μεγαλου μυστη πολεμικων τεχνων. ταπεινοτητα.
καλα στο γυμναστηριο πως τον αντεχουν?
Καθε λιγο και λιγακι στην τουαλετα η μουρη μεσα και τραβηγμα στο καζανακι.