You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Poker
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλή επιτυχία BOU POKER TEAM στην αυριανή μάχη..
Εύχομαι η γαμώ-θεά τύχη να είναι μαζί σας.
GO GO GO BOU POKER TEAM..
NO MERCY..
Σε Υπερευχαριστει Συσσωμη η Μπου Τημ σε ευγνωμονει Σταυρο μου δια της αντιπροσωπιας του Υπαρχηγου μια και ο Αρχηγος δεν μπηκε σημερα δεν μου εγραψε καν καμια απαντησεις στα επικα σεντονια για μαυρο ιακωβο,κτλ.. ;) οπως επισης και για το...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΑΡΧΕ ΘΑ'Ν'ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΤΑΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΡΩΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ'ΡΘΕΙ Ο ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Η'ΟΧΙ... :S :S :S;;;???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αγαπητα μελη και συναγωνισται..
Μετα απο εκτενεις συνεδριασεις και διαβουλευσεις με τα του Αρχηγου και Ανθυπαρχηγου της Ομαδος απεφασισθησαν αι προσωρινας αλλαγας εις την οργανωσην της Ομαδικης Διοικησεως...δια τον λογον ταυτον ο πρωην Υπαρχηγος προαγεται σε Αρχηγο Μπου Ποκερ Τημ Ελλαδος και ο πρωην Γενικος Διευθυντης του Παραρτηματος Ροδου εκλεκτος κυριος Σταυρακας προαγεται εις την θεσην του Υπαρχηγου Μπου Ποκερ Τημ Ελλαδος και παρακαλειται να προσθεσει τα διακριτικα του αξιωματος του κατω απο το αβαταρ του μαζι με τον τιτλο που παναξια του ανηκει ως Rodos Poker Tour Champion.. !!!!!!!!!!!!!! Ευγε Υπαρχηγε μου Αξιος Αξιος Αξιος !!!!!!!!!!!!!! Ο Μεγιστος φιλος αδερφος και παντοτινος Αρχηγος μας ο Ναυαρχος μας προαγεται εις την κεφαλη της Κεντρικης Ευρωπαικης Διοικησεως της Ομαδας for Ever and Ever, Forever and Ever he'll Be The One... ;) !!! Πεδιον Δοξης Λαμπρον περιμενη τας ομαδας μας εις τον επικειμενον αγωναν εις την νησον της Ροδου οπου θα γινει της π..... ;) ...Ιδου η Ροδος ιδου και το αλμαν... ;)
[size=60pt]GO GO GO BOU POKER TEAM FOREVER AND EVER AND EVER, FOREVER AND EVER YOU'LL BE THE ONE.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Μετα απο εκτενεις συνεδριασεις και διαβουλευσεις με τα του Αρχηγου και Ανθυπαρχηγου της Ομαδος απεφασισθησαν αι προσωρινας αλλαγας εις την οργανωσην της Ομαδικης Διοικησεως...δια τον λογον ταυτον ο πρωην Υπαρχηγος προαγεται σε Αρχηγο Μπου Ποκερ Τημ Ελλαδος και ο πρωην Γενικος Διευθυντης του Παραρτηματος Ροδου εκλεκτος κυριος Σταυρακας προαγεται εις την θεσην του Υπαρχηγου Μπου Ποκερ Τημ Ελλαδος και παρακαλειται να προσθεσει τα διακριτικα του αξιωματος του κατω απο το αβαταρ του μαζι με τον τιτλο που παναξια του ανηκει ως Rodos Poker Tour Champion.. !!!!!!!!!!!!!! Ευγε Υπαρχηγε μου Αξιος Αξιος Αξιος !!!!!!!!!!!!!! Ο Μεγιστος φιλος αδερφος και παντοτινος Αρχηγος μας ο Ναυαρχος μας προαγεται εις την κεφαλη της Κεντρικης Ευρωπαικης Διοικησεως της Ομαδας for Ever and Ever, Forever and Ever he'll Be The One... ;) !!! Πεδιον Δοξης Λαμπρον περιμενη τας ομαδας μας εις τον επικειμενον αγωναν εις την νησον της Ροδου οπου θα γινει της π..... ;) ...Ιδου η Ροδος ιδου και το αλμαν... ;)
[size=60pt]GO GO GO BOU POKER TEAM FOREVER AND EVER AND EVER, FOREVER AND EVER YOU'LL BE THE ONE.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγαπητα μελη και συναγωνισται..
Καλησπέρα ποκεράδες..
Όπως ανακοίνωσε είδη ο Νέος κ Αξιος Αρχηγός μας η ομάδα μας αλλάζει προσωρινά τη διοικούσα αρχή της, έως ότου επιστρέψει ο ORIGINAL ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, o ΕΝΑΣ κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ADMIRAL GR.
Όπως θα έχεις δει αρχηγέ μου, έχω πιάσει είδη δουλειά.
Τα διακριτικά βρίσκονται στη θέση τους.
H Rodos Bou Poker Team σε περιμένει..
23 + σήμερα.. ;) ;)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα ποκεράδες..
Όπως ανακοίνωσε είδη ο Νέος κ Αξιος Αρχηγός μας η ομάδα μας αλλάζει προσωρινά τη διοικούσα αρχή της, έως ότου επιστρέψει ο ORIGINAL ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, o ΕΝΑΣ κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ADMIRAL GR.
Όπως θα έχεις δει αρχηγέ μου, έχω πιάσει είδη δουλειά.
Τα διακριτικά βρίσκονται στη θέση τους.
H Rodos Bou Poker Team σε περιμένει..
23 + σήμερα.. ;) ;)
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΕΓΑ ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκλεισθησαν και τα εισητηρια θα σε παρω τηλ για τις λεπτομερειες 23 και σημερα ακριβως λεμεεεε....... ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Τα σπαει ο Ντανιελ και τα διακριτικα τρελαινομαι με το Ελλας+Ροδος Τσαμπιον και πασης Ελλαδος να ουμεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε ολους τους εκλεκτους φιλους και συναγωνιστες στην Ελλαδα..Από την Κεντρική Διοίκηση του ΝΑΤΟ στη ΒΔ Ευρωπη,ο υποφαινόμενος στελνει θερμους αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους σας και επικυρώνει την αλλαγές στην δομή της ελληνικής ομάδας..Ο LOXXOS εξουσιοδοτειται να σηκώσει το βαρος της απουσίας μου και πιστευω ότι με το ΣΤΑΥΡΟ άξιο Υπαρχηγό, θα καταφερει να μη φανεί στο ελαχιστο η απουσία μου..
Εδω τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά...Το φθηνότερο αμαξι που ειδα ειναι κατι ψωρο ΚΑΓΙΕΝ,ενω διπλα μου ο γειτονας παρκαρει μια κατασπρη PANAMERA.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Anyway ολα καλά,θα τα λεμε συχνα συναγωνιστες!!Καλά κασαρίσματα στη ΡΟΔΟ ευχομαι....
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size]
Εδω τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά...Το φθηνότερο αμαξι που ειδα ειναι κατι ψωρο ΚΑΓΙΕΝ,ενω διπλα μου ο γειτονας παρκαρει μια κατασπρη PANAMERA.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Anyway ολα καλά,θα τα λεμε συχνα συναγωνιστες!!Καλά κασαρίσματα στη ΡΟΔΟ ευχομαι....
Συνημμένα
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε ολους τους εκλεκτους φιλους και συναγωνιστες στην Ελλαδα..Από την Κεντρική Διοίκηση του ΝΑΤΟ στη ΒΔ Ευρωπη,ο υποφαινόμενος στελνει θερμους αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους σας και επικυρώνει την αλλαγές στην δομή της ελληνικής ομάδας..Ο LOXXOS εξουσιοδοτειται να σηκώσει το βαρος της απουσίας μου και πιστευω ότι με το ΣΤΑΥΡΟ άξιο Υπαρχηγό, θα καταφερει να μη φανεί στο ελαχιστο η απουσία μου..
Μεγάλε EYRO-CHIEF ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου.
Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές όσον αφορά το κασάρισμα. Θα φροντίσουμε η σημαία της ομάδας να κυματίζει ψηλά.
Όσον αφορά το νέο σου περιβάλλον έχω να σου προτείνω να ψησεις το γείτονα για home-game κ να του φας τη PANAMERA..
Τρελένομαι γενικά για Porsche..
Καλά να περνάς..
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=50pt]ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑΣ ΒΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥ ΠΟΚΕΡ ΤΗΜ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΗΣ.. ;) !!!! ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Αρχηγε μας τιμας τα μεγιστα με την εμπιστοσυνη σου και γι'αυτο επισης ελπιζουμε να φανουμε ανταξιοι στο υψος των προσδοκιων σου και να δοξασουμε την ομαδα εις την Νησον Αταβυρία.. ;) ;) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Ωραια η φωτο με το νεο σου αμαξακι Ναυαρχε καλο ειναι για δευτερο... ;) !!!!!!!!!!!
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Η ομαδα απαιτει σχολιασμο Ναυαρχου για ever forever Ντεμι Ρουσου+Χουλιο Ιγλεσιας και δε συμαζευεται οπως και για νεο avatar και υπογραφη Υπαρχηγου με τη φωτο του αγαπημενου σου Daniel Kid Poker... ;) !!!!!!!!
[size=50pt]ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑΣ ΒΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Αρχηγε μας τιμας τα μεγιστα με την εμπιστοσυνη σου και γι'αυτο επισης ελπιζουμε να φανουμε ανταξιοι στο υψος των προσδοκιων σου και να δοξασουμε την ομαδα εις την Νησον Αταβυρία.. ;) ;) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Ωραια η φωτο με το νεο σου αμαξακι Ναυαρχε καλο ειναι για δευτερο... ;) !!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Οι αλλαγες στη Διοίκηση της ομαδας στην Ελλάδα,ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ απο τα κεντρικά του ΝΑΤΟ..θελω δυναμη στα tour,μπλοφες στα cash,και πολύ πονο στα ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, σε κανενα μηνα θα εχω και νετ στο καινουργιο σπιτι..μεχρι τότε θα τα λεμε αποσπασματικά και μην ξεχνατε...
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Οι αλλαγες στη Διοίκηση της ομαδας στην Ελλάδα,ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ απο τα κεντρικά του ΝΑΤΟ..θελω δυναμη στα tour,μπλοφες στα cash,και πολύ πονο στα ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, σε κανενα μηνα θα εχω και νετ στο καινουργιο σπιτι..μεχρι τότε θα τα λεμε αποσπασματικά και μην ξεχνατε...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Νυν υπερ παντων ο αγων... !!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=60pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Επειδη εκφραστηκαν παράπονα απο τον Ελληνα Αρχηγό της ομάδας, σας καλημερίζω και σας στελνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!Είμαι στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσω ότι εγιναν ηδη καποιες πρωτες επαφες με το τι παιζει εδω από ποκερ και τα πραγματα ειναι λίαν ενθαρρυντικα..Λεσχη με υποψηφια γατακια εντοπιστηκε μεσω φιλου Ελληνα και θα ακολουθησει επισκεψη εντος των προσεχων εβδομαδων, λόγω του οτι πρεπει να συζητηθούν τα θεματα ασφαλείας...Περιμένω νεα από τη Ρόδο, μόλις κατεβει ο LOXXOS κάτω..
[size=40pt] ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ BOU POKER TEAM!!!!!! [/size]
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδη εκφραστηκαν παράπονα απο τον Ελληνα Αρχηγό της ομάδας, σας καλημερίζω και σας στελνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!Είμαι στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσω ότι εγιναν ηδη καποιες πρωτες επαφες με το τι παιζει εδω από ποκερ και τα πραγματα ειναι λίαν ενθαρρυντικα..Λεσχη με υποψηφια γατακια εντοπιστηκε μεσω φιλου Ελληνα και θα ακολουθησει επισκεψη εντος των προσεχων εβδομαδων, λόγω του οτι πρεπει να συζητηθούν τα θεματα ασφαλείας...Περιμένω νεα από τη Ρόδο, μόλις κατεβει ο LOXXOS κάτω..
Καλημέρα Αρχηγέ..
Με την καταραμένη φτώχια που υπάρχει εκεί, όπως λες, προβλέπω η λέσχη να είναι high stakes..
Εννοείται πως θα έχουμε καθημερινά updates, ποκερικά κ μη, από την άφιξη κ μετά του αρχηγού στο νησί ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημερα νεε και Αξιε Υπαρχηγε...Πρόσεχε τον νεο Αρχηγό της greek bou poker team..Εχει αλλα ωραρια,βρυκολακιαζει καθε βραδυ και σαπίζει όλη μερα..Ειδικά στη Ρόδο,τον βλέπω με τραπουλα τα βραδια και με Σουηδεζες τα μεσημερια!!Δωστου βασιλικό πολτό να αντεχει μη μας παθει κατι..Να περάσετε καλά και να μην ξεχνατε:Καλημέρα Αρχηγέ..
Με την καταραμένη φτώχια που υπάρχει εκεί, όπως λες, προβλέπω οι λέσχη να είναι high stakes..
Εννοείται πως θα έχουμε καθημερινά updates, ποκερικά κ μη, από την άφιξη κ μετά του αρχηγού στο νησί ;)
[size=30pt]ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!! (και στον ξεφτιλα το γερο-Μαρκο!)[/size]
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν υπαρχουν ποτε μα ποτε παραπονα απο τον Γενικο Αρχηγο μας παρα μονο το παραπονακι αγαπης οτι μας λειπει η παρουσια του.. ;) !!! Προσεχε στις λεσχες Ναυαρχε μου εσυ τις κοιταζες με μισο ματι μια ζωη και καλα εκανες καθως ειδικα εκει στας πολυτελεις ευρωπας ο μεγαλυτερος κινδυνος που διατρεχεις δεν ειναι το βιαιο εγκλημα αλλα το να σε κλεβουν με αλλο τροπο οπως κολουζιον κτλ.. :- :- :-!!! μολις κατεβει ο τρελοκοξος κατω με τα του Μεγιστου Υπαρχηγου θα γινει ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ... ;) !!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις