ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Να μην πίνεις μπόμπες και να κάνεις διαλλείμματα με κοκα ή νερό....Τα απλά που έχουν εκεί είναι μπομπάτα...
τα απλα ηταν τα μονα δωρεαν. τα σπεσιαλ παντα τα πληρωνες
Να μην πίνεις μπόμπες και να κάνεις διαλλείμματα με κοκα ή νερό....Τα απλά που έχουν εκεί είναι μπομπάτα...
Ο ντίλερ έχει 5.Γι'αυτό το κανανε..πήγες και τους αδειασες την κάβα και τωρα την πληρώνουμε εμείς!!!!ΑΜΑΝ ΡΕΕΕ!!!!!
Ο ντίλερ έχει 5.
Σου δίνει 2 8άρια. Κάνεις σπλιτ σου δίνει δεξιά 3 αριστερά 8. Κάνεις νταμπλ και ξανα σπλιτ. Μετά, άλλα 2 νταμπλ στο σπλιτ.
Τραβάει 6 ο ντίλερ και κάνει το 5άρι 11.
Ερώτηση:
Πως να βγει η στιγμή χωρίς ξύδι??
Μονο για σενα ειναι πολλά??Για όλους μας ειναι..Θα σε συμβούλευα πάντως να προσέχεις σε ποιες εταιρείες παίζεις ,καθοτι ακούγονται πολλά για microgaming με στόχο την αυξηση της γκανιοτας μεσω της εισόδου πολλών παικτων στο φλοπ/turn/river..Γενικά το live ειναι καλύτερο αλλά κοστίζει.....Μαγκες εγω επαιξα λιγο ηλεκτρονικο Poker στην bet365.
Εχασα 80 ευρω σε 3 μερες [ για μενα ειναι αρκετα πολλα] και αποχωρησα.
Δεν μπορω να κρατηθω ρε πουστη μου ακομα και 3 8 να εχω θελω να δω το φλοπ.
το μόνο λάθος νομίζω είναι οτι από 75 δεν κάνεις raise 330...κατα τ'άλλα shit happens!!!Καλημερα συνποκεράδες..μια η άλλη το ΣΚ στο Λουτράκι,αφού χτες ..κατέθεσα 300 εβραίους.Παραθέτω δυο σχεδόν ίδιες παρτίδες για να δείτε τι γίνεται αμα σε θέλει η τράπουλα και η τυχη:
ΠΑΡΤΙΔΑ Α
SB εγω σερβίρομαι 2-2.To παλικαρι στο button κανει raise preflop 35.Eνω συνηθως τα κλείνω ,κάνω call και μαζι με μενα αλλοι 2 παικτες.Φλοπ 2-4-6 rainbow..bet 60 εγω,call ο ενας,raise το button 170..Auto call εγω ,πασο ο αλλος,μενουμε δυο..Turn 9,check εγω,all in 230 Τo button.Εκει που σκεφτομαι,μου λέει ο ασχετος "τι σκεφτεσαι.Νταμες έχεις?" και μου δινει πληροφορία ότι κραταει πιθανον Κ-Κ η Α-Α..Αμεσο Call εγω μετα απο αυτό,river 4.....και παει ακλαφτος!!Μεχρι να φυγω με ρωταγε :Μα πώς εκανες call 35 με δυάρια??"
ΠΑΡΤΙΔΑ Β
Σε θέση button εγω ,σερβιρομαι Α-Κ αχρωμα..ΒΒ bet 40,call ενας ακομα,call εγω..Φλοπ 5-7-Κ rainbow..BB check,ο αλλος 75 κι εγω τα καρφωνω all in 330!!Πάσο ο ΒΒ,call ο μεσαιος...Turn K (!)-River 9.Και μου δειχνει στο χερι 5-5 και μενω μαλάκας Και σας ρωταω τωρα:Eκανα λαθος στο all in??Αλλα και μετα με τον άλλο ρηγα κάτω ,δε θα τα εβαζα????
