stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρες πολλές από τον αρτι αφιχθέντα από λουτράκι ,Αρχηγό της BOU POKER TEAM....
Εγιναν πολλά χτες και καλά και κακά,παρεξηγησεις και λάθη,αλλα το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις επιλογές μου,κατατάσσοντας με στην 5η θέση του Τουρνουά με 455€..
Πάμε από την αρχή..
Field 65 παικτών, με τον JIM κι εμενα μόνο απο την ομάδα,αφού η οικονομική δυσπραγία του CAVO και η ΜΑΛΑΚΙΑ του Υπαρχηγού να τα χωνει στο ΚΩΛΟΣΤΟΙΧΗΜΑ, μας στερεί δυο πολύτιμες συμμετοχές κάθε Κυριακή...
Ο JIM κλασσικά κόλλησε κανενα μισάωρο στα μηχανακια και ηρθε μισή ωρα μετα να παιξει!!!
Εγω κάθησα από την αρχή, μετρια φυλλα στην αρχή, δεν ανησυχούσα όμως καθότι τα καλά φυλλα τα θελουμε στη συνέχεια ,όταν το τουρνουά "τουρμπίζει".Επαιξα και "ηθικό" πόκερ-σα μαλάκας που είμαι,θα εξηγησω μετά γιατί- όταν επιασα Κ-Κ στο button ,blinds 50-100, bet ενα φιλαράκι 400,call εγω,flop 7-3-9,bet ο φιλος 600, reraise 1500 εγω, λεγοντας του "1500 για να φυγεις και θα σου δείξω..!"Κι εφυγε όντως...
Καθόμουν στο τραπέζι που σπαει πρώτο,οπότε σπαμε και πηγαίνω διπλα στον...JIM!!! Ο οποίος JIM ειχε γυρω στα 15.000 μαρκες και ηταν στο τραπέζι με Μαριο Κοτσαρη,και αλλους 3 καλούς παικτες...Εγω ειχα 8.000 μαρκες και καθόμουν ΑΡΙΣΤΕΡΑ του JIM...O οποίος ειχε αρχίσει- κλασσικά- το stealing blinds, με raise pre flop σχεδον σε καθε πασα..
Ερχεται λοιπόν η ωρα να συμμετασχω στο παιχνιδι αφου σερβιρομαι J-J σε θεση SB,o JIM button..Blinds 75-150..
ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΑΩ από κατω ότι εχω καλό φυλλο,να μην μπει...
Όλοι πασο μεχρι τον JIM....
JIM: "RAISE 450"!
Τι να του πω τωρα..Κατεβαζω καντηλια από μεσα μου και μπαινω flat call,πασο ο ΒΒ,μενουμε οι ΔΥΟ ΜΑΣ!
Flop 7-10-3..
Μιλαω πρωτος και πονταρω απο μπροστα 1250 για να φυγει Ο ΜΑΛΑΚΑΣ,λεγοντάς του κιόλας "θα στα δείξω,ΦΥΓΕ"!!!!!
JIM: "RAISE 2.750!!!!!!!!!!!!!!!!"
Κατεβάζω οτι Χριστοπαναγια μπορείτε να φανταστειτε από μεσα μου και του λεω CALL..
Turn 8 off
bet απο μπροστα 1750, CALL αυτός!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΜΑΛΑΚΙΑ του δεν περιγράφεται, να εχω ανεβάσει πιεση, ειμαι ετοιμος να του κατεβάσω το μεταλλικο chip protector στη γαμημενη χοντροκεφάλα του να φυγει...
[size=20pt]Turn J (!!!!!)[/size]
[size=20pt]CHECK[/size] εγω, ΒΕΤ 3.500 αυτός,τα δικά μου ρεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auto call εγω ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ρε ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
10-Κ off !!!!!!!!!!!!!!!!!
10.000 μαρκες αλλάξανε χερια μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον αρχίζω στα γαμοσταυριδια μπροστα σε όλους,πηγαμε να αρπαχτούμε στα χερια..
Να του λεω "ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ" και να μου λεει "Μαλακία μου, δε σε πιστεψα" και τετοιες παπαριες....
Του γονατισα το στακ και μετα από λίγο μπηκε all in με Κ-10 enanti A-J κι εφυγε ..
[size=20pt]ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΓΕΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑ, το οποίο τηρω ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΕΓΩ, ακόμα και σε τρίτους παικτες τους οποίους τυχαινει να γνωρίζω ΛΙΓΟΤΕΡΟ από τα μελη μας,Ο JIM εθεσε εαυτόν ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΤΕΛΟΣ!
[/size]
τέλος παντων, εκανα μιση ωρα να συνέλθω,κάποια φαση σερβιριστηκα A-J ,μου εκατσε nuts κεντα Ασσου κατω την οποία και πληρωθηκα σε όλα τα χτυπηματα και εκτοξευτηκα στις 35.000 μαρκες.
Εκεί αρχισα να κάνω διαχειριση στακ, να μην μπαινω σε όλα τα φυλλα,κατι που το πλήρωσα δις, οταν φολνταρα 8-8 σε τριπλό all in στους 22 παικτες με blinds 600-1200 ante 100 και το φλοπ ειχε 8αρι και με καλυπταν οι αλλοι σε μαρκες ,αλλά και στο final table όταν επισης σε τριπλό alli in, φολνταρα Α-Κ κουπες, με μεσο στακ,blinds 1500-3000 ,ειχα περίπου 20 blinds,κι εσκασε κατω Α και τα πηρε ενας αλλος με Α-9..
Παρόλα αυτά διπλασιασα τρεις φορες στο final κι εφτασα 120.000 μαρκες όταν σερβιριστηκα Q-Q απένατι σε Α-4 ,A-K απένατι σε 8-8,και 10-10 και κρατησαν, με πιο επεισοδιακο το τελευταίο απεναντι στον Γιαννη Κουλόπουλο, οταν του κανω all in και μου λεει "Αμα δω Ρηγα σε κανω call".Ανόιξει Κ-9 κανει call, flop K-7-4 , [size=20pt]Turn 10 (!!)[/size],river x, αδιαβαστος και ο ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Τελικά εκανα ακόμα ενα λάθος στους 6 όταν σερβιρίστηκα Κ-J off, σε blinds 400-8000 ante 1000, με 100.000 μαρκες μπροστά μου, μιλάω απο UTG και ανεβάζω στις 30.000, all in ο διπλα μου με σχεδόν 100.000 μαρκες, πάσο ολοι και φολνταρα κι εγω...Εδειξε 7-7..Τι θα κανατε εσεις???
Ε ,μετα από λιγους γυρους με καθόλου δραση ,εφυγε αλλος ενας και μπηκα all in 35.000 μαρκες me 6-6 για να φαω τα μουτρα μου σε Κ-Κ και να φυγω 5ος....
Αυτά τα νεα από χτες ,ειμαι αρκετα χαλασμένος από την αντιομαδική συμπεριφορα του JIM,όταν εγω σκίζομαι να προστατέψω τους παντες...Μου την εχει ξανακάνει ,όταν επαιζε slowplay τους Ασσους σε ενα αλλο τουρνουα και του βγηκε J-J στο τελος για να κερδίζει τα φλοπάτα δικά μου διπλοζευγαρα,αλλά είπα δε γαμιεται Α-Α είχε..Τωρα όμως??Να συνεχίσει με ενα μετριο φυλλο για να με πεταξει εξω??Θα μου πειτε στο "ποκερ δεν εχει φιλίες", ε, εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΨΗΛΑ..[size=20pt]ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ!!!!
H ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!![/size]
ADMIRAL OVER AND OUT.....
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ για την 3ή συνεχόμενη επιτυχία σου αρχηγέ μου.
Την επόμενη Κύριακή με το που σε δουν οι εχθροί θα πούνε πάμε για τη 2ή θέση, η 1ή είναι κατειλημμένη..
Για την πάσα που λες με Κ-J οφφ από UTG με τέτοιο bet που έκανες ίσως να κόλλαρα. Βέβαια είμαστε εκτός χωρού αλλά πιστεύω οτι από UTG θα έκανα just call ή ένα min raise κ μετά αν έκανε, που θα έκανε all in, πάσο.
Όσον αφορά το θέμα με το μέλος της ομάδας μας JIM δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, διότι δε το ξέρω το παιδί.
Πολλούς ποκερικούς χαιρετισμούς από την RODOS BOO POKER TEAM..
ΥΓ. Ίσως την Τετάρτη αγωνιστούμε, αλλά τπτ ακόμα δεν είναι σίγουρο. Θα γίνει έγκυρη ενημέρωση.. ;)