Αναμένοντας τη δευτερη πτηση από Βιέννη για επιστροφή στην ..ξενιτια,βρίσκω την ευκαιρία να κανω μια αναδρομή στα ελληνικά ποκερικά δρώμενα,όπως τα ειδα στο Λουτράκι..
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ..
Πηγα τρεις φορές,τη μια για να μιλησω με κάποιον υπευθυνο-
- ,τις άλλες δυο για να ξεμουδιάσω στο cash..
Τη δευτερη φορά,Τεταρτη βράδυ 20/8,3 τραπεζια με τους ιδιους τελειωμένους παικτες και μερικούς αστρονάυτες..
Οι Αδελφοί Κοτσαρη,ο ασπρομάλλης Mr Bean,ο τελειωμένος ασπρομάλλης Γιαννης,ο Βλάχος που φωναζει συνέχεια-"ειμαι ο καλύτερος,δε με νικάει κανεις",ο ταλαίπωρος Θανασης και μερικές ακόμα φατσες γνωστές...
Περιμενα 1 ωρα να ανοίξουν τραπέζι,για να το κλεισουν 15 λεπτά μετα (!!) και να μας μεταφερουν στα τρια που υπολειτουργούσαν με 6-7 παικτες...
Πηρα 120 ευρώ με Κ-Κ εναντι J-J κι εφυγα..
Τη δευτερη φορά,Παρασκευή 22/8 ,12 η ωρα 1 1/2 τραπέζι με τους ιδιους τελειωμένους παικτες και τη νυστα να μας κυριευει..
Πηρα 220 ευρω με ενα φλοπάτο χρωμα κι εφυγα εκ νεου..Ο Κοτσαρης μια εμπαινε με 800 ευρω μπροστα του και 15 εφευγε..Για να καταλάβετε το μεγεθος της μαλακίας, πιανω Α-9 σπαθια,χτυπάω 6 ευρω,πασο ολοι και ο Κοτσαρης μου λεει ...42!!!Φυσικά κι εφυγα γελώντας..
Απο καποιες κουβέντες που εκανα με τους ντηλερς,εμαθα ότι το Σεπτέμβριο,πανε για μεγάλες αλλαγες στο καζίνο//Πολλοί θα φυγουν με εθελουσία και ορισμενα παιχνίδια θα επανασυζητηθούν κατα πόσον αποδίδουν..
και μεσα σε ολα,ερχεται και η Παρνηθα με τουρνουά στις 19-9 νομίζω ,με 770 € (!!) buy in kai 20.000 αρχικό στακ/20/λεπτα levels!!!
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.....
Δυστυχώς τελειώσαμε νωρίς στην Ελλάδα αδερφια,αν δεν αλλάξει κατι δραστικά,βλέπω να ξαναγεμίζουν οι Λέσχες..
ΥΓ:Ηρθε και ο αδελφός LOXXOS αλλη μια φορά και τα είπαμε....
Επομενη ενημερωση απο τα μερη μου....
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!![/size]