Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Μπόλντη

δεν ξέρω τι επίπεδο σπουδών έχεις στην πληροφορική, εκείνο που ξέρω είναι πως δεν γνωρίζω κανέναν πληροφορικάριο χωρίς δουλειά. Ούτε από ΤΕΙ!

Όλοι έχουν βολευτεί κάπου. Σε εταιρείες πληροφορικής, ή κάνουν δικες τους δουλειές.

Φίλος μου απόλύθηκε από μεγάλη πολυεθνική. Πήρε 80.000 αποζημίωση και τα χε βάψει μαυρα γιατί παράλληλα με την απόλυση του ρθε και αιτηση διαζυγιου.

Πήγαμε για καφέ και του λέω:

- Ρε μαλάκα γιατί τα βάφεις μαύρα; Δες το ποτηρι μισογεμάτο...!!! Σε χώρισε η μπαζόλα πάνω που παίρνεις 80 χιλιάρικα αποζημίωση! Εχεις σπιτι δικό σου μονοκατοικία, γραφτους όλους στα αρχίδια σου και πούλα την και για δουλειά θα βρεις! Με το πτυχίο, τις γνωσεις και την προυπηρεσία που έχεις, γαμείς και δέρνεις. (Πτυχίο ΑΒΣΠ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Εχει απολυθεί 1,5 χρόνο περίπου.  Βγάζει χαλαρά 1,5 χιλιάρικο τον μήνα από επισκευές υπολογιστών στο σπίτι του, όλα μαύρα (κανένας δεν ζητάει απόδειξη), τα λεφτα της αποζημίωσης τα εχει τράπεζα κλειστά (παίρνει κι από κει κάνα τρακοσαρι τον μηνα) και νοικιασε και το σπίτι άλλα 300.

Εντάξει δεν βγάζει τα λεφτά που έβγαζε στην πολυεθνική (3,5 χηνες καθαρά, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό, προσθετη ιδιωτική ασφαλιση, μετοχές της εταιρείας), αλλά ζει μια χαρά.

Μπόλντη ψάξου. ΣΤην αρχή πήγαινε έστω και για λιγότερα να αποκτησεις προυπηρεσία 3-4 χρόνια.

Σε εταιρεια πληροφορικης δεν σε παιρνουν αμα δεν εχεις γνωστό ή δεν εχεις προυπηρεσια. Ειπαμε να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα εσυ πας στο αλλο ακρο. Κατσε γιατι πηρες φορα ενα λεπτο... ο τυπος θα λυπηθηκε επειδη η μπαζολα θα του ζητουσε διατρογη ή το μισο σπιτι. 1.500 ευρω το μηνα? απο επισκευη υπολογιστων ? στο σπιτι του?

για βρες μου πελατες και κανω την ιδια δουλεια ... εχω βαλει ηδη 3 αγγελιες σε 3 σαιτ και θα παω να παρω και επαγγελματικες καρτες απο βδομαδα. Προς το παρον τιποτα... για εταιρειες δυσκολο για τον λογο που σου ειπα και πιο πανω.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρωτησε τον πως τους βρηκες αυτους και ελα να μου πεις αν ειναι να παιξω το ιδιο. Ετσι αοριστα δεν μπορει να βγει ακρη.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Σε εταιρεια πληροφορικης δεν σε παιρνουν αμα δεν εχεις γνωστό ή δεν εχεις προυπηρεσια. Ειπαμε να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα εσυ πας στο αλλο ακρο. Κατσε γιατι πηρες φορα ενα λεπτο... ο τυπος θα λυπηθηκε επειδη η μπαζολα θα του ζητουσε διατρογη ή το μισο σπιτι. 1.500 ευρω το μηνα? απο επισκευη υπολογιστων ? στο σπιτι του?

για βρες μου πελατες και κανω την ιδια δουλεια ... εχω βαλει ηδη 3 αγγελιες σε 3 σαιτ και θα παω να παρω και επαγγελματικες καρτες απο βδομαδα. Προς το παρον τιποτα... για εταιρειες δυσκολο για τον λογο που σου ειπα και πιο πανω.

ναί θα σβρούμε πελάτες ! :headbang: σäκω πρωί πρωί και πάρε μια τσάντα άσε τις παπαριές και θα βρείς κάποιες δουλειές αρκεί να κόψεις το πολύ bla bla  :rolleyes: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :rockon: άντε  :rockon:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναί θα σβρούμε πελάτες ! :headbang: σäκω πρωί πρωί και πάρε μια τσάντα άσε τις παπαριές και θα βρείς κάποιες δουλειές αρκεί να κόψεις το πολύ bla bla  :rolleyes: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :rockon: άντε  :rockon:

Δεν ζητησα απο σενα... με τον αλλον μιλαω. Επειδη εσυ δεν εχεις πολυ μπλα μπλα πρεπει να το κοψω εγω που το εχω? ε ειστε κακομοιρηδες. Τελος

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Βγάζει χαλαρά 1,5 χιλιάρικο τον μήνα από επισκευές υπολογιστών στο σπίτι του, όλα μαύρα (κανένας δεν ζητάει απόδειξη), τα λεφτα της αποζημίωσης τα εχει τράπεζα κλειστά (παίρνει κι από κει κάνα τρακοσαρι τον μηνα) και νοικιασε και το σπίτι άλλα 300.

Αυτο για να το κανεις προϋποθετει να χεις ενα κυκλο ανθρωπων, που χρησιμοποιουν υπολογιστη και τον χρειάζονται για δουλεια

και γω που ειμαι χομπιστας, μονταρω-επισκευάζω καμια 20ρια υπολογιστες το χρονο και βγαζω κανα 1000ρικο μαυρο, αλλά φτιάχνω κι αλλους τοσους τζαμπα....

μπόλντη το βασικο ειναι να αποκτησεις τους πρωτους σου πελάτες, να σαι σωστος,
και αυτοι όλο και καποιον θα σου φερουν...
Υπομονη θελει.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κουνήσου.... οι μέρες περνάνε   :rockon:

Θα το κανω αυτο με τις καρτες ρε... θα παω να παρω καμια 200αρια την αλλη βδομαδα

θα αρχισω το καμακωμα μετα για δουλεια αυτη τη φορα ομως οχι στα βρωμομουνα  :rockon: :rockon:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο για να το κανεις προϋποθετει να χεις ενα κυκλο ανθρωπων, που χρησιμοποιουν υπολογιστη και τον χρειάζονται για δουλεια

και γω που ειμαι χομπιστας, μονταρω-επισκευάζω καμια 20ρια υπολογιστες το χρονο και βγαζω κανα 1000ρικο μαυρο, αλλά φτιάχνω κι αλλους τοσους τζαμπα....

Υπομονη θελει.

Ε αμα αποκτησεις πελατεια μετα απο λιγο ανοιγεις και δικια σου επιχειρηση. Εχω βαλει 8 ευρω την ωρα για μαθημα λογω κρισης  :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ρε σταματηστε να κανετε σαν αποτυχημενοι ελεος.

Τι κακομοιρια ειναι αυτη?

:2funny:

Μιλάει ο άνθρωπος που τρώει τυρόπιτα στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη και βγαίνει μόνο Γκάζι λόγω βολικού μετρό, γιατί από ρόδα ούτε πατίνι.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Bεβαια μπορεις να κανεις και ΚΑΛΥΤΕΡΟ καμακι και σε γκομενες με την καρτα σου. Τι θα πει μου την επεσε ο λιγουρης? χαχα δουλεια ψαχνω μωρη ελεος. Επαγγελματικη καρτα σου εδωσα... και αμα γουσταρει θα παρει με την προφαση των μαθηματων  :P

νατο... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.Μπορει να εχει μελλον αυτη η δουλεια τελικα για να δουμε :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ασε τον δικό μου φιλο ρε κουτσομπόλη!

Για σένα μιλάμε.  Βγάλε κάρτες κι άρχισε να μοιραζεις. Πήγαινε σε μικρές εταιρείες πόρτα πόρτα στην περιοχή που μένεις. Παρτες σβαρνα με τα πόδια και ένα μπουκαλάκι νερό για να μη διψάσεις στο δρόμο.

Τι προς το παρόν τίποτα ρε μαλάκα; Τωρα απολύθηκες. Θέλει υπομονή και κυνήγι.

Και μη βλέπεις που κουραδεύουμε εμείς εδώ. Τα προβλήματά μας λυμμένα τα χουμε.

Εσύ κοίτα να κινηθείς σωστά.

Αγγλικά ξέρεις καλά; Ζητάνε πληροφορικάριους στην Αυστραλία. Πας εκεί μετανάστης;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Υπομονη θελει.

Τα βλέπεις Μπόλντη;

Ενας χομπίστας είναι και το χιλιαρικάκι το βγαζει χαζά χαζά.

Όρμα νεαρέ και μην κάθεσαι στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ

Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει αυτό το σάιτ είναι να βρεις φτηνές και καλές πουτάνες.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Ασε τον δικό μου φιλο ρε κουτσομπόλη!

Για σένα μιλάμε.  Βγάλε κάρτες κι άρχισε να μοιραζεις. Πήγαινε σε μικρές εταιρείες πόρτα πόρτα στην περιοχή που μένεις. Παρτες σβαρνα με τα πόδια και ένα μπουκαλάκι νερό για να μη διψάσεις στο δρόμο.

Τι προς το παρόν τίποτα ρε μαλάκα; Τωρα απολύθηκες. Θέλει υπομονή και κυνήγι.

Και μη βλέπεις που κουραδεύουμε εμείς εδώ. Τα προβλήματά μας λυμμένα τα χουμε.

Εσύ κοίτα να κινηθείς σωστά.

Αγγλικά ξέρεις καλά; Ζητάνε πληροφορικάριους στην Αυστραλία. Πας εκεί μετανάστης;

Δεν ειμαι κουτσομπολης φιλε... συζητηση κανουμε να δω αμα εχει βρει τροπο που δεν εχω σκεφτει εγω.
Τεσπα θα κανω αυτο που λες και εσυ... τωρα απολυθηκα αλλα δεν εχει να λεει αυτο θελω δουλεια

Ε δεν εχω prof  :S μαλακια. Η Αυστραλια ειναι αρκετα μακρυα ομως... δεν ξερω αμα δεν βρω πουθενα τιποτα αλλο ξερω γω  :think: προτιμω να κοιταξω Ευρωπη για αρχη. Αν δεν βρω κατι εδω. Κοιταω ηδη και Ευρωπη δηλαδη επειδη απο ελληνικες εταιρειες δεν εχω ακουσει καλα λογια αρκετοι εστελναν βιογραφικα τοσο καιρο και δεν καταφεραν τιποτα δεν θελω να χασω τον χρονο μου.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Τα βλέπεις Μπόλντη;

Ενας χομπίστας είναι και το χιλιαρικάκι το βγαζει χαζά χαζά.

Όρμα νεαρέ και μην κάθεσαι στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ

Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει αυτό το σάιτ είναι να βρεις φτηνές και καλές πουτάνες.

Ειμαι γενικα στο νετ και ψαχνω. Δεν ειμαι μονο στο μπουρδελα ρε  :P
μολις αρχισει η γυρα θα γινω λουης μην κλάψετε... παιζει να με χάσετε ΠΡΕΠΕΙ να βρουμε δουλεια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: κανόνισε να πέσεις ...επάνω μου  για κάρτες ....  :rolleyes:...θα σε πάω τρενακι  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Άστο τύπε, εισαι κακομοίρης!  :grin:

Ρε, εγώ του 'πα να πάμε να τον κεράσω στον Τερκενλή ότι θέλει να κάτσει να το φάει και σαν άνθρωπος, αλλά αυτός είναι αγνώμων. Με βρίζει και με λέει τρολ!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: κανόνισε να πέσεις ...επάνω μου  για κάρτες ....  :rolleyes:...θα σε πάω τρενακι  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σε κανω μετα να αλλαξεις αβαταρ  :2funny:

Μην μου μιλατε για επαγγελματικες καρτες Μπολντη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom