Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Eαν οσο αντεχεις παιζεις τι γινετε με το θεμα που ειχες θίξει και πριν απο μερικες μερες.................
Μιλαω το να μπουμε με 200 ευρω στο τραπεζι και ο αλλος να εχει 2000 ευρω π.χ. Πως θα σταθουμε απεναντι του?

δηλαδη σε ενα ποτ των 400 ευρω , το οποιο μπορει να κρατησει 5 λεπτα το καζινο θα εχει κερδος μονο 12 ευρω?
Δεν ειναι  πολυ λιγα για αυτους? Τα βγαζουν σε δευτερολεπτα στο black jack.

Σε  αυτό  που λες παο πάσο αλλα για σκέψου ότι δεν έχουνε χασούρα άσε που για να μπεις πληρώνεις άσε που εάν πας S/K θα περιμένεις e δεν θα παίξεις πουθενά?.. Λέω εγώ τώρα..:)

P.S: Ψήνομε να παο αλλα έγραψε  ο @ADMIRAL GR  πιο  πάνω  ότι περιμένεις 90+ λεπτά άντε γεια και αντίο!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Oταν γαν με Α-Κ κατω μηπως απλα μπλοφαραν ? Γιαυτους που φοβηθηκαν τον Ασσο? Αν δεν ειχες ασσο ή ρηγα θα φοβοσουν να ακολουθησεις
Δεν ειναι ετσι?
  Οταν ο αλλος κυνηγαει φαντασματα ή θα φαει το κεφαλι του ή θα τρομαξει καποιον που τα 3000 ευρω ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσο
Γιατι το παιχνιδι αυτο δεν ειναι μονο για τσογαδορους
Δεν παει έτσι το παιχνίδι..διαβαζεις τα φύλλα,διαβαζεις και τον παικτη απέναντί σου.Τι χτυπήματα κάνει ,τι πολιτική ακολουθεί.Δεν πας σαν αστροναύτης ,αψηφώντας το καρε να χτυπάς χωρίς λόγο...
Eαν οσο αντεχεις παιζεις τι γινετε με το θεμα που ειχες θίξει και πριν απο μερικες μερες.................
Μιλαω το να μπουμε με 200 ευρω στο τραπεζι και ο αλλος να εχει 2000 ευρω π.χ. Πως θα σταθουμε απεναντι του?

δηλαδη σε ενα ποτ των 400 ευρω , το οποιο μπορει να κρατησει 5 λεπτα το καζινο θα εχει κερδος μονο 12 ευρω?
Δεν ειναι  πολυ λιγα για αυτους? Τα βγαζουν σε δευτερολεπτα στο black jack.
Αυτό είναι όντως ενα θέμα...Τωρα για το άλλο, όντως το μαξιμουμ που παιρνει το καζίνο σε καθε μοιρασιά ειναι 12 ευρώ...
P.S: Ψήνομε να παο αλλα έγραψε  ο @ADMIRAL GR  πιο  πάνω  ότι περιμένεις 90+ λεπτά άντε γεια και αντίο!
Ειπα εγώ για μιαμιση ώρα??????ΑΜΕΣΩΣ κάθησα είπα..Αλλά δεν πήγα και Σάββατο βράδυ,μεσημεράκι έκατσα,άνετα και ωραία..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Απο τη στιγμη που μπεις στο παιχνιδι πρεπει να κατσεις μεχρι να τελειωσει, δηλαδη μεχρι να χασεις ολα τα λεφτα η να τα κερδισεις ολα (δυσκολο), η μπορεις να φυγεις οποτε θες οπως στο blackjack?

