Καλημέρα στους απανταχού ποκεράδες..Από το συννεφιασμένο Λουτρακι αρχίζω την ανταπόκριση της χτεσινής συγκλονιστικής βραδιάς!!
Συναντηθήκαμε κατά τις 15.00 σπίτι μου με τον JIM POKERSTARS όπου μεταξύ καφε και γλυκού αναλύσαμε τη στρατηγική μας..LOXXOS και CAVO ήταν καθ'οδόν...
Κατά τις 18.00 κατηφορίσαμε προς τον Ιερό Ναό της Τράπουλας,όπου και συναντηθήκαμε με την υπόλοιπη ομάδα..Ευχές κτλ, και πήραμε θεση σε ενα field 58 ατόμων παρακαλώ!Κατσαμε μαζί με τον JIM εγω, οι αλλοι χωριστά..Ρηχα νερά στην αρχή,μας εσπαγε τα νευρα ο JIM με τη χαρακτηριστική του αργοπορία να μιλήσει-και χαναμε και επιπεδα blinds ετσι-ωσπου ερχεται παρτίδα μεταξύ μας!
Σε θεση button σερβιρομαι 3-4 μπαστούνια..Limp ολοι στα 150-blinds 75-150- call κι εγω..
ΦΛΟΠ 3-10-4 rainbow..
check o JIM, bet 300 ο διπλανος του,raise 1200 εγω, RE-RAISE 2500 o JIM (!!)
, ALL IN εγω στις 4.000 μαρκες, CALL O JIM!!!!!!!
showdown και μου δειχνει Α-Α η κουφαλα!!!! Του λεω "Limpάρεις τους Ασσους ρε"?
Turn J
River J (!!)
και με στελνει για rebuy!
Τελος παντων, δεν τον σκότωσα επί τόπου, διπλασίαασα μετα με Α-Κ σε board Α-Α-2-5-7 εναντι 4-4 ενος κακόμοιρου,μου χαρισε ουσιαστικά τις μαρκες του ενας άλλος όταν κρατωντας Q-Q τον εβαλα ALL IN σε φλοπ 3-8-5 αχρωμα κι εκανε call 13.000 μαρκες με Κ-7 (!!) και φτασαμε να μεινουμε 20 παικτες με CAVO-JIM μεσα και LOXXO εξω..35.000 μαρκες εγω..
Βlinds 3000-6000 ante 800...Τρελλή μπλοφα του JIM σε board 8-10-Q-10-5 xτυπησε all in στο River με Α-7 καρα χωρις καρω κατω σε ποτ 20.000 κι εφυγε τρεχοντας ο αλλος,χανω μια καλή παρτιδα με Κ-10 που σπλιταριστηκε,για να καταλήξω κι εγω να φυγω shortstack πια 17ος, με Α-7 εναντι A-K και Α-Q.
Δυστυχώς ο CAVO εφυγε για μια ακομη φορά bubble (!!!).Αν επαιρνε χρηματα το bubble θα ηταν πλούσιος!!!Για τον Jim περιμενω ενημέρωση..
Ραντεβού την αλλη Τεταρτη!!!
[size=30pt]
GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!![/size]