ΥΓ: Ο ΒΒ κρατούσε Α-Κ και αυτός κι έφυγε στο δικό μου all in και χτυπιοταν μολις ειδε κατω το ρηγα,αλλα σταυροκοπιοτανε μετα την τελική εκβαση της παρτιδας..
αν διαβασεις το harington θα δειςοτι καπου γραφει οτι και οι μεγαλοι σε εμπειρια παικτες δεν μπορουν να καταλαβουν το set του αντιπαλου....ετσι και εσυ περασες σετ απο δυαρια και την αφαγες απο πενταριαΚαλημερα συνποκεράδες..μια η άλλη το ΣΚ στο Λουτράκι,αφού χτες ..κατέθεσα 300 εβραίους.Παραθέτω δυο σχεδόν ίδιες παρτίδες για να δείτε τι γίνεται αμα σε θέλει η τράπουλα και η τυχη:
ΠΑΡΤΙΔΑ Α
SB εγω σερβίρομαι 2-2.To παλικαρι στο button κανει raise preflop 35.Eνω συνηθως τα κλείνω ,κάνω call και μαζι με μενα αλλοι 2 παικτες.Φλοπ 2-4-6 rainbow..bet 60 εγω,call ο ενας,raise το button 170..Auto call εγω ,πασο ο αλλος,μενουμε δυο..Turn 9,check εγω,all in 230 Τo button.Εκει που σκεφτομαι,μου λέει ο ασχετος "τι σκεφτεσαι.Νταμες έχεις?" και μου δινει πληροφορία ότι κραταει πιθανον Κ-Κ η Α-Α..Αμεσο Call εγω μετα απο αυτό,river 4.....και παει ακλαφτος!!Μεχρι να φυγω με ρωταγε :Μα πώς εκανες call 35 με δυάρια??"
ΠΑΡΤΙΔΑ Β
Σε θέση button εγω ,σερβιρομαι Α-Κ αχρωμα..ΒΒ bet 40,call ενας ακομα,call εγω..Φλοπ 5-7-Κ rainbow..BB check,ο αλλος 75 κι εγω τα καρφωνω all in 330!!Πάσο ο ΒΒ,call ο μεσαιος...Turn K (!)-River 9.Και μου δειχνει στο χερι 5-5 και μενω μαλάκας Και σας ρωταω τωρα:Eκανα λαθος στο all in??Αλλα και μετα με τον άλλο ρηγα κάτω ,δε θα τα εβαζα????
ΥΓ: Ο ΒΒ κρατούσε Α-Κ και αυτός κι έφυγε στο δικό μου all in και χτυπιοταν μολις ειδε κατω το ρηγα,αλλα σταυροκοπιοτανε μετα την τελική εκβαση της παρτιδας..
Το all in το κανω, αφ'ενός για να κόψω τα φτερά του,αν κυνηγάει κάτι και αφ'ετέρου γιατί θέλω να σταματησω την παρτίδα εκεί..Αλλα και πάλι,στο turn θα είχαμε το ιδιο σκηνικό...το μόνο λάθος νομίζω είναι οτι από 75 δεν κάνεις raise 330...κατα τ'άλλα shit happens!!!
Το all in το κανω, αφ'ενός για να κόψω τα φτερά του,αν κυνηγάει κάτι και αφ'ετέρου γιατί θέλω να σταματησω την παρτίδα εκεί..Αλλα και πάλι,στο turn θα είχαμε το ιδιο σκηνικό...
Πολύ καλός παίκτης κι ελπιδοφόρος..Εχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί κατω....χαμος στου τουρνουα στην παρνηθα 2 ο τασος 15000
Πέρασε καιρός αλλά μιας και τώρα το είδα...Άν είχες κάνει raise στα 160π.χ και άκουγες το allin ίσως και να την ψιλιαζόσουνα....Το all in το κανω, αφ'ενός για να κόψω τα φτερά του,αν κυνηγάει κάτι και αφ'ετέρου γιατί θέλω να σταματησω την παρτίδα εκεί..Αλλα και πάλι,στο turn θα είχαμε το ιδιο σκηνικό...