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
A sori είμαι καμμένος αλλα μεσημεράκι πηγες.. Το βραδυ στάνταρ θα γίνετε χαμός ! :headbang:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παιδια ξερει καποιο απο poker?δεν εχω ιδεα αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι παιχνιδι που θελει μυαλο και μνημη και πιστευω οτι εχω καλη μνημη.
αν υπαρχει καποιος που ξερει θα ηθελα να με μαθει καποια πραγματα.
θελω να μαθω το πως παιζεται,τι ειδη poker υπαρχουν και αν υπαρχει καπου στο ιντερνετ να παιξω χωρις χρηματα τουλαχιστον για αρχη για να μαθω.ευχαριστω.
:)

πόκερ χωρίς λεφτά δεν μαθαίνεις

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Και ρουλέτα χωρίς λεφτά μαθαίνεις ...έχει στο Jumbo!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ

Όπου φτώχια και τζόγος...

Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε.... 

Βρε δεν τον λυπάστε καθόλου τον φουκαρά- το χαϊβάνι τον Έλληνα και τον φέρατε και το Texas στο χωριό του... 

Τι είναι εδώ Αμερική και Vegas και land of opportunity… Viva Loutraki! 

Το Texas σε μάρανε τζογαδόρε Έλληνα ... 

Αφού σου φάγαν τα λεφτά τα φρουτάκια και το χρηματιστήριο και οι τράπεζες και η ρουλέτα και το μπακ τζακ και το στοίχημα και οι online ποκερ αίθουσες, τώρα τράβα να καταστραφείς και πάνε βλάκα στα Ελληνικά καζίνο και πλήρωσε είσοδο και rake και παικτο Αμερικανάκι φορώντας γυαλί ηλίου και παίξε live ποκερ κάγκουρα Έλληνα...  Άντε πάνε και αγόρασε και βιβλία για το ποκερ που γράφτηκαν πριν 10 χρόνια για να μάθεις χαϊβάνι...Τι να μάθεις χαβάνι...ότι είσαι φελλός... 

Άντε τρέχα στο pokerland και το pokerunion κτλ... που τα κονομάνε προωθώντας το πόκερ..... 

Ψαρούκλα...Ψάρι γεννήθηκες – Ψάρι θα πεθάνεις...χώρα ότι να ναι, λαός για τον πούτσο... 

Το πόκερ πέθανε χαϊβάνια...το παιχνίδι άλλαξε και δυσκόλεψε και οι διακυμάνσεις είναι πλέον μεγάλες....  με το ποκερ άξιζε να ασχοληθείς αν είχες bankroll από το 1990 ως το 2008...μετά τέλος...είναι για πολύ λίγους και όχι για εσένα Έλληνα....εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και πάντα.... 
σε αναγκασε κανεις να πας εσενα??εσυ που εισαι μαγκας κι εξυπνος και δε μπορει να σε κοροιδεψει κανεισ μην πας...θα σου δωσουμε και συγχαρητηρια.!σταματα ομως να κατακρινεις τους αλλους λες κ εισαι ο γαμιας της γειτονιας...αντε βλακακο κατουρα κ λιγο...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
  Εκανα λογαριασμο σε Poker.gr πριν λιγες μερες, επισης εχω σε expekt και 365. Εχω παιξει λιγες μονο φορες στο εικονικο του poker.gr κ πολλες ωρες στο εικονικο...Zynga poker του Facebook! Που να ξεκινουσα σιγα σιγα με αληθινα χρηματα σε Texas Hold em? Καζινο δεν παω, o Admiral περιμενει να με μαδησει.. :grin: :grin: :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ποκερ ειναι δυσκολο παιδια, δεν ειναι μονο τυχη ειναι και ικανότητα.κατι αριθμομνήμονες τυπου ταραμα τον πινουν γερα

υγ γενικα εχω πολλα pass  για freerolls αν θελετε ποσταρω μερικα να παιξετε για να εχετε μια ιδέα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
βαλτε αντ1

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ποκερ ειναι δυσκολο παιδια, δεν ειναι μονο τυχη ειναι και ικανότητα.κατι αριθμομνήμονες τυπου ταραμα τον πινουν γερα

