Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει και 60days trial period, ενδιαφερον. Η πλατφορμα της centrebet μου κανει νερα και κολλαει διαρκως ο Mozilla, νομιζω την ιδια χρησιμοποιει και η 365 και ζοριζομαι κ εκει. Βρηκα μερικα freerolls για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ και τα παραθετω:

• [li]REDBET
    15:00, 19:00, 20:15, 22:35 (Passw), 00:30
    [/li]
    [li]UNIBET
    17:45, 22:15 FREEROLLS
    [/li][li]CENTREBET
    14:00, 21:00 FACEBOOK(Passw)[/li]

Υπολογιστε καμια ωρα νωριτερα να αρχιζουν οι εγγραφες εκτος απ την Centrebet που ανοιγει και 2 ωρες νωριτερα.

[/list]

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
gastez για τον ταραμα που ειπες λιγες σελιδες πισω ΑΚ paso σε rase 10E μετα απο φλοπ 10-8-5 αχρομα με κολπο 24Ε.....

χαχαχα μεγαλος χεστηε απο τους πιο tight παιχτες...... :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
15.10.2010

Name: €600 CLASSIC FREEROLL
Poker Room: InterPoker.com
Date: 21:30 EET
Prize: €600
Password: no pass 1 raked hand
MultyTourney/Private

21.10.2010

Name: FACEBOOK FREEROLL
Poker Room: InterPoker.com
Date: 22:00 EET
Prize: €400
Password: QUADS
MultyTourney/Private

31.10.2010

Tournament name: Facebook Freeroll
Poker Room: PokerHeaven.com
Date: 21:20 EET
Prize: €500
Password: apple

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Site: Redbet.com
Tournament: €250 Facebook freeroll
Date: 21st of October, 22:35

Password: KINGS

YΓ: Ρε μαγκες, τα coinflip τι ειδους παιχνιδια ειναι; Δωστε μου τα φωτα σας :)

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

ειναι ενα χερι ,οποιος το παρει,δεν συμμετεχεις, καθαρα τυχη,κορωνα γραμματα

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225

ας υποθεσουμε οτι προ φλοπ παιζεις ρεστα με καποιον εχοντας για παραδειγμα δεκαρια εσυ στο χερι σου και ασσο ρηγα αυτος...τοτε οι πιθανοτητες ειναι περιπου 52%-48% υπερ σου.ε αυτο ειναι το λεγομενο coinflip,οταν δηλαδη οι πιθανοτητες ειναι μοιρασμενες και ο παραγοντας ''παχτης'' δε μπορει να επεμβει πλεον στο παιχνιδι.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οκ, thanx! Πηρα τα πρωτα μου χρηματακια σε freeroll τουρνουα, θα προσπαθησω να αυξησω στο stack μου σε sit n goes ή μικρα cash games :) Τσεκαρετε unibet, δεν εχει και λιγα τουρνουα και δινει σε αρκετα φτηνο rebuy!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω μόλις γύρισα από διήμερο κάτω.Πήρα και 8 κατοστάρικα σύνολο και ...την άλλη βδομάδα τώρα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Εγω μόλις γύρισα από διήμερο κάτω.Πήρα και 8 κατοστάρικα σύνολο και ...την άλλη βδομάδα τώρα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναυαρχε βλεπω κοβεις ταριφα καθε φορα που κατεβαινεις ε? :rockon: :rockon: νταξει βεβαια κι εγω δεν εχω φυγει χαμενος ακομα αλλα σε τετοια επιπεδα κερδων δεν εχω φτασει...μαλλον σηκωνομαι νωρις απο το τραπεζι φοβουμενος μην παω για τα πολλα κ χασω κ τα λιγα...
τεσπα καλη συνεχεια ναυαρχε!!

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σαββατο  πηγα 10 το βραδι περιμενα 2.5 ορες για να παικσο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναυαρχε βλεπω κοβεις ταριφα καθε φορα που κατεβαινεις ε? :rockon: :rockon: νταξει βεβαια κι εγω δεν εχω φυγει χαμενος ακομα αλλα σε τετοια επιπεδα κερδων δεν εχω φτασει...μαλλον σηκωνομαι νωρις απο το τραπεζι φοβουμενος μην παω για τα πολλα κ χασω κ τα λιγα...τεσπα καλη συνεχεια ναυαρχε!!

Βασική προϋπόθεση για να μην κινδυνεύσεις να βγεις ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ πολύ χαμένος. Κουτσουρεύεις και τις πιθανότητες να κάνεις τόσο γερή μπάζα που να αλλάξει η ζωή σου βέβαια...

Πιστεύω καλά κάνεις...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχε βλεπω κοβεις ταριφα καθε φορα που κατεβαινεις ε? :rockon: :rockon: νταξει βεβαια κι εγω δεν εχω φυγει χαμενος ακομα αλλα σε τετοια επιπεδα κερδων δεν εχω φτασει...μαλλον σηκωνομαι νωρις απο το τραπεζι φοβουμενος μην παω για τα πολλα κ χασω κ τα λιγα...
τεσπα καλη συνεχεια ναυαρχε!!
Χανω κιόλας ρε παιδιά,δεν κερδίζω πάντα...Αλλά τωρα στην αρχή είναι πιο εύκολα τα πράγματα,καθότι καινούργιο το παιχνίδι και πολλοί οι περίεργοι...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Βασική προϋπόθεση για να μην κινδυνεύσεις να βγεις ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ πολύ χαμένος. Κουτσουρεύεις και τις πιθανότητες να κάνεις τόσο γερή μπάζα που να αλλάξει η ζωή σου βέβαια...

Πιστεύω καλά κάνεις...
συμφωνω μαζι σου και φυσικα συνεχιζω να ακολουθω την τακτικη αυτη.ενα βραδυ εκατσα σε ενα τραπεζι στο οποιο οι παιχτες ειχαν το λιγοτερο 500-600 ευρω πανω τους και καποιοι ειχαν μεχρι και 2000.αφησα να κανουν μια γυρα τα blinds και σηκωθηκα κι εφυγα!το stack μου (200) ηταν γελοιο μπροστα στο δικο τους και ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι θα εχανα αργα η γρηγορα.πηγα παλι το επομενο πρωι κ επαιξα....θα ηθελα βεβαια να παιξω μια μερα και για πιο πολλα κερδη αλλα περιμενω λιγο γιατι ειμαι tight οικονομικα αυτη την εποχη...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Χανω κιόλας ρε παιδιά,δεν κερδίζω πάντα...Αλλά τωρα στην αρχή είναι πιο εύκολα τα πράγματα,καθότι καινούργιο το παιχνίδι και πολλοί οι περίεργοι...
το θεμα ναυαρχε ειναι να μην πεσεις πανω στον περιεργο-ανιδεο που θα του ανοιξει το κακο φυλλο με το οποιο εχει μπει.τοτε την πατησες...βεβαια σε κατι τετοια οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου,αλλα δεν παυουν να ειναι απλα πιθανοτητες.φυσικα ετσι ειναι το παιχνιδι και ξερουμε απο πριν τι θα αντιμετωπισουμε...

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή δεν βρήκα πληροφορίες, όσοι έχετε παίξει πόκερ στο καζίνο Πάρνηθας εξηγήστε δυο τρία πράγματα...
Τι blinds έχουν τα τραπέζια, πόσα τραπέζια έχει για πόκερ, πόσα παίρνει το τραπέζι από το Pot και ό,τι άλλο νομίζετε ότι βοηθάει για να πληροφορηθούμε...

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή δεν βρήκα πληροφορίες, όσοι έχετε παίξει πόκερ στο καζίνο Πάρνηθας εξηγήστε δυο τρία πράγματα...
Τι blinds έχουν τα τραπέζια, πόσα τραπέζια έχει για πόκερ, πόσα παίρνει το τραπέζι από το Pot και ό,τι άλλο νομίζετε ότι βοηθάει για να πληροφορηθούμε...
Φιλε για το λουτρακι μιλανε νομιζω....

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1

λουτρακι για τεξας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom