Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω ακουσει πως ψαλτης σε εκκλησια μονο τις Κυριακες τσιμπας 200-400 ευρω το μηνα.... αμα ξεραμε ψαλτικα καλα θα ηταν

και να καναμε και μερικα μαθηματακια TKD να το 700αρι - 800αρι

πείνα τύπε;
σταμάτησες να βυζαίνεις απ το γλυκό γάλα της μαμάς πατρίδας;

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πείνα τύπε;
σταμάτησες να βυζαίνεις απ το γλυκό γάλα της μαμάς πατρίδας;

εσυ απο που βυζαινεις ?

ασε ξερω ... παλι θα θυμηθεις οτι επομενο ποστ σε μενα
μετα απο κανα μηνα :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εχω ακουσει πως ψαλτης σε εκκλησια μονο τις Κυριακες τσιμπας 200-400 ευρω το μηνα.... αμα ξεραμε ψαλτικα καλα θα ηταν

Κλειστό επάγγελμα, τύπε μου. Έχουν σφίξει οι καιροί και οι "δεινόσαυροι" πλέον δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Φίλος μου που έχει σχέση μ' αυτά έκανε παλιά κανα ψαλτικό τώρα λέει τα παίρνουν όλα οι παλιοί.

Επισκέπτης
Αμα δεν γινει κατι μεσα στους 2 μηνες συνολικα απο το σπιτι και την γυρα το αφήνουμε το κολπο με τα CV.

στέλνεις και CV;
τι τους γράφεις; ξέρω taekwondo και κοινωνικούς χορούς,
υπηρέτησα τυπικά στον ελληνικό στρατό και έχω 35.000 ποστ στο bourdela.com;

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στέλνεις και CV;
τι τους γράφεις; ξέρω taekwondo και κοινωνικούς χορούς,
υπηρέτησα τυπικά στον ελληνικό στρατό και έχω 35.000 ποστ στο bourdela.com;

Λεγε ρε. Ποιος σου δινει το περισσοτερο χαρτζηλικι η μαμά ή ο μπαμπας?  :2funny:

Επισκέπτης
Κλειστό επάγγελμα, τύπε μου. Έχουν σφίξει οι καιροί και οι "δεινόσαυροι" πλέον δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Φίλος μου που έχει σχέση μ' αυτά έκανε παλιά κανα ψαλτικό τώρα λέει τα παίρνουν όλα οι παλιοί.

εγώ άκουσα ότι περιμέναν οι παλιοί να απολυθεί ο μπόλντης για να του δίνουν 400€ κάθε Κυριακή

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε για αυτον που τα περιμενει ετοιμα ολα κλειστά θα ειναι.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι θα κάνεις, θα περιμένεις να... πεθάνουν οι παλιοί ψάλτες;

Εγω προσωπικα δεν ειμαι ψάλτης. Λεω οτι μπορει καποιος να μάθει βυζαντινη μουσικη και να το ψαξει για εξτρα εισοδημα.

Μην τα βλεπουμε και ολα μαύρα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγω προσωπικα δεν ειμαι ψάλτης. Λεω οτι μπορει καποιος να μάθει βυζαντινη μουσικη και να το ψαξει για εξτρα εισοδημα.

Μην τα βλεπουμε και ολα μαύρα.

Σιγά μη κάνει και ορθοφωνία. Δεν χρειάζεται μουσική κατάρτιση για να γίνεις ψάλτης.
Σου εξηγώ ότι φίλος που έκανε 2-3 το μήνα στην ενορία του, τώρα δεν μένει για εκείνον ούτε μισό. Τα παίρνουν όλα οι παλιοί που πιο πριν αράζανε και 1-2 Κυριακές ας πούμε.
Ρε κολλητέ, η ανεργία και η ύφεση δεν είναι ένα νούμερο της ΕΛΣΤΑΤ. Φαίνεται στον έξω κόσμο αν γυρίσεις λίγο, δεις, ρωτήσεις.
Τώρα αν μου λες ότι εσύ θα το παλέψεις να γίνεις πιο κολλητός του παπά ή να ψάξεις εκκλησία 5 δήμους μακριά είναι άλλο θέμα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγά μη κάνει και ορθοφωνία. Δεν χρειάζεται μουσική κατάρτιση για να γίνεις ψάλτης.
Σου εξηγώ ότι φίλος που έκανε 2-3 το μήνα στην ενορία του, τώρα δεν μένει για εκείνον ούτε μισό. Τα παίρνουν όλα οι παλιοί που πιο πριν αράζανε και 1-2 Κυριακές ας πούμε.
Ρε κολλητέ, η ανεργία και η ύφεση δεν είναι ένα νούμερο της ΕΛΣΤΑΤ. Φαίνεται στον έξω κόσμο αν γυρίσεις λίγο, δεις, ρωτήσεις.
Τώρα αν μου λες ότι εσύ θα το παλέψεις να γίνεις πιο κολλητός του παπά ή να ψάξεις εκκλησία 5 δήμους μακριά είναι άλλο θέμα.

Εσυ τι δουλεια κανεις ?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την ξέρουμε και την ΕΛΣΤΑΤ και την κατάσταση που επικρατεί φίλε.