υγ γενικα εχω πολλα pass  για freerolls αν θελετε ποσταρω μερικα να παιξετε για να εχετε μια ιδέα
+1000  μας εγινε και ο ταραμας επαγγελματιας παιχτης ποκερ ξαφνικα....και οχι τιποτα αλλο σχολιαζει κιολας στην τηλεοραση καμια φορα και λεει κατι μαλακιες και μου σπαει τα νευρα! :idiot: :idiot:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σαββατο όποιος θέλει κατεβαίνουμε παρέα,καθόμαστε και στο ίδιο τραπέζι και παίζουμε δύο εναντίον των άλλων..Αλλά να σκαμπάζει και κάτι,έτσι????Τόσα ψάρια είναι κάτω,δεν είναι κρίμα να τα πιάσουν άλλοι????

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατο όποιος θέλει κατεβαίνουμε παρέα,καθόμαστε και στο ίδιο τραπέζι και παίζουμε δύο εναντίον των άλλων..Αλλά να σκαμπάζει και κάτι,έτσι????Τόσα ψάρια είναι κάτω,δεν είναι κρίμα να τα πιάσουν άλλοι????

Εγώ μέσα είμαι αλλα δεν θα έρθω με πολλά.. θα κάνουμε και κανένα σύνθημα για να μην μας καταλαβαίνουνε!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
  Εκανα λογαριασμο σε Poker.gr πριν λιγες μερες, επισης εχω σε expekt και 365. Εχω παιξει λιγες μονο φορες στο εικονικο του poker.gr κ πολλες ωρες στο εικονικο...Zynga poker του Facebook! Που να ξεκινουσα σιγα σιγα με αληθινα χρηματα σε Texas Hold em? Καζινο δεν παω, o Admiral περιμενει να με μαδησει.. :grin: :grin: :grin:
με τα εικονικά χάνει την άξια του
γιατί κάνεις εύκολα all in
η παίζεις με χαρτιά που με κανονικά λεφτά δεν θα έπαιζες

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

υγ γενικα εχω πολλα pass  για freerolls αν θελετε ποσταρω μερικα να παιξετε για να εχετε μια ιδέα

Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο, θα θελα να δοκιμασω παντως την τυχη μου ξεκινοντας απο καποιο online τουρνουα με χαμηλο buy in. Απ οτι ειδα εχει μεχρι και με 0,02€/0,04® το poker.gr, καλο μου ακουγεται σαν αρχη..!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και εγώ σε αυτό παίζω 

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο τη στιγμη που μπεις στο παιχνιδι [size=10pt]πρεπει να κατσεις μεχρι να τελειωσει, δηλαδη μεχρι να χασεις ολα τα λεφτα η να τα κερδισεις ολα (δυσκολο), η μπορεις να φυγεις οποτε θες οπως στο blackjack?[/size]
Και εγώ έχω αυτήν την ερώτηση. Ας μας ενημερώσει κάποιος...μπορείς να μαζέψεις κάποιο ποσό και να βγεις από το τραπέζι?  :)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Oχι. Οσο θες καθεσαι. Δεν ειναι τουρνουα να καθεσαι μεχρι να σου τελειωσουν τα λεφτα

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Και πως γινεται αυτο ναυαρχε? οταν μπαινει ο ενας παει πασο ο αλλος. ή απλα επειδη θα ειναι δυο εχουν περρισοτερες πιθανοτητες να κερδισουν το ποτ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο, θα θελα να δοκιμασω παντως την τυχη μου ξεκινοντας απο καποιο online τουρνουα με χαμηλο buy in. Απ οτι ειδα εχει μεχρι και με 0,02€/0,04® το poker.gr, καλο μου ακουγεται σαν αρχη..!

παρτε μερικα τουρνουά free ...

22.09.2010

Tournament name: 5 x Betsson Restarts $2000 Freeroll
Poker Room: Betsson.com
Date: 19:00 EET 20:00 EET 21:00 EET 22:00 EET 23:00 EET
Prize: $2000
Password: -----

-----------------------------------------------

Bwin
27.09 21.00 мск
Bwinpokerblog.com
Password : dijon