callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
Σε 10 λεπτα ξεκιναω ενα 4,44€ EPT- DEAUVILLE.....
good luck..
Σε 10 λεπτα ξεκιναω ενα 4,44€ EPT- DEAUVILLE.....
Πρωτο διάλλειμμα ενα re -buy....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!good luck..
τελικα εκανες 6 re buy και βγηκες 54ος στους 82....δεν πειραζει ρε παιχτη....Πρωτο διάλλειμμα ενα re -buy....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!
οχι 6 ,δυο εκανα....τελικα εκανες 6 re buy και βγηκες 54ος στους 82....δεν πειραζει ρε παιχτη....
Σκατα,κοίτα εδω....admiral τι roi εχεις??
αφου στο σαρκσκοουπ ειδα οτι εκανες 6, πληρωσες 28 κατι συνολο.... 4 κατι δεν ειχε το ριμπαι??? τελος παντων οτι εκανες εκανες....οχι 6 ,δυο εκανα....
4,44 ειχε το rebuy κι εκανα 2..Πλήρωσα 8,88..μετα απο καποια ωρα δε συμφερει να κανεις άλλα,καθοτι τα stacks εχουν ανεβει και μοιαζει λίγο ρουλετα η επαναγορά...αφου στο σαρκσκοουπ ειδα οτι εκανες 6, πληρωσες 28 κατι συνολο.... 4 κατι δεν ειχε το ριμπαι??? τελος παντων οτι εκανες εκανες....
Τι να πεις..Πουτανα η τράπουλα και μας παίζει..παντως στο προηγούμενο satelite βγηκα 2ος και πηρα και 14$...Ειδα τρελο badbeat στο poker.gr για το εισιτηριο στο Λουτρακι...Mεγαλο βοδι ο αντιπαλος σου, εχω προηγουμενα μαζι του...
Εγω προσπαθώ για DEAUVILLE στην pokerstars....το πρωτο τραπεζι για το unibet poker tour prague τελειωσε
περασα στο δευτερο οπου ανεβαινει λιγο το buy in αλλα σιγα
αλλα δυο ακομα...
για να δουμε , θα μπορεσουμε να δουμε απο κοντα της τσέχες
Κατεβηκα Σαββατο Λουτράκι,επαιρνα στην αρχή καμια τρακοσάρα...Σταμάτησα για φαγητό και ξανακάθησα να τα κάνω 500!Να πληρώσω και τη ΓαμοΔΕΗ!!!!Πέφτω τρεις φορες σε φλοπάτη κέντα ,ενώ έχω διπλοζευγαρα!Αποτέλεσμα,έχασα τα τριακόσια,έχασα και 200 δικά μου και εμεινε απλήρωτη και η ...ΓαμοΔΕΗ!!!!Τί έχει γίνει με αυτό το thread;Κανένας δεν έπαιξε για το καλό;;;;;;Ή έχετε χάσει όλοι;;;;;
καλα εκανες...Κατεβηκα Σαββατο Λουτράκι,επαιρνα στην αρχή καμια τρακοσάρα...Σταμάτησα για φαγητό και ξανακάθησα να τα κάνω 500!Να πληρώσω και τη ΓαμοΔΕΗ!!!!Πέφτω τρεις φορες σε φλοπάτη κέντα ,ενώ έχω διπλοζευγαρα!Αποτέλεσμα,έχασα τα τριακόσια,έχασα και 200 δικά μου και εμεινε απλήρωτη και η ...ΓαμοΔΕΗ!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ!!!!!
με τι μπηκες στις 2 παρτιδες με τα διπλοζευγαρα παιχτη??Κατεβηκα Σαββατο Λουτράκι,επαιρνα στην αρχή καμια τρακοσάρα...Σταμάτησα για φαγητό και ξανακάθησα να τα κάνω 500!Να πληρώσω και τη ΓαμοΔΕΗ!!!!Πέφτω τρεις φορες σε φλοπάτη κέντα ,ενώ έχω διπλοζευγαρα!Αποτέλεσμα,έχασα τα τριακόσια,έχασα και 200 δικά μου και εμεινε απλήρωτη και η ...ΓαμοΔΕΗ!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ!!!!!
Στην πρωτη ειχα Q-9 μπαινουμε με 5 όλοι και σκάει φλοπ Q-9-10 αχρωμο..Ε,ο άλλος κράταγε J-K...Στη δευτερη είχα KK.Βαραω 50,μπαινουν δυο, σκαει φλοπ 6-6-7,βαραω 100 μπαινει ενας,turn 8,τσεκαρω,river 9..O άλλος κρατούσε 10-Q!με τι μπηκες στις 2 παρτιδες με τα διπλοζευγαρα παιχτη??
Στην πρωτη ειχα Q-9 μπαινουμε με 5 όλοι και σκάει φλοπ Q-9-10 αχρωμο..Ε,ο άλλος κράταγε J-K...Στη δευτερη είχα KK.Βαραω 50,μπαινουν δυο, σκαει φλοπ 6-6-7,βαραω 100 μπαινει ενας,turn 8,τσεκαρω,river 9..O άλλος κρατούσε 10-Q!
Στην τρίτη ειχα 10-J αχρωμο ,μπαινω με 35 σε χτυπημα του ΒΒ,σκαει 10-J-Q,βαραω 50,ακουω raise 150,μπαινω μόνος,turn 10,baraei 150,γυριζω all in,τα βλεπει ,river 5 και κρατουσε 9-Κ....Εκει τα πηρα με φουλ..