tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε κοπρόσκυλο πάλι στο κουμάρι είσαι
Πρασινισες κωλογρια??????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα!!!!ρε κοπρόσκυλο πάλι στο κουμάρι είσαι
Aμα σε θέλει η πουτάνα η τράπουλα....
ΕΡΤ SAN REMO χθες satelite 1,10$ για το 22αρι..26 συμμετέχοντες, εχω φτασει στους 9 με το χαμηλότερο στακ, ενα rebuy, ενα addon και σκατοφυλλα κρατώντας αμυνες..Blinds 800-1600 κι εχω 3.100 μαρκες.Είμαι small blind και ο UTG+1 μπαινει all-in με 6.000 μαρκες περίπου.Ακουει 3 call (!!) κι εγω μαζί με Κ-3 σπαθιά, τέσσερις..Και ανοίγει κατω φλοπ Κ-3-Q-A-7 rainbow..ΟΙ άλλοι κρατούσαν με τη σειρα,UTG+1 A-J, Α-5,Q-7,J-9..Kαι μαζεύω 17.000 μαρκες περίπου..Και 6 εναπομείναντες με τρεις να παιρνουν το εισητηριο.Ε. μετά δεν ηθελα και πολυ να παρω τα πάνω μου..Στην επόμενη πασα σερβίρομαι 9-9,μπαινω all-in να διωξω τους μικρούς ,ακουω δυο call που κρατουσαν Α-Κ και οι δυο, φλοπ 4-3-9-J-J και πηρα τα 22€ και πάλι....
Κατι πηρε το αυτί μου για τουρνουα στο Λουτράκι τον Οκτώβριο.....Ξέρεις κατι??
Κατι πηρε το αυτί μου για τουρνουα στο Λουτράκι τον Οκτώβριο.....Ξέρεις κατι??
Έσκασε η βόμβα φίλε!!!!!Ετοιμαστείτε!!!!δεν ακουσα τπτ παιχτουρι μου. αν μαθεις κατι βαρα κορνα
Τελικα δεν κοπηκαν αυτες οι σελιδες οπως μας ειχαν πριξει τα αρχιδια πριν κατι μηνες;Θα παίξει κανείς το 215 των 18.00 σήμερα στη σταρς;
Τελικα δεν κοπηκαν αυτες οι σελιδες οπως μας ειχαν πριξει τα αρχιδια πριν κατι μηνες;
Tι να κάνουμε ρε?Άλλος εχει πάθος με το τζόγο και άλλοε με τα ...ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!πάλι ρε κοσπρόσκυλο στο κουμάρι
με αγνωστους ρε συ???Και σε σπίτι???Δε λέει, στρατιωτικός κιόλας..δευτερα 8/10 home game texas 1-1blinds min buy in 50 euro ωρα εναρξης 9 για πληρωφοριες pm
καλητερα σε σπιτι παρα σε λεσχη...αν κ νομιζω εισαι απο σαλονικα οποτε δεν σε βλεπω να ερχεσε...παντος το παιχνιδι ειναι καθαρο με ντιλερ κτλ. κ τσαμπουκαδες δεν εχει οποιος κανει μανουρα τον πηρανε αγκαζε...κ απο παιχτες οι περισοτεροι κοτοπουλα αν ξερεις ποκερ δλδ βγαζεις μεροκαματο καλο.με αγνωστους ρε συ???Και σε σπίτι???Δε λέει, στρατιωτικός κιόλας..
Aθηνα μενω αλλά δεν...Ευχαριστω πάντως...καλητερα σε σπιτι παρα σε λεσχη...αν κ νομιζω εισαι απο σαλονικα οποτε δεν σε βλεπω να ερχεσε...παντος το παιχνιδι ειναι καθαρο με ντιλερ κτλ. κ τσαμπουκαδες δεν εχει οποιος κανει μανουρα τον πηρανε αγκαζε...κ απο παιχτες οι περισοτεροι κοτοπουλα αν ξερεις ποκερ δλδ βγαζεις μεροκαματο καλο.
κανενα θεμα φιλαρακι,αν ποτε θελεις να δεις τι παιζει στειλε πμ να σου στειλω το κινητο μου να τα πουμε..Aθηνα μενω αλλά δεν...Ευχαριστω πάντως...
Προσοχή στις Λέσχες και στα "Home Games"...