το σημαντικο που ελαχιστοι μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι με την απογοητευση δεν θα βγει τιποτα.
Ξερεις μια κατασταση και προσπαθεις να βρεις λυσεις. Το να εχεις πολλα εφοδια μεγαλωνει τις πιθανοτητες... πχ σε περιπτωση που το πτυχιο σου ΔΕΝ σου δωσει δουλεια βλεπεις τι αλλες εναλλακτικες εχεις...

εχεις prof στα αγγλικα? το παλευεις για μαθηματα.
ξερεις οτιδηποτε αλλο? προσπαθεις να το πουλησεις. Εγω παντως ηδη εχω φτιάξει στα αγγλικα το CV μου το σκεφτομαι πολυ σοβαρα και το εξωτερικο. ΑΜα μου παρουσιαστει ευκαιρια εχω φύγει. Νεα ζωή ... νεους φιλους ... νέες γκομενες. Αξιοπρεπης μισθος.

Αλλιως ΧΩΡΑΦΙ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Συνέχισε να πιστεύεις ότι είσαι ο ξύπνιος που θα τα καταφέρει καλύτερα και όλοι οι άλλοι μαλάκες.  :jerking:
Έχεις να πάρεις πολλά μαθήματα ζωής ακόμα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συνέχισε να πιστεύεις ότι είσαι ο ξύπνιος που θα τα καταφέρει καλύτερα και όλοι οι άλλοι μαλάκες.  :jerking:
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι που αυτή τη πεποίθηση τους τη συνδυάζουν με περισσή αλαζονεία (πσσς... :rockon: )

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε σταματηστε να κανετε σαν αποτυχημενοι ελεος.

Τι κακομοιρια ειναι αυτη?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι που αυτή τη πεποίθηση τους τη συνδυάζουν με περισσή αλαζονεία (πσσς... :rockon: )

Oρισμενοι απο αυτους ξεχασες να πεις οτι έχουν προχωρησει και τοσοι αλλοι έχουν μεινει πισω.
Οσο εσυ κλαιγεσαι κάποιος άλλος γαμάει και χαίρεται.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Την ξέρουμε και την ΕΛΣΤΑΤ και την κατάσταση που επικρατεί φίλε.

το σημαντικο που ελαχιστοι μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι με την απογοητευση δεν θα βγει τιποτα.
Ξερεις μια κατασταση και προσπαθεις να βρεις λυσεις. Το να εχεις πολλα εφοδια μεγαλωνει τις πιθανοτητες... πχ σε περιπτωση που το πτυχιο σου ΔΕΝ σου δωσει δουλεια βλεπεις τι αλλες εναλλακτικες εχεις...

εχεις prof στα αγγλικα? το παλευεις για μαθηματα.
ξερεις οτιδηποτε αλλο? προσπαθεις να το πουλησεις. Εγω παντως ηδη εχω φτιάξει στα αγγλικα το CV μου το σκεφτομαι πολυ σοβαρα και το εξωτερικο. ΑΜα μου παρουσιαστει ευκαιρια εχω φύγει. Νεα ζωή ... νεους φιλους ... νέες γκομενες. Αξιοπρεπης μισθος.

Αλλιως ΧΩΡΑΦΙ.

Μπόλντη

δεν ξέρω τι επίπεδο σπουδών έχεις στην πληροφορική, εκείνο που ξέρω είναι πως δεν γνωρίζω κανέναν πληροφορικάριο χωρίς δουλειά. Ούτε από ΤΕΙ!

Όλοι έχουν βολευτεί κάπου. Σε εταιρείες πληροφορικής, ή κάνουν δικες τους δουλειές.

Φίλος μου απόλύθηκε από μεγάλη πολυεθνική. Πήρε 80.000 αποζημίωση και τα χε βάψει μαυρα γιατί παράλληλα με την απόλυση του ρθε και αιτηση διαζυγιου.

Πήγαμε για καφέ και του λέω:

- Ρε μαλάκα γιατί τα βάφεις μαύρα; Δες το ποτηρι μισογεμάτο...!!! Σε χώρισε η μπαζόλα πάνω που παίρνεις 80 χιλιάρικα αποζημίωση! Εχεις σπιτι δικό σου μονοκατοικία, γραφτους όλους στα αρχίδια σου και πούλα την και για δουλειά θα βρεις! Με το πτυχίο, τις γνωσεις και την προυπηρεσία που έχεις, γαμείς και δέρνεις. (Πτυχίο ΑΒΣΠ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Εχει απολυθεί 1,5 χρόνο περίπου.  Βγάζει χαλαρά 1,5 χιλιάρικο τον μήνα από επισκευές υπολογιστών στο σπίτι του, όλα μαύρα (κανένας δεν ζητάει απόδειξη), τα λεφτα της αποζημίωσης τα εχει τράπεζα κλειστά (παίρνει κι από κει κάνα τρακοσαρι τον μηνα) και νοικιασε και το σπίτι άλλα 300.

Εντάξει δεν βγάζει τα λεφτά που έβγαζε στην πολυεθνική (3,5 χηνες καθαρά, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό, προσθετη ιδιωτική ασφαλιση, μετοχές της εταιρείας), αλλά ζει μια χαρά.

Μπόλντη ψάξου. ΣΤην αρχή πήγαινε έστω και για λιγότερα να αποκτησεις προυπηρεσία 3-4 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom