Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μπόλντη
δεν ξέρω τι επίπεδο σπουδών έχεις στην πληροφορική, εκείνο που ξέρω είναι πως δεν γνωρίζω κανέναν πληροφορικάριο χωρίς δουλειά. Ούτε από ΤΕΙ!
Όλοι έχουν βολευτεί κάπου. Σε εταιρείες πληροφορικής, ή κάνουν δικες τους δουλειές.
Φίλος μου απόλύθηκε από μεγάλη πολυεθνική. Πήρε 80.000 αποζημίωση και τα χε βάψει μαυρα γιατί παράλληλα με την απόλυση του ρθε και αιτηση διαζυγιου.
Πήγαμε για καφέ και του λέω:
- Ρε μαλάκα γιατί τα βάφεις μαύρα; Δες το ποτηρι μισογεμάτο...!!! Σε χώρισε η μπαζόλα πάνω που παίρνεις 80 χιλιάρικα αποζημίωση! Εχεις σπιτι δικό σου μονοκατοικία, γραφτους όλους στα αρχίδια σου και πούλα την και για δουλειά θα βρεις! Με το πτυχίο, τις γνωσεις και την προυπηρεσία που έχεις, γαμείς και δέρνεις. (Πτυχίο ΑΒΣΠ ΠΕΙΡΑΙΑ)
Εχει απολυθεί 1,5 χρόνο περίπου. Βγάζει χαλαρά 1,5 χιλιάρικο τον μήνα από επισκευές υπολογιστών στο σπίτι του, όλα μαύρα (κανένας δεν ζητάει απόδειξη), τα λεφτα της αποζημίωσης τα εχει τράπεζα κλειστά (παίρνει κι από κει κάνα τρακοσαρι τον μηνα) και νοικιασε και το σπίτι άλλα 300.
Εντάξει δεν βγάζει τα λεφτά που έβγαζε στην πολυεθνική (3,5 χηνες καθαρά, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό, προσθετη ιδιωτική ασφαλιση, μετοχές της εταιρείας), αλλά ζει μια χαρά.
Μπόλντη ψάξου. ΣΤην αρχή πήγαινε έστω και για λιγότερα να αποκτησεις προυπηρεσία 3-4 χρόνια.
Σε εταιρεια πληροφορικης δεν σε παιρνουν αμα δεν εχεις γνωστό ή δεν εχεις προυπηρεσια. Ειπαμε να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα εσυ πας στο αλλο ακρο. Κατσε γιατι πηρες φορα ενα λεπτο... ο τυπος θα λυπηθηκε επειδη η μπαζολα θα του ζητουσε διατρογη ή το μισο σπιτι. 1.500 ευρω το μηνα? απο επισκευη υπολογιστων ? στο σπιτι του?
για βρες μου πελατες και κανω την ιδια δουλεια ... εχω βαλει ηδη 3 αγγελιες σε 3 σαιτ και θα παω να παρω και επαγγελματικες καρτες απο βδομαδα. Προς το παρον τιποτα... για εταιρειες δυσκολο για τον λογο που σου ειπα και πιο πανω.