Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αναμονή για δημοσίευση του ΦΕΚ.Είναι και η ΔΕΘ στη μέση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατι ακουσα χτες και για τραπέζια 2/4..Για να δούμε..

εγω ειμαι κατα των μικρων τραπεζιων. θα γινουν δραματα και καλο ειναι να αποθαρρυνονται πιτσιρικαδες και παιχτες με μικρο μπατζετ. Αυτο που ρωτησες τον υπευθυνο, σχετικα με τον 300αρη και τον 5000αρη δικιο εχεις, τι θες να σου πει? δε μπορει να γινει κατι αλλο.
Και γω προσωπικα ετσι θα σκοτωνω στην αρχη, για ζεσταμα. αυτα εχει το ποκερ. οποιος κλαιει το υστερημα, ΜΑΚΡΙΑ.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
εγω ειμαι κατα των μικρων τραπεζιων. θα γινουν δραματα και καλο ειναι να αποθαρρυνονται πιτσιρικαδες και παιχτες με μικρο μπατζετ. Αυτο που ρωτησες τον υπευθυνο, σχετικα με τον 300αρη και τον 5000αρη δικιο εχεις, τι θες να σου πει? δε μπορει να γινει κατι αλλο.
Και γω προσωπικα ετσι θα σκοτωνω στην αρχη, για ζεσταμα. αυτα εχει το ποκερ. οποιος κλαιει το υστερημα, ΜΑΚΡΙΑ.

Ναι ρε φίλε αλλα 300 Ευρώ ??? πλάκα κάνουμε ? Τι μικρό budget λές,το poker είναι παιχνίδι ικανότητας και για αυτό ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα κωλοπαίχνιδα που έχουνε.

Απλώς θέλουνε το Hold'em ελεγχόμενο απο παίχτες-σπρώχτες για να τρεχει το μαγαζί.

Αστεία πράγματα απο τους κυρίους..

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Κατι ακουσα χτες και για τραπέζια 2/4..Για να δούμε..

Αυτός που έχει σπρώξει την 300άρα της συμμετοχής χέστηκε για το 2/4 έχει φράγκα...

Κακώς,πάνε να κάνουνε ενα πανέξυπνο παιχνίδι μαλακία,θα foldaρεις μόνο και μόνο επειδή ο άλλο θα κάνει all-in λεφτά που δεν έχεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι ρε φίλε αλλα 300 Ευρώ ??? πλάκα κάνουμε ? Τι μικρό budget λές,το poker είναι παιχνίδι ικανότητας και για αυτό ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα κωλοπαίχνιδα που έχουνε.

Απλώς θέλουνε το Hold'em ελεγχόμενο απο παίχτες-σπρώχτες για να τρεχει το μαγαζί.

Αστεία πράγματα απο τους κυρίους..

και βεβαια ειναι παιχνιδι ικανοτητας. αλλα ειναι και παιχνιδι μπατζετ. δε μπορεις να κανεις παιχνιδι με τις λιγοτερες μαρκες στο τραπεζι. Τεσπα ειναι Π Ο Κ Ε Ρ. συ τι προτεινεις δηλαδη?

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
και βεβαια ειναι παιχνιδι ικανοτητας. αλλα ειναι και παιχνιδι μπατζετ. δε μπορεις να κανεις παιχνιδι με τις λιγοτερες μαρκες στο τραπεζι. Τεσπα ειναι Π Ο Κ Ε Ρ. συ τι προτεινεις δηλαδη?

1)Τραπέζια για όλα τα βαλάντια
2)Αυτά τα 2 ώρες maximum δεν υπάρχουνε πουθενά,ένας καλός παίχτης foldaρει πολλά φύλλα οπότε δεν τον φτάνουνε
3)Τουρνουά τουρνουά ΤΟΥΡΝΟΥΑ.Εκεί αξίζει πραγματικά η όλη φάση.

Γενικά το καζινοποιήσανε το παιχνίδι και αυτό δεν είναι καλό.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός που έχει σπρώξει την 300άρα της συμμετοχής χέστηκε για το 2/4 έχει φράγκα...

Κακώς,πάνε να κάνουνε ενα πανέξυπνο παιχνίδι μαλακία,θα foldaρεις μόνο και μόνο επειδή ο άλλο θα κάνει all-in λεφτά που δεν έχεις...

