Δεν εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο νετ φίλε..Από τα παραπάνω που βλέπεις, στο πρώτο συνέχισα στο 22€ να δω τι θα γίνει..Και ακου ιστορία:
Συμμετείχα στο 22αρι από πρόκριση από 1.10..Τελείωσα 35-36 νομίζω..Σε εκείνο το σημείο ,δηλαδή μετά απο 45 λεπτά παιχνίδι κι ενω ο chip leader είχε γυρω στις 35000 μαρκες μπήκε ο Σταυρος Καλφας (IDOLLS για όσους γνωρίζουν ) επίσημο μέλος της pokerstars team pro παρακαλώ...με 3000 μαρκες.Αφου λοιπόν είχα χασει εγω κάθησα και παρακολούθησα το παιχνίδι του..Έκανε λοιπόν 4 ή 5 rebuy (με 22€ τη φορά) μέχρι να πιάσει γυρω στις 15000 μαρκες.Και αρχισε τα all in .Και εντάξει με Α 7 σπαθια, να κανεις all in απέναντι σε Α Κ κουπες, σε Α Κ αχρωμα και 8 8 ο τρίτος, να σου κατσουν τα σπαθια και να τους παρεις..Με 9-10 αχρωνα να κανεις all in απέναντι σε QQ, 77 και Α 8 και να σου βγει κατω 9-10 και να τους ξαναπάρεις..Αλλά με 2-7 αχρωμα, απέναντι σε ΑΚ σπαθια,10 10 και Α Κ αχρωμα και να τους παιρνεις με φλοπ 7-3-4 turn 2 river 2 (!!) ε, κάτι μου κάνει..Συγκεκριμένα από την ωρα που παρακολούθησα ο Σταύρος έκανε 9 all in -προσέξτε, ΕΚΑΝΕ δεν ακολούθησε-και πηρε τα 8 (!!).Και λέω τωρα εγω με το φτωχό μου μυαλό:
-Γιατί η pokerstars να μη δωσει την ευκαιρία στο Σταυρο να πάει στη Βαρκελώνη με δικά της έξοδα όπως και σε όλη την ομάδα της αντί να τους υποχρεώνει να αγωνίζονται στα τραπέζια της??????Και διαφήμιση θα κάνει και την ευκαιρία οι παίκτες να δειξουν στα τραπέζια τις ικανοτητες τους θα εχουν.Χωρίς σχόλια και υπονοούμενα..
-πώς εγω ,ενας απλός παίκτης ,έχοντας απέναντι μου ενα μέλος της pokerstars να μην αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του παιχνιδιού, όταν θα βρεθώ σε παρόμοια θέση με αυτές που ανεφερα πιο πάνω???
-Με τι πιθανότητες μπαίνεις σε ενα παιχνίδι πρόκρισης σχεδόν στη μέση του ανετος και ωραίος με στακ 3000 μαρκών έναντι 35.000 του πρώτου κι ελπίζεις ότι θα πάρεις και το εισητήριο???
Βέβαια οταν αυτά τα κουβεντιασα με τους ποκεράδες με πηρανε από τα μουτρα,και καλά δεν ξερω τι μου γίνεται..Μπορεί, αλλά επιμένω ότι αν δε βλέπεις τον αντιπαλό σου, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..Microgaming εννοω...
Λουτρακι πηγα τρεις φορές ,έχασα τις δύο και γυρίζω αθήνα αυριο..Να δουμε με περιμένει το γραφείο μου ή με ..αποστρατεύσανε?????
[/quote Τυπε ο idolls τα 22αρια τα εχειγια στραγαλια και τα πεταει ανετα γιατι εχει τεραστιο bankrol