Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι άλλο άσχετο βλέπω μερικούς On line πάντα να παίζουνε σε πάνω από 6 τραπέζια!! :think: Μου είπε ένας κολλητός με 2 tft είναι εύκολο .. Ενα άλλο boy μου είπε με εντολές.. ξέρετε τίποτε λέω εγώ τώρα! :sunglasses:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Και κάτι άλλο άσχετο βλέπω μερικούς On line πάντα να παίζουνε σε πάνω από 6 τραπέζια!! :think: Μου είπε ένας κολλητός με 2 tft είναι εύκολο .. Ενα άλλο boy μου είπε με εντολές.. ξέρετε τίποτε λέω εγώ τώρα! :sunglasses:

Παίζουν πολλά φίλε.
Μπορει να είναι ρομποτάκια.
ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς που βγάζουν το έχουν κάνει επιστήμη.
Μπορει πχ να κάτσεις σε online τραπέζι με άλλους 4-5 που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και "φυσικά".
Στα πολύ μεγάλα sites, έχουν δεκάδες ανθρώπους στο fraud dept για να ασχολούνται με αυτά. Το περιορίζουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ελέγχουν τα πάντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τρώς κάτι bad beat απο δαύτους..."βλέπουνε" τα πάντα όλα,και σε επίπεδο 2ώρου τους φοβάμαι,ναι μετά δεν θα είχανε καμία τύχη.

ουτε στο δυωρο εχουνε. τεσπα το διωρο το βαλανε για να μη φευγει με μηνιατικο καθε μερα ο καλος παιχτης. για φρενο μπηκε και οχι για ταβανι. εξυπηρετει και ως ταβανι ομως για αλλους.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Κι εγω προσωπικα οταν επαιζα online τα 4 τραπεζια τα ειχα στανταρντ ανοιχτα οταν καθομουν . Θα εβαζα παραπανω αλλα δεν κολλανε καλα στην 17αρα οθονη που εχω και δεν με βολευε. Σε μερικες φασεις να φανταστεις βαριομουν νομιζω οτι παιζαμε αργα...
Εχω δει μπροστα μου πολλες φορες σε ιντερνετ καφε εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παικτες (online τουλαχιστον ) να παιζει 12-13 τραπεζια σε καθε session του και να βλεπεις τα pop ups να χοροπηδανε ολη την ωρα στην οθονη...Ειναι οπως βολευει τον καθενα ,το σιγουρο ειναι οτι με 1 μονο απο την βαρεμαρα δεν γινεται να παιξεις κατα τη γνωμη μου , για αυτο υπαρχει αλλωστε και το online poker .

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίζουν πολλά φίλε.
Μπορει να είναι ρομποτάκια.
ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς που βγάζουν το έχουν κάνει επιστήμη.
Μπορει πχ να κάτσεις σε online τραπέζι με άλλους 4-5 που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και "φυσικά".
Στα πολύ μεγάλα sites, έχουν δεκάδες ανθρώπους στο fraud dept για να ασχολούνται με αυτά. Το περιορίζουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ελέγχουν τα πάντα.

Λες να είναι bot! απλά εάν κάθεσαι πολλές ώρες σου βγαίνει ένα παραθυράκι στο chat και πρέπει να γράψεις κάτι παπαριές που θέλει για να εξακρίβωση ότι είσαι εσύ!Μου έχει τύχη και κόλλησα!Απλά βλέπω τύπο τώρα να πεζή σε 8 τραπέζια τον 6 max όπως πεζό και εγώ αλλα εγώ μέχρι 3 μπορώ!

P.S :Ωραίο καπέλο mate!

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγω προσωπικα οταν επαιζα online τα 4 τραπεζια τα ειχα στανταρντ ανοιχτα οταν καθομουν . Θα εβαζα παραπανω αλλα δεν κολλανε καλα στην 17αρα οθονη που εχω και δεν με βολευε. Σε μερικες φασεις να φανταστεις βαριομουν νομιζω οτι παιζαμε αργα...
Εχω δει μπροστα μου πολλες φορες σε ιντερνετ καφε εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παικτες (online τουλαχιστον ) να παιζει 12-13 τραπεζια σε καθε session του και να βλεπεις τα pop ups να χοροπηδανε ολη την ωρα στην οθονη...Ειναι οπως βολευει τον καθενα ,το σιγουρο ειναι οτι με 1 μονο απο την βαρεμαρα δεν γινεται να παιξεις κατα τη γνωμη μου , για αυτο υπαρχει αλλωστε και το online poker .
Και εγώ με ένα βαριέμαι ανοίγω το ps3 και πεζό και call of duty! Μέχρι 3 έχω φτάσει βασικά . Αυτό με τις μακρό εντολές το ξέρετε βλέπω έναν από σαλόνικα να πεζή σε 8 τραπέζια! Δεν τα χάνι όταν χτυπάνε όλα μαζί lol

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λες να είναι bot! απλά εάν κάθεσαι πολλές ώρες σου βγαίνει ένα παραθυράκι στο chat και πρέπει να γράψεις κάτι παπαριές που θέλει για να εξακρίβωση ότι είσαι εσύ!Μου έχει τύχη και κόλλησα!Απλά βλέπω τύπο τώρα να πεζή σε 8 τραπέζια τον 6 max όπως πεζό και εγώ αλλα εγώ μέχρι 3 μπορώ!
P.S :Ωραίο καπέλο mate!

Έτσι!
Και φυσικά ΌΛΑ γίνονται.  ;)

PS. Είναι ... της μόδας!  :2funny: :2funny:

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
σορυ ρε admiral να σε πω.σε κολπο 400$ το rake ειναι 2$ καλα ειδα στην τελευταια σου φοτο?

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
ετσι...ετσι 2/4 να ειναι και ανταγωνιστικη με τα συννορα.....α και μην ξεχασω καθεσαι με 150Ε
rebuy με 50.εγω πιτσιρικας δεν ειμαι αλλα το μπατξετ μου με κανει....αλλα θα με ενδιεφεραι να εχω αιμοδοτη απεναντι να προσπαθει να με πεταξει εξω με badbit.....

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ετσι...ετσι 2/4 να ειναι και ανταγωνιστικη με τα συννορα.....α και μην ξεχασω καθεσαι με 150Ε
rebuy με 50.εγω πιτσιρικας δεν ειμαι αλλα το μπατξετ μου με κανει....αλλα θα με ενδιεφεραι να εχω αιμοδοτη απεναντι να προσπαθει να με πεταξει εξω με badbit.....
αυτο το λες για το λουτρακι?ειναι σιγουρο??

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
οχι εγω για γευγελη λεω ο συναδερφος 2 σελιδες πριν αναφερει πληροφοριες....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σορυ ρε admiral να σε πω.σε κολπο 400$ το rake ειναι 2$ καλα ειδα στην τελευταια σου φοτο?
Θα σε γελάσω..εικονικό είναι εξάλλου,δεν παίζω με πραγματικά χρήματα,κάπου το φοβάμαι αν δεν βλέπω τους παικτες απέναντί μου...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Δε λένε οι μ@@@@ες!Τα κρατάνε μυστικά λες και θα τους καρφώσουμε στο.. Ρίο!!! :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: υπομονη λοιπον να δουμε απο κοντα την επομενη εβδομαδα...πλακα πλακα ακουσα διαφημισεις οτι ξεκιναει τεξας και στο ριο...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
την πεμπτη λεει ξεκιναει...εχουμε τιποτα νεοτερα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom