aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαχα τοσο εμπειρος που παιζεις ποκερ σε καζινο;;;;; ρε πας καλα!!!κανε παραπερα ρε .. μιλας σε εμπειρο τζογαδορο και οχι σε κανα παιδακι..
παιξε με της κουκλες σου
χαχαχαχαχα τοσο εμπειρος που παιζεις ποκερ σε καζινο;;;;; ρε πας καλα!!!κανε παραπερα ρε .. μιλας σε εμπειρο τζογαδορο και οχι σε κανα παιδακι..
παιξε με της κουκλες σου
Γιατί ρε αρχηγέ??Ξέρεις κάποιο πιο αξιόπιστο μέρος να παίζουμε???Αμα ξέρεις πες το και σε μας να μην τραβιόμαστε και τόσα χλμ...χαχαχαχαχα τοσο εμπειρος που παιζεις ποκερ σε καζινο;;;;; ρε πας καλα!!!
η διαφωνια μου ειναι ως προς το παιγνιο οτι ειναι για σοβαρους χαρτοπαιχτες, για χηρες και αμπαλους ισως...για καποιον σοβαρο χαρτοπαιχτη οχι!!Γιατί ρε αρχηγέ??Ξέρεις κάποιο πιο αξιόπιστο μέρος να παίζουμε???Αμα ξέρεις πες το και σε μας να μην τραβιόμαστε και τόσα χλμ...
Παραδίδω τη σκυτάλη στον "γκουρού" της ομάδας, τον Υπαρχηγό..Οσονούπω θα εχεις απάντηση....η διαφωνια μου ειναι ως προς το παιγνιο οτι ειναι για σοβαρους χαρτοπαιχτες, για χηρες και αμπαλους ισως...για καποιον σοβαρο χαρτοπαιχτη οχι!!
ναυαρχουκο μου στο λιγο που εριξα μια ματια με κατι απιστευτα σεντονια-περιγραφες-παρτιδων, πουθενα μα πουθενα δεν ειδα καποιον να κανει αναφορα στην πρεφα, εκτος αν εχει κανει καποιος και δεν το προσεξα, μιλατε για εμπειρους παιχτες και για ποκερ και κανενας δεν κανει αναφορα στην πρεφα!! οποιος εχει την παραμικρη ιδεα απο ποκα ξερει οτι το παν ειναι να ξερεις πρεφα για τετοιου ειδους παιγχνιδια, οι καλυτεροι πρεφαδοροι ηταν και καλυτεροι ποκαδοροι συναμα, τα αλλα τα ακουω βερεσε!! επιμενω, μαζι με την μπιριμπα οτι καλυτερο για χηρες και ηλικιωμενους ειναι το ποκερΠαραδίδω τη σκυτάλη στον "γκουρού" της ομάδας, τον Υπαρχηγό..Οσονούπω θα εχεις απάντηση....
Τετοια γκίνια είχα κι εγω προχτές..Ζήτημα να πήρα 6 χερια, αλλά τα πληρώθηκα,ιδίως τα τελευταία που ηταν και μεγαλα τα blinds γι'αυτό και τερματισα σχετικά ψηλά..Δεν πειράζει Σταύρο πάμε γερά....Υπαρχηγέ, σήμερα δεν θα έχει σεντόνι, αλλά μαξιλάρι.
Μέσα σε 2,5 ώρες έπαιξα 5 χέρια(κυριολεκτικά) κ έφυγα 11 στους 18.
1. Κ-Q μπαστούνια κάνω call σε ένα raise, φλοπ κόκκινα μικρά, έφυγα..
2. Q-Q κάνω raise μπαινει ένας κ σε φλοπ Κ-9-3 οφ, κάνω c-bet κ φολντάρει.
3. Α-Κ οφ(τελευταίο χέρι πριν τα add on) raise εγώ κ τα πήρα όπως κ με τις γυναίκες.
4. Α-10 καρά κ με 3500 μάρκες πια κάνω ALL IN κ με βλέπει το big blind με Κ-Κ
Φλοπ: 4-5-6 κανένα καρό
Τερν: 7
Ρίβερ:8 κ ΣΠΛΙΤΆΡΟΥΜΕ Από που σώθηκα λέω.
Μετά από αυτό περίμενα να μου χαμογελάσει ακόμα λίγο η τύχη αλλά τπτ.
Τα blinds για μένα τεράστια κ
5. Από utg κάνω all in με Κ-9 μπαστούνια. Κολλάρει ο διπλανός μου μόνο με Α-Q
Στo board δεν άνοιξε τπτ κ αποχώρησα.
Δε πρζ, τα καλύτερα έρχονται κ μάλιστα σύντομα.
Εχουμε και πρεφαδόρο στην παρέα...Απ'έξω ειναι ακόμα,αλλά πού θα παει?Θα τον ψήσω να έρθει μαζί μας.. ;) ;) ;)ναυαρχουκο μου στο λιγο που εριξα μια ματια με κατι απιστευτα σεντονια-περιγραφες-παρτιδων, πουθενα μα πουθενα δεν ειδα καποιον να κανει αναφορα στην πρεφα, εκτος αν εχει κανει καποιος και δεν το προσεξα, μιλατε για εμπειρους παιχτες και για ποκερ και κανενας δεν κανει αναφορα στην πρεφα!! οποιος εχει την παραμικρη ιδεα απο ποκα ξερει οτι το παν ειναι να ξερεις πρεφα για τετοιου ειδους παιγχνιδια, οι καλυτεροι πρεφαδοροι ηταν και καλυτεροι ποκαδοροι συναμα, τα αλλα τα ακουω βερεσε!! επιμενω, μαζι με την μπιριμπα οτι καλυτερο για χηρες και ηλικιωμενους ειναι το ποκερ
πρεφα,ωραιο παιχνιδι!!!!!!!
ΥΓ:παίζει να ερθεις πάνω μεχρι τον Ιούνιο????
ΝΑΤΟΣ!!!!Εμφανίστηκε ο Καππαδόκης......είσαι για μια πενηντάρα ??
Πρέπει να το κανονίσεις,μεχρι τέλος Ιουνίου...Μεχρι και εισητήρια θα σας βάλουμε..Υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος.....Θα σου πω σε pm...Καλημέρα.
Χλωμότατο Αρχηγέ.
Προς το χειμώνα με κόβω κ πάλι βλέπουμε.
ΝΑΤΟΣ!!!!Εμφανίστηκε ο Καππαδόκης.....
με πόσο το καπίκι???είσαι για μια πενηντάρα ??
[size=20pt]Η ομάδα δίνει ΠΟΝΟ όπου κι αν βρεθεί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]Καλησπέρα ποκεράδες.
Δυνατό τουρνουά σήμερα με 100(90+10)+1rebuy+1add on.
Αν καταφέρει να ξεμπλέξει από τη δουλειά ο Αντώνης θα πάμε παρέα, αλλά χθες έδειξε τον δρόμο.
Τελειώσε τη δουλειά, ήταν κοντα στο ναό κ πήγε στο 100(90+10) freez out.
Έβγαλε για μια ακόμα φορά την ομάδα ασπροπρόσωπη. ;)
3ος κ πήρε 360 ευρωπουλα.
Να αναφέρω μερικά χέρια κρίσημα που μου είπε.
Με Α-Α κ Κ-Κ πήρε αρκετές μάρκες με raise κ c-bet κ έτσι έχτισε ένα καλό στακ.
Κρατάει 5-5 κ κάνει call σε raise.
Φλοπ: 6-9-9 All in ο άλλος που τον κάλυπτε κ call-all in ο Αντώνης. Δείχνει Α-9
Τερν: J
Ρίβερ: 5
ΟΛΕΕΕΕ κ DOUBLE UP
To χέρι που έχασε κ βγήκε 3ος ήταν 9-9 vs A-7
Φλοπ: Α κ καληνύχτισε ικανοποιημένος βλέποντας το χρώμα του χρήματος..
Υγ. Αρχηγέ έχεις πμ..
Κ μια τελευταία πριν τα Add on.
Κ-Q οφ εγώ κ κάνω call σε ένα raise. Μόνο οι 2 μας.
Φλοπ:3-10-Q με 2 καρά Ποντάρει ο άλλος κολλάρο εγώ.
Τερν:8 μάυρο Ποντάρει πιο δυνατά ο άλλος κολλάρο εγώ
Ρίβερ:5 καρό Τσεκ ο άλλος κ του ποντάρώ σχεδον το 80% του στακ του.
Σκεφτότανε για κανά 3λεπτο κ φολντάρει.
Έχασε πολλές μάρκες κ το σχολίαζε ώρα το χέρι για το τι είχα κ είπε πως κρατούσε Α-Q
Στα @@ μας.
το τελευταιο τσεκ καρφωθηκε μονος του. καλα τουκανες.
Δε μπορούσα να μην ποντάρω κ μάλιστα δυνατά.
Λίγο το καρό στο ρίβερ που ίσως να νόμιζε ότι κυνηγούσα χρώμα, λίγο το ότι θα έχανε σχεδόν όλο το στακ του, τον πίεσα κ το αποτέλεσμα ήταν θετικό. ;)
γιατι δεν τον πηγες ολ ιν? ισως το οτι δεν τον πηγες ολ ιν να μαρτυραγε και λιγο απο εσενα. τεσπα ο τυπος ηταν λιγος τον ειχες του χεριου σου