kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μπορείς να κάνεις και το άλλο,τράβα στο ΥΠΕΘΑ και τρύπωσε στο ΓΕΑ,άρχισε να βαράς όποιο φαντάρο βρεις μπροστά σου.Ε του πούστη όλο και κάποιος θα είναι ο Μπολντης.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο,τράβα στο ΥΠΕΘΑ και τρύπωσε στο ΓΕΑ,άρχισε να βαράς όποιο φαντάρο βρεις μπροστά σου.Ε του πούστη όλο και κάποιος θα είναι ο Μπολντης.
παρε τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.swords24.eu/images/products/en/Samurai_Katana-Dragon_Tsuba_Red_SW-941RD.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε κατι πιο δραστικο εχεις;, η βλακεια ειναι ανικητη!
τραβα μαλακια στους κουλουςTελος αυτα. Πλεον ειμαι πολιτης. Ψαχνω εργασια σαν μανιακος![]()
τραβα μαλακια στους κουλους
φαινεταιTελος αυτα. Πλεον ειμαι πολιτης. Ψαχνω εργασια σαν μανιακος![]()
ναιΕξυπναδα ?
φαινεται![]()
![]()
ρε τυπε εσυ θα φας ολα τα λεφτα σου σε φωτοτυπιεςE metajy μας πανω απο 10 βιογραφικα την ημερα δεν αξιζει να στελνεις... και αυτο για καμια βδομαδα...
μετα εξω να μοιραζεις και να βρεις καναν γνωστο και μετα εξωτερικο ή δικια σου επιχειρηση.
ρε τυπε εσυ θα φας ολα τα λεφτα σου σε φωτοτυπιες
αυτο το ποστ θα περασει στην αιωνιοτηταΕχω ακουσει πως ψαλτης σε εκκλησια μονο τις Κυριακες τσιμπας 200-400 ευρω το μηνα.... αμα ξεραμε ψαλτικα καλα θα ηταν
και να καναμε και μερικα μαθηματακια TKD να το 700αρι - 800αρι
τυπε μου στο χωριο μου ξεμειναμε απο παπα, εισαι;; ψαλτη εχουμε, 250 δινουμεΕχω ακουσει πως ψαλτης σε εκκλησια μονο τις Κυριακες τσιμπας 200-400 ευρω το μηνα.... αμα ξεραμε ψαλτικα καλα θα ηταν
αυτο το ποστ θα περασει στην αιωνιοτητα![]()
![]()
Εχω ακουσει πως ψαλτης σε εκκλησια μονο τις Κυριακες τσιμπας 200-400 ευρω το μηνα.... αμα ξεραμε ψαλτικα καλα θα ηταν
Ρε μαλακα πληροφορικαριος δεν έχεις σπουδασει;
Τι μαλακιες τσαμπουνας για δεξι ψαλτης στα πετραλωνα και ταεκβοντο;
Από Σεπτέμβριο οι προσλήψεις.