Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε, εγώ του 'πα να πάμε να τον κεράσω στον Τερκενλή ότι θέλει να κάτσει να το φάει και σαν άνθρωπος, αλλά αυτός είναι αγνώμων. Με βρίζει και με λέει τρολ!

Εχω λογο που παω παρκινγκ υπογειο σκλαβενιτη ρε τυπε.... πεταω καρτες στα αυτοκινητα  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εχω λογο που παω παρκινγκ υπογειο σκλαβενιτη ρε τυπε.... πεταω καρτες στα αυτοκινητα  :grin:

και νόμιζα ΄oτι ήμουν ο μόνος που το κάνει αυτό ! ...telik΄aείσαι σπίρτο!  :rockon: :2funny:

yg . πού είναι αυτό το μνάκι ο βάτραχος να δεί τί απήχησει έχει το αβατάρ μου ,όλοι το πήραν παρτούζα ....tελικά  :rockon: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποιο κανεις ρε λουτσε??? πετας κάρτες ή τρως τυροπιτες σε υπογεια παρκινγκ Σκλαβενιτη? :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16

Μπόλντη

κάνε έναν λογαριασμό στο
Τσάμπα είναι. Μπες μέσα (η Χρυση Ευκαιρία είναι) και σηκωσε αγγελίες για μαθηματα υπολογιστων και επισκευές πισι.

Γραψε και παπαριες δεν πειράζει. Πως είσαι επαγγελματίας, με πολλά πτυχία και αρχίδια. Ετσι κι αλλιώς κανενας δεν θα στα ζητήσει...

Το 90% των προβληματων των υπολογιστών είναι κάνας ιός, κάνα κρασαρισμα δισκου, κάνα φορματ. Ευκολα πράματα για σενα.

Επίσης καλή ιδέα είναι να κολλήσεις φυλλάδια τυπωμενα πάνω σε στυλους της ΔΕΗ με διάφανη πλαστικη κολλητική ταινία.

" ο μιστερ μαλακας του μπουρδελα.κομ για το 2013 παραδιδει μαθηματα υπολογιστων. Επίσης επισκευάζουμε τον υπολογιστή σας με το μικροτερο κοστος για να μπαινετε στο σάιτ άνετα!"

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  Μπόλντη

κάνε έναν λογαριασμό στο
Τσάμπα είναι. Μπες μέσα (η Χρυση Ευκαιρία είναι) και σηκωσε αγγελίες για μαθηματα υπολογιστων και επισκευές πισι.

Γραψε και παπαριες δεν πειράζει. Πως είσαι επαγγελματίας, με πολλά πτυχία και αρχίδια. Ετσι κι αλλιώς κανενας δεν θα στα ζητήσει...

Το 90% των προβληματων των υπολογιστών είναι κάνας ιός, κάνα κρασαρισμα δισκου, κάνα φορματ. Ευκολα πράματα για σενα.

Επίσης καλή ιδέα είναι να κολλήσεις φυλλάδια τυπωμενα πάνω σε στυλους της ΔΕΗ με διάφανη πλαστικη κολλητική ταινία.

" ο μιστερ μαλακας του μπουρδελα.κομ για το 2013 παραδιδει μαθηματα υπολογιστων. Επίσης επισκευάζουμε τον υπολογιστή σας με το μικροτερο κοστος για να μπαινετε στο σάιτ άνετα!"

Σωστο και χιουμοριστικο  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μορτη ξερεις και απο προγραμματισμο?

Ναι ρε συ. Εννοειται. Οτιδηποτε απλα ο προγραμματισμος ειναι πιο σοβαρο μαθημα δηλαδη εκει θα εβαζα 10 ευρω την ωρα οχι 8. Σκεψου οτι αυτα που θα μαθει καποιος στον προγραμματισμο ειναι ηδη ετοιμα απο ψαξιμο προσωπικο και εχω και σημειωσεις και βιβλια και τα παντα.

Εκανα και μαθηματικα παλιοτερα σε παιδακια γυμνασιου. Αλλα μπορω και σε μεγαλυτερες ταξεις να κανω μαθηματικα ειδικα τα γενικης παιδειας ειναι της πλακας... αλγεβρες και μαθηματικα γ λυκειου απο διανυσματα δεν θυμαμαι πολλα για να αναλαμβανα τα μαθηματικα κατευθυνσης της β λυκειου οποτε δεν θα το δεχομουν. Τριτη λυκειου κατευθυνση επισης οχι.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
  Μπόλντη

κάνε έναν λογαριασμό στο

Ποδολαγνε τα εχω κανει αυτα ρε. Στην χρυση ευκαιρια ειμαι γραμμενος απο το 2009.  :grin:

Απλα τωρα γραφτηκα και σε αλλα 2 παρομοιου τυπου με αγγελιες και τις καρτες για εξτρα ενισχυση δεν περιμενω δηλαδη μονο απο χρυση ευκαιρια παλια σε επαιρναν και απο εκει πλεον ομως θες πιο γερη στρατηγικη και κυνηγι  :dancing:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε θα σου στειλω αυριο πμ απο εναν φιλο που μπορει να χρειαστει την βοηθεια σου  ;)

Οκ κοιτα εμενα η κυρια δουλεια μου αυτη ειναι προγραμματιστης αλλα δεν ειναι ευκολη. Τα αλλα που ειπε ο ποδολαγνος ειναι πολυ πιο ξεκουραστα. Φορματ ειδικα και εγκαταστασεις της πλακας.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
Ποδολαγνε τα εχω κανει αυτα ρε. Στην χρυση ευκαιρια ειμαι γραμμενος απο το 2009.  :grin:

Απλα τωρα γραφτηκα και σε αλλα 2 παρομοιου τυπου με αγγελιες και τις καρτες για εξτρα ενισχυση δεν περιμενω δηλαδη μονο απο χρυση ευκαιρια παλια σε επαιρναν και απο εκει πλεον ομως θες πιο γερη στρατηγικη και κυνηγι  :dancing:

Εχει βγουν κάτι εταιρείες με εκπτωτικά κουπόνια. Μπορείς να γραφτεις κι εκεί.

Ας πούμε το κόστος για να κάνεις ένα φορματ δισκου ειναι 30 ευρώ. Βγαλε προσφορά εκπτωσης 60% και κάνε το φορματ για 10.

Θα ξεσκιστείς στις παραγγελίες.

Γκουγκλάρισέ το και θα το βρεις αμέσως.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
Οκ κοιτα εμενα η κυρια δουλεια μου αυτη ειναι προγραμματιστης αλλα δεν ειναι ευκολη. Τα αλλα που ειπε ο ποδολαγνος ειναι πολυ πιο ξεκουραστα. Φορματ ειδικα και εγκαταστασεις της πλακας.

Μπόλντη

η δουλειά σου σήμερα είναι απαραίτητη όσο ο κουρέας, ο σουβλατζής, ο καφετζής, ο γιατρός, ο δικηγόρος.

Α -  ΠΑ - ΡΑΙ - ΤΗ - ΤΗ !!!

Εχεις στα χέρια σου μια καλή τέχνη και γνώση.

Σταμάτα τις μαλακίες με τα ψαλτηρια και στρωσου στη δουλειά σου.

Θέλει πολύ τρέξιμο αλλά γρηγορα θα διαπιστώσεις τι έχεις στα χέρια σου.

Επισκέπτης
ωραιος θα τα πουμε οταν μαθω σιγουρα τι θελει!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
  Μπόλντη

η δουλειά σου σήμερα είναι απαραίτητη όσο ο κουρέας, ο σουβλατζής, ο καφετζής, ο γιατρός, ο δικηγόρος.

Α -  ΠΑ - ΡΑΙ - ΤΗ - ΤΗ !!!

Εχεις στα χέρια σου μια καλή τέχνη και γνώση.

Σταμάτα τις μαλακίες με τα ψαλτηρια και στρωσου στη δουλειά σου.

Θέλει πολύ τρέξιμο αλλά γρηγορα θα διαπιστώσεις τι έχεις στα χέρια σου.

Ποδολαγνε το ξερω αυτο που λες και οι πλουσιοτεροι (δημοσιευμενα) στον κοσμο ειναι πληροφορικαριοι. Αλλα νταξ εχουν βγει και αλλοι πολλοι δεν ειμαι μονο εγω αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα παιξουμε φουλ επιθεση και πιεση μεχρι να βρουμε δουλεια. Τεσπα θα δουμε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
Ποδολαγνε το ξερω αυτο που λες και οι πλουσιοτεροι (δημοσιευμενα) στον κοσμο ειναι πληροφορικαριοι. Αλλα νταξ εχουν βγει και αλλοι πολλοι δεν ειμαι μονο εγω αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα παιξουμε φουλ επιθεση και πιεση μεχρι να βρουμε δουλεια. Τεσπα θα δουμε

Σιγουρα είναι πολλοί οι πληροφορικάριοι. Αλλά είναι και πολλά τα πισιά που έχουν ανάγκη επισκευών.

Και δεν θα πάψει ποτέ ο κόσμος να θελει να μαθει από υπολογιστές.

Κοίτα εδω μέσα ρε Μπόλντη.... Μέχρι οι πουτάνες μάθανε το ίντερνετ και τα πισιά.

Κάποιος τους έδειξε... όχι απαραιτήτως με λεφτά...  ;)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
  Ασε τον δικό μου φιλο ρε κουτσομπόλη!

Για σένα μιλάμε.  Βγάλε κάρτες κι άρχισε να μοιραζεις. Πήγαινε σε μικρές εταιρείες πόρτα πόρτα στην περιοχή που μένεις. Παρτες σβαρνα με τα πόδια και ένα μπουκαλάκι νερό για να μη διψάσεις στο δρόμο.

Τι προς το παρόν τίποτα ρε μαλάκα; Τωρα απολύθηκες. Θέλει υπομονή και κυνήγι.

Και μη βλέπεις που κουραδεύουμε εμείς εδώ. Τα προβλήματά μας λυμμένα τα χουμε.

Εσύ κοίτα να κινηθείς σωστά.

Αγγλικά ξέρεις καλά; Ζητάνε πληροφορικάριους στην Αυστραλία. Πας εκεί μετανάστης;

ρε βλαμενε φιδεμπορα

ρε παθολογικα ψευτη

ο μπολντι ειναι πιτσιρικας

χρειαζεται ρεαλιστικες συμβουλες τωρα που ξεκιναει

κι εσυ του τσαμπουνας αρκουδιες  :jerking:

ποια αυστραλια ρε παπαρα

τον μπολντι περιμενανε οι αυστραλοι

επειδη ξερει αγγλικα

και ηταν οδηγος ναυαρχου

Stories

Νέο!

Stories