Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
  Τα αντρακια τα ζουμπουρλούδικα θυμωσανε;

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ!

Μπόλντη αστις μαλακίες ο speres σου πέταξε πετσετα....

Σε ειπε κότα ... οφείλεις να πας .... τουλάχιστον να τον κατουρησεις!

ή να κατουρηθείς πάνω σου μόλις τον δεις...

Ποντάρω speres! Θα το γαμήσει το Taek won do .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τελος.δεν ξαναασχολουμαι.ξεφτιλιστηκε οσο δεν παει,αντε γεια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
και ποιος σου ειπε ρε πανιβλακα οτι μενω εκει? την περιπτωση να εχω δουλεια εκει και να βολευει δεν την σκεφτηκες εεε? αλλος βλακας.παρτε αριθμο ειστε πολλοι

Σημασία έχει ότι ξέρω που γυμνάζεσαι και θα το πω στο μπόλντη να 'ρθει να σου φτιάξει λίγο τη χωρίστρα

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και ποιος σου ειπε ρε πανιβλακα οτι μενω εκει? την περιπτωση να εχω δουλεια εκει και να βολευει δεν την σκεφτηκες εεε? αλλος βλακας.παρτε αριθμο ειστε πολλοι

Χεσ μεντέν.  :S

Λεγε ρε το γυμναστηριο που πηγαινεις... δεν θες να δωσεις κινητο θες να το παιξεις δυσκολη γκομενιτσα συμφωνοι
παω πασο. Λεγε το γυμναστηριο που πηγαινεις και την ωρα που θα εισαι και δωσε ονομα να περασω απο εκει εγω με ανωνυμους δεν συναντιεμαι.

λοπεζ δεν συναντιεμαι με ανωνυμους ... ειτε το τελειωνεις ειτε οχι. Σορρυ πολιτικη του καταστηματος  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακου κει 'πες μου πως σε λενε'. σα ζωντοχηρα που την πειραξανε στο δρομο τα παιδια της γειτονιας.

με ξεφτιλισε ο μαλακας και του εκανα κερκιδα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αφου δεν θα ρθει ρε λοπεζ. Δεν ερχονται... σε σενα ηρθε ο αχαχουχας? εσυ του ειπες να ερθει σε μερος ΣΟΥ
δεν πηρες παγανια εγω μενω βορεια.. σιγα μη τρεχω για εναν βλακα εδω ουτε για δουλεια δεν πηγα καλα καλα μολις εμαθα οτι ειναι με πωλησεις. Με δουλευεις?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σημασία έχει ότι ξέρω που γυμνάζεσαι και θα το πω στο μπόλντη να 'ρθει να σου φτιάξει λίγο τη χωρίστρα
ειπα τελος.δεν ξαναασχολουμαι με τον πουστη.αμα θες να βριστουμε μεταξυ μας ευχαριστως.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
Αφου δεν θα ρθει ρε λοπεζ. Δεν ερχονται... σε σενα ηρθε ο αχαχουχας? εσυ του ειπες να ερθει σε μερος ΣΟΥ
δεν πηρες παγανια εγω μενω βορεια.. σιγα μη τρεχω για εναν βλακα εδω ουτε για δουλεια δεν πηγα καλα καλα μολις εμαθα οτι ειναι με πωλησεις. Με δουλευεις?

Εγω λέω πως θα ρθει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφου δεν θα ρθει ρε λοπεζ.

αυτο εξακριβωνεται με σωστες ερωτησεις. ειδες πως ξεβρακωσα τον μογγολο. θα ρωτησω κατι διαφορετικο αυριο (δε λεω τι) και θα φανει ποιος πηγε.

τεσπα με συγχισες και εχω και εξοδο. φευγω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αμα το κανονισετε βορεια ερχομαι κι εγω για μαρτυρας[size=8pt]να γελασω[/size]  :zfuck:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο εξακριβωνεται με σωστες ερωτησεις. ειδες πως ξεβρακωσα τον μογγολο. θα ρωτησω κατι διαφορετικο αυριο (δε λεω τι) και θα φανει ποιος πηγε.

τεσπα με συγχισες και εχω και εξοδο. φευγω.

Ασε ρε μλκα  :-

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αμα το κανονισετε βορεια ερχομαι κι εγω για μαρτυρας[size=8pt]να γελασω[/size]  :zfuck:

τι να κανονισω μωρε με την κοτα την λυρατη... ουτε στην περιοχη του δεν κανονιζει ο φλωρος
λεει θα εχω μια δουλεια απο εκει χαχαχα ασε ρε μλκα σιγα μη παει τσαμπα θα τρεχω ειναι βλακας φαινεται

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δασκαλε με ολο το σεβασμ,κατεβα μην μας απογοητευεις.εγω μενω κοντα στο φαληρο και μπορω να ερθω να σε υποστηριξω αν δεν ερθει μονος του ο σπερες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
για προσεχε
δεν ειμαι σταματακης μπολντης σπερας λοπεζ αχαχουχας κλπ παιδια  :birdman:
τι εισαι :birdman: μπρουκλης :birdman:

αυριο εχει νωντοτσαρκα με μεμο :birdman: ελα να σου τραβηξουμε τ αυτακι κατεργαρακο :birdman:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ασε τυπε.φλωρος και επισημως.του λεω ελα σε συγκεκριμμενο σημειο ,θα κραταω γκριζο κρανος και λεει θελω ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο ο πουστης.ξεφτιλας με τη βουλα απο δω και μπρος.
Μπορείς να κάνεις και το άλλο,τράβα στο ΥΠΕΘΑ και τρύπωσε στο ΓΕΑ,άρχισε να βαράς όποιο φαντάρο βρεις μπροστά σου.Ε του πούστη όλο και κάποιος θα είναι ο Μπολντης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom