speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ναι ΑΦΜ και ΔΟΥΜε κινητο και στοιχεια ελπιζω. Οκ?
ναι ΑΦΜ και ΔΟΥΜε κινητο και στοιχεια ελπιζω. Οκ?
Τώρα είδα το thread αυτό και ο τίτλος με έχει μπερδέψει λίγο για το τι δουλειά έχουν οι πολεμικές τέχνες με το tae kwon do?
ναι ΑΦΜ και ΔΟΥ
τον ξεφτιλισεςΣιγα μην παω εγω στο Νεο φαληρο ρε μαλεα και να μην ερθεις θα κραταω λεει γκριζο κρανος χαχαχα ναι εσυ και αλλοι 10
αμα εχεις αρχιδια να μαθεις να βριζεις επωνυμα.. δωσε ονοματεπωνυμο και κινητο.
Αλλιως πισω στο κοτετσι σου.
Καλα νταξει
Σιγα μην παω εγω στο Νεο φαληρο ρε μαλεα και να μην ερθεις θα κραταω λεει γκριζο κρανος χαχαχα ναι εσυ και αλλοι 10
αμα εχεις αρχιδια να μαθεις να βριζεις επωνυμα.. δωσε ονοματεπωνυμο και κινητο.
Αλλιως πισω στο κοτετσι σου.
fighters αθανασοπουλοςτο γυμναστηριο που πας πως λεγεται? θα ερθω εκει να σε περιμενω στις ντουζιερες θα εχω κατουρησει κιολας που σου αρεσει
τον ξεφτιλισες
Σιγα μην παω εγω στο Νεο φαληρο
πουστη θα σε ξεφτιλισω κι αλλο.σου ειπα εκει που εγραψες σε συγκκριμμενο σημειο ΒΛΑΚΑ.οχι οπου να ναι.ξεφτιλισου κι αλλο μωρη αδερφαρα να σε δω
το γαμησες και ψοφησε. τι ονοματεπωνυμα και μαλακιες ρε? της νυχτας τα καμωματα δε θελουν ονοματεπωνυμα. τι αδερφιστικα ειναι αυτα?
ασε τυπε.φλωρος και επισημως.του λεω ελα σε συγκεκριμμενο σημειο ,θα κραταω γκριζο κρανος και λεει θελω ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο ο πουστης.ξεφτιλας με τη βουλα απο δω και μπρος.το γαμησες και ψοφησε. τι ονοματεπωνυμα και μαλακιες ρε? της νυχτας τα καμωματα δε θελουν ονοματεπωνυμα. τι αδερφιστικα ειναι αυτα?
ασε τυπε.φλωρος και επισημως.του λεω ελα σε συγκεκριμμενο σημειο ,θα κραταω γκριζο κρανος και λεει θελω ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο ο πουστης.ξεφτιλας με τη βουλα απο δω και μπρος.
ασε τυπε.φλωρος και επισημως.του λεω ελα σε συγκεκριμμενο σημειο ,θα κραταω γκριζο κρανος και λεει θελω ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο ο πουστης.ξεφτιλας με τη βουλα απο δω και μπρος.
και ποιος σου ειπε ρε πανιβλακα οτι μενω εκει? την περιπτωση να εχω δουλεια εκει και να βολευει δεν την σκεφτηκες εεε? αλλος βλακας.παρτε αριθμο ειστε πολλοιΤελικά είναι μικρός ο κόσμος. Γείτονας μου είναι ο σιχαμένος.
Φτηνό γυμναστήριο κοντά στο σπίτι του είπε, μόνο ένα μπορεί να είναι.
Μπόλντη θα σου πω εγώ πού θα πας
Γιατι δεν καταλαβα? θες να βρισεις και να κανεις τον μαγκα? πες μου ποιος εισαι.