στο 2/4 για πλακα χανεις 300ε και σε 2 χερια αμα λαχει,εφοσον μιλαμε για νο λιμιτ.απο κει  και περα το να κανει ρεστα καποιος λεφτα που δεν εχεις ισα ισα σε βολευει ειδικα αν εχεις χερι και παιζεις σφιχτα.απλα δεν πρεπει να πετας στα συννεφα οτι θα του παρεις ολο το κεφαλαιο γιατι ειδικα στα κοινφλιπ θελει και τυχη.συμφωνω στα τουρνουα ειναι οτι καλυτερο,απλα πιστευω οι ανθρωποι δεν εχουν τον χωρο ακομα και την οργανωση να το κανουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1)Τραπέζια για όλα τα βαλάντια
2)Αυτά τα 2 ώρες maximum δεν υπάρχουνε πουθενά,ένας καλός παίχτης foldaρει πολλά φύλλα οπότε δεν τον φτάνουνε
3)Τουρνουά τουρνουά ΤΟΥΡΝΟΥΑ.Εκεί αξίζει πραγματικά η όλη φάση.

Γενικά το καζινοποιήσανε το παιχνίδι και αυτό δεν είναι καλό.

1. τι εννοεις. ηδη εχει διαβαθμισεις και στο buy-in και στα blinds. θες πιο χαμηλο απο τα 300 μινιμουμ? θα πεσει κλαμα λεμε. κουτσοι στραβοι ευκολα θυματα.
2. οι κανονες δε γινονται για τον καλο παιχτη. ευτυχως κιολας για τη περιπτωση που αναφερει ο ναυαρχος, αν κατσει ενας καλος 5 ωρες βαλε με το μυαλο σου με τι στακ θα παιζει τους υπολοιπους. κλεψιμο εκκλησιας λεμε.
3. συμφωνω. το καλυτερο. αλλα ευνοητα, κανενα καζινο δε κανει αποκλειστικα και μονο τουρνουα.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
1. τι εννοεις. ηδη εχει διαβαθμισεις και στο buy-in και στα blinds. θες πιο χαμηλο απο τα 300 μινιμουμ? θα πεσει κλαμα λεμε. κουτσοι στραβοι ευκολα θυματα.
2. οι κανονες δε γινονται για τον καλο παιχτη. ευτυχως κιολας για τη περιπτωση που αναφερει ο ναυαρχος, αν κατσει ενας καλος 5 ωρες βαλε με το μυαλο σου με τι στακ θα παιζει τους υπολοιπους. κλεψιμο εκκλησιας λεμε.
3. συμφωνω. το καλυτερο. αλλα ευνοητα, κανενα καζινο δε κανει αποκλειστικα και μονο τουρνουα.

1.Οι διαβαθμίσεις στο buy in είναι μεγάλες.Το ότι κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει την 300άρα δεν σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης,σωστά ?

2.Οι κανόνες είναι αυτοί που είναι.Δεν γίνονται για τους παίχτες γίνονται για το παιχνίδι.Εκκλησίες κλέβουνε μερικοί και στο online poker αυτό σημαίνει ότι ΄εχει χρονικό περιορισμό ?

3.Το τουρνουά απλά έχει συνήθως χαμηλά σχετικά buy in είναι για τον λαό και για τον καλό παίχτη.

Θα μου πείς δεν σε υποχρεώνει και κανείς να πας,κουβέντα να γίνεται.Αλλα μήπως το κλέψιμο εκκλησίας δεν γίνεται ας πούμε και στην ρουλέτα ?

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
1.Οι διαβαθμίσεις στο buy in είναι μεγάλες.Το ότι κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει την 300άρα δεν σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης,σωστά ?

2.Οι κανόνες είναι αυτοί που είναι.Δεν γίνονται για τους παίχτες γίνονται για το παιχνίδι.Εκκλησίες κλέβουνε μερικοί και στο online poker αυτό σημαίνει ότι ΄εχει χρονικό περιορισμό ?

3.Το τουρνουά απλά έχει συνήθως χαμηλά σχετικά buy in είναι για τον λαό και για τον καλό παίχτη.

Θα μου πείς δεν σε υποχρεώνει και κανείς να πας,κουβέντα να γίνεται.Αλλα μήπως το κλέψιμο εκκλησίας δεν γίνεται ας πούμε και στην ρουλέτα ?
θα συμφωνησω απολυτα...για μας δλδ που δεν το φυσαμε τοσο πολυ το χρημα απαγορευεται να παιξουμε??οποιος θελει να παιξει μεγαλο παιχνιδι ας παιξει στα μεγαλα τραπεζια...τουλαχιστον ενα τραπεζι μικρο θα πρεπει να υπαρχει και ας γινεται κ ο κακος χαμος...

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
θα συμφωνησω απολυτα...για μας δλδ που δεν το φυσαμε τοσο πολυ το χρημα απαγορευεται να παιξουμε??οποιος θελει να παιξει μεγαλο παιχνιδι ας παιξει στα μεγαλα τραπεζια...τουλαχιστον ενα τραπεζι μικρο θα πρεπει να υπαρχει και ας γινεται κ ο κακος χαμος...

Κοίτα ο φίλος έχει ενα δίκιο ότι θα μαζευότανε και η κουτσή μαρία σε χαμηλά τραπέζια με χαμηλά blind,αλλα παρόλα αυτά πιστεύω ότι χρειαζότανε.Στο φινάλε αν είμαι βλάκας και πάω να παίξω ένα παιχνίδι που δεν κατέχω είναι δικό μου το λάθος όχι του καζίνο.

Εμένα η μόνη ένσταση μου είναι ότι ενα παιχνίδι ικανότητας και πιθανοτήτων έπρεπε να παραμείνει ως έχει,αλλα αυτά είναι ψιλά γράμματα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξεχνας το σημαντικοτερο, που το ειπαμε στην αρχη. το ποκερ ειναι παιχνιδι ικανοτητας. ο καλος παιχτης θα κερδισει, ο κακος θα χασει. δε παιζει τυχη. στα υπολοιπα παιγνια παιζει και κωλοφαρδια. καμια σχεση με ρουλετα λοιπον.

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Εγώ πεζό στο pokerstars πριν 3 μήνες αρχίνισα δεν έχω διάβαση κανένα βιβλίο δεν χρειάζεται εάν το έχεις και το καταλαβαίνεις  δεν χρειάζονται book Τώρα αυτό με το λουτράκι θα περιμένω κάνα 2-3 μήνες να φύγουνε η καυλωμένη :fuck2: και θα μπω .. :cum: Αυτό που διάβασα ότι μπορείς να μήνης μονο 2 ώρες δεν είναι λίγο τρελό?[/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ουσιαστικα αυτο που θελω ειναι να αποθαρρυνθει ο εντελως ασχετος με δυο δεκαρες στη τσεπη που οπως θα καθοταν ρουλετα και ιακωβο, θα κατσει και στο ποκερ. στα αλλα εχει πιθανοτητες, στο ποκερ καμια. κηδεια.
αυτα σα πολιτης.
σα παικτης, καλως να ορισουν.

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξεχνας το σημαντικοτερο, που το ειπαμε στην αρχη. το ποκερ ειναι παιχνιδι ικανοτητας. ο καλος παιχτης θα κερδισει, ο κακος θα χασει. δε παιζει τυχη. στα υπολοιπα παιγνια παιζει και κωλοφαρδια. καμια σχεση με ρουλετα λοιπον.

Καλά μην βάζεις και στοίχημα πριν άνοιξη το flop μπορεί να εχεις γάμο τα φιλα και να χασεις από ένα που έχει 2 4 πάνω του και να τον φτιάξει το flop! boy μου έχω σπάσει κάτι πληκτρολόγια έτσι από τα νεύρα μου!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ουσιαστικα αυτο που θελω ειναι να αποθαρρυνθει ο εντελως ασχετος με δυο δεκαρες στη τσεπη που οπως θα καθοταν ρουλετα και ιακωβο, θα κατσει και στο ποκερ. στα αλλα εχει πιθανοτητες, στο ποκερ καμια. κηδεια.
αυτα σα πολιτης.
σα παικτης, καλως να ορισουν.

Τρώς κάτι bad beat απο δαύτους..."βλέπουνε" τα πάντα όλα,και σε επίπεδο 2ώρου τους φοβάμαι,ναι μετά δεν θα είχανε καμία τύχη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά μην βάζεις και στοίχημα πριν άνοιξη το flop μπορεί να εξής γάμο τα φιλα και να [size=20pt]χασίς[/size] από ένα που έχει 2 4 πάνω του και να τον φτιάξει το flop! boy μου έχω σπάσει κάτι πληκτρολόγια έτσι από τα νεύρα μου!
Αδερφέ, σε πειράζει.
Περιόρισε το κάπως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom