stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρες σε όλους κ περαστικά στο αρχηγείο της ομάδας.
Έγινε πολύ καλό τουρνουά χθες. Πηρα πρώτη φορά μέρος σε 1rebuy+1Add on.
Εγγραφές 21, rebuy 4, Add on 17, prize pool 3780, 1ος:1590, 2ος:980, 3ος:680, 4ος:530
Πήγαμε παρέα με τον Αντώνη.
Τον Αντώνη εξακολουθεί να τον ακολουθεί η γκαντεμιά.
Στην πρώτη ώρα που είχε rebuy, ενώ έπιανε καλά φύλλα, δεν πάντρεψε κάτω τπτ κ έμεινε με λίγες μάρκες όπου κ έκανε Add on.
Δυστυχός τα σκουπίδια πήγαιναν κ έρχονταν.Έκανε υπομονή ώσπου τα σπρώχνει 6000 μάρκες με 5-5. Κολλάρει ένας που κρατούσε Q-4 καρά.
Φλοπ: 3 καρά κ έφυγε 13ος.
Εγώ τώρα ξεκίνησα καλά. Έπιανα καλά φύλλα κ με raise pre flop κ c-bet μετά έχτιζα το στακ μου.
Σε θέση big blind πέρνω Α-10 μπαστούνια. Raise το μπάτον(ένας πολύ επιθετικός παίκτης κ chip leader του τραπεζιού) κ φυσικά κολλάρο.
Φλοπ: 3-Α-J με 2 καρά κ κανένα μπαστούνι. C-bet ο raiser κ κολλάρο.
Τερν: J μπαστούνι. Bet o raiser κολλαρο εγώ.
Ρίβερ: 5 καρό. Μου ποντάρει το στακ μου τότε γύρο 8000. Σκέφτομαι σκέφτομαι κ κολλάρο κ μακάρει.
New chip leader το τραπέζι πλέον. ;)
Κάνω μια κοιλιά μέχρι την ώρα του Add on αλλά στην ουσία δεν έχασα τπτ. Κανά δυο blinds.
Ώρα για Add on κ δεν κάνω έχοντας 23000 μάρκες.
Μετά η κοιλιά συνεχίστηκε κ δεν πάντρευα τπτ πέφτοντας στις 17000 ώσπου από θέση μπάτον κρατώντας 9-Q καρά ανοίγει φλοπ με 3 καρά.
Γινεται από το utg bet, raise από έναν άλλο κ All in από εμένα. Φολντάρανε κ οι 2 κ πήγα πάλι κάπου στις 22500.
Τα blinds ανεβαιναν πολύ επικίνδυνα. 500/1000/100
Μετά από θέση μπάτον πάλι πέρνω Α-J καρα κ κάνω Raise 3000. Το big blind κάνει All in 14000 μάρκες. Μετά από πολύ σκέψη κάνω call κ δείχνει A-Q οφ.
Φλοπ: J-Q-3 κανένα καρό
Τερν ριβερ σκουπίδια κ χάνω σχεδόν το μισό μου στακ.
Υπομονή μετά κ με λίγο κλέψιμο κ C-bet, φτάνω κάπου στις 18000 πηγαίνοντας στο τελικό τραπέζι(9άρι) ως short stack.
Τα blinds τεράστια πλέων 2000/4000/500 κ δεν είχε πια call, μόνο All in.
Περίμενα καρτερικά.
Παράλληλα είχαμε 2 αποχωρήσεις κ μένουμε 7.
Utg με 4-4 κάνω All in κ με βλέπει το big blind που ήταν κ αυτός short stack μετά από μένα. Δείχνει Α-7 οφ.
Τα 4-4 μου κρατάνε κ double up. Μεγάλη ανάσα.
Ο τύπος μετά είχε μεινει με λίγες μάρκες, τα σπρώχνει κ φεύγει 7oς.
Λίγο μετά σε ένα καλό κόλπο εμπλέκεται ο chip leader του τραπεζιού, με τον αμέσως επόμενο σε μάρκες από εμένα.
Ρεστάρει κ ευτυχώς για μένα τον στέλνει αδιάβαστο.
Μένουμε 5 κ παίζουμε για το bouble πια.
Κάνει πρόταση ο τρίτος σε μάρκες ο 5ος να πάρει από όλους από 1 50άρικο δηλ 200.
Συμφωνήσαμε όλοι(95% πάντα κάτι πέρνει το bouble).
Άνετος πια που δεν θα φύγω με άδεια χέρια, πίανω 5-5 από utg κ με κολλάρει το big blind με 10-Κ
Φλοπ: 2-5-10 Ωραιότατα λέω.
Τερν: 10 ώρα είναι λέω.
Ρίβερ: Q κ φτάνω κάπου στις 40000.
7ψυχος πανάθεμα με.
Τα blinds δολοφονικά. 4000/8000/500
Πέρασαν 2 φορές από πάνω μου χωρίς να μπορώ να ρεστάρω κ μένω με 12000.
Από μπάτον σπρώχνω τις 12000 με 10-Κ μπαστούνια.
Auto-call το big blind κ chip leader του τραπεζιού κ δείχνει 4-7 μπαστούνια.
Φλοπ: 4-7-8 ήμαρτον λέω.
Τερν κ ρίβερ αδιάφορα κ αποχώρησα 5ος με το 200άρι του deal.
Το επόμενο ραντεβού, εκτός απροόπτου θα είναι μετά το Πάσχα.
Έως τότε να μαστε καλά.
Έγινε πολύ καλό τουρνουά χθες. Πηρα πρώτη φορά μέρος σε 1rebuy+1Add on.
Εγγραφές 21, rebuy 4, Add on 17, prize pool 3780, 1ος:1590, 2ος:980, 3ος:680, 4ος:530
Πήγαμε παρέα με τον Αντώνη.
Τον Αντώνη εξακολουθεί να τον ακολουθεί η γκαντεμιά.
Στην πρώτη ώρα που είχε rebuy, ενώ έπιανε καλά φύλλα, δεν πάντρεψε κάτω τπτ κ έμεινε με λίγες μάρκες όπου κ έκανε Add on.
Δυστυχός τα σκουπίδια πήγαιναν κ έρχονταν.Έκανε υπομονή ώσπου τα σπρώχνει 6000 μάρκες με 5-5. Κολλάρει ένας που κρατούσε Q-4 καρά.
Φλοπ: 3 καρά κ έφυγε 13ος.
Εγώ τώρα ξεκίνησα καλά. Έπιανα καλά φύλλα κ με raise pre flop κ c-bet μετά έχτιζα το στακ μου.
Σε θέση big blind πέρνω Α-10 μπαστούνια. Raise το μπάτον(ένας πολύ επιθετικός παίκτης κ chip leader του τραπεζιού) κ φυσικά κολλάρο.
Φλοπ: 3-Α-J με 2 καρά κ κανένα μπαστούνι. C-bet ο raiser κ κολλάρο.
Τερν: J μπαστούνι. Bet o raiser κολλαρο εγώ.
Ρίβερ: 5 καρό. Μου ποντάρει το στακ μου τότε γύρο 8000. Σκέφτομαι σκέφτομαι κ κολλάρο κ μακάρει.
New chip leader το τραπέζι πλέον. ;)
Κάνω μια κοιλιά μέχρι την ώρα του Add on αλλά στην ουσία δεν έχασα τπτ. Κανά δυο blinds.
Ώρα για Add on κ δεν κάνω έχοντας 23000 μάρκες.
Μετά η κοιλιά συνεχίστηκε κ δεν πάντρευα τπτ πέφτοντας στις 17000 ώσπου από θέση μπάτον κρατώντας 9-Q καρά ανοίγει φλοπ με 3 καρά.
Γινεται από το utg bet, raise από έναν άλλο κ All in από εμένα. Φολντάρανε κ οι 2 κ πήγα πάλι κάπου στις 22500.
Τα blinds ανεβαιναν πολύ επικίνδυνα. 500/1000/100
Μετά από θέση μπάτον πάλι πέρνω Α-J καρα κ κάνω Raise 3000. Το big blind κάνει All in 14000 μάρκες. Μετά από πολύ σκέψη κάνω call κ δείχνει A-Q οφ.
Φλοπ: J-Q-3 κανένα καρό
Τερν ριβερ σκουπίδια κ χάνω σχεδόν το μισό μου στακ.
Υπομονή μετά κ με λίγο κλέψιμο κ C-bet, φτάνω κάπου στις 18000 πηγαίνοντας στο τελικό τραπέζι(9άρι) ως short stack.
Τα blinds τεράστια πλέων 2000/4000/500 κ δεν είχε πια call, μόνο All in.
Περίμενα καρτερικά.
Παράλληλα είχαμε 2 αποχωρήσεις κ μένουμε 7.
Utg με 4-4 κάνω All in κ με βλέπει το big blind που ήταν κ αυτός short stack μετά από μένα. Δείχνει Α-7 οφ.
Τα 4-4 μου κρατάνε κ double up. Μεγάλη ανάσα.
Ο τύπος μετά είχε μεινει με λίγες μάρκες, τα σπρώχνει κ φεύγει 7oς.
Λίγο μετά σε ένα καλό κόλπο εμπλέκεται ο chip leader του τραπεζιού, με τον αμέσως επόμενο σε μάρκες από εμένα.
Ρεστάρει κ ευτυχώς για μένα τον στέλνει αδιάβαστο.
Μένουμε 5 κ παίζουμε για το bouble πια.
Κάνει πρόταση ο τρίτος σε μάρκες ο 5ος να πάρει από όλους από 1 50άρικο δηλ 200.
Συμφωνήσαμε όλοι(95% πάντα κάτι πέρνει το bouble).
Άνετος πια που δεν θα φύγω με άδεια χέρια, πίανω 5-5 από utg κ με κολλάρει το big blind με 10-Κ
Φλοπ: 2-5-10 Ωραιότατα λέω.
Τερν: 10 ώρα είναι λέω.
Ρίβερ: Q κ φτάνω κάπου στις 40000.
7ψυχος πανάθεμα με.
Τα blinds δολοφονικά. 4000/8000/500
Πέρασαν 2 φορές από πάνω μου χωρίς να μπορώ να ρεστάρω κ μένω με 12000.
Από μπάτον σπρώχνω τις 12000 με 10-Κ μπαστούνια.
Auto-call το big blind κ chip leader του τραπεζιού κ δείχνει 4-7 μπαστούνια.
Φλοπ: 4-7-8 ήμαρτον λέω.
Τερν κ ρίβερ αδιάφορα κ αποχώρησα 5ος με το 200άρι του deal.
Το επόμενο ραντεβού, εκτός απροόπτου θα είναι μετά το Πάσχα.
Έως τότε να μαστε καλά.