Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]RODOS BOU POKER TEAM ON FIREEEE!![/size]

Καλημέρα σε όλους κ ειδικά στην ομάδα μας.

Μαζί με Αντώνη τελικά(κλασικά τη τελευταία στιγμή λόγω δουλειάς)

Εγγραφές 28
Rebuys 10
Addon 25
Πληρωμές: 1ος: 2390, 2ος: 1470, 3ος: 1020, 4ος: 790

Λοιπόν έχουμε κ λέμε διότι ο χρόνος μας πιέζει.

Φτάνουμε κ οι 2 final table με λίγο πάνω από to avg.
Τα short stack δε λέγαν να φύγουν αλλά με τα blinds τεράστια, πάλι στην ίδια μοίρα ήταν μετά από λίγο κ άρχισαν σιγά σιγά οι αποχωρήσεις.

Φτανουμε στους 6 κ συμφωνήσαμε να πάρει ο 6ος 100(25 από κάθε πληρωμή) έτσι για να μη φύγει χωρίς τπτ μετά από τόση ώρα.
Φέυγει κ ο 6ος κ για το μπάμπολ συμφωνήσαμε να πάρει 300(100-100-50-50).

Το στακ μας να είναι πολύ καλό. Εγώ κάπου 200000 κ ο Αντώνης 120000 περίπου με avg 105000 σε 8000/16000/1000

All in ο Αντώνης με A-K από utg, πάσο όλοι κ εγώ στο small με Q-Q. Όχι τώρα λέω ρε Αντώνη. Λέω πόσα είναι? Μετράει ο ντίλερ 110000 περίπου κ πάω πάσο. Κολλάρει το big με 9-9(είχε μικρότερο στακ)
Στο φλόπ ήρθε ο παπάς αλλα στο ρίβερ 9 κ έχασε μεγάλο ποσοστό από το στακ του.

Μετά δεν θυμάμαι πως αλλά έφυγε μπάμπολ με 300(δηλ αυτά που έπαιζε)

Φεύγει άλλος ένας κ 3 πια.
Α-10 εγώ κ μου σοβάρει ο αλλός με 8-Q. Κολλάρω κ δεν άνοιξε τπτ κ τον στέλνω.

Heads up πλέον με πάνω κάτω το ιδιο στακ, άντε 55-45, εγώ 45 κ τα blinds 20000-40000-4000
Μου λέει να μοιράσουμε?
Λέω ας το παίξουμε, όλο deal κάνουμε.
Παίξαμε 2 level ακόμα κ ενώ είχα μετά από ώρα εγώ το ελαφρύ προβάδισμα στο στακ πιάνω Α-10 μπαστούνια κ σοβάρω. Κολλαρει αμέσως κ δείχνει Q-Q.
Στο board δεν ήρθε Α ούτε μπαστούνια κ έμεινα με 21000 σε blind 30000/60000/8000

Δεν διπλασίασα ούτε μία φορά κ έφυγα runner up με [size=20pt]1470(καθαρά 1150)[/size]

[size=30pt]ON FIREEEEEEEEEEE[/size]

[size=60pt]ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ RESPECT ΑΠΛΑ RESPECT ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Που ειναι ενα γατακι που γραφε πριν καιρο και την ελεγε στον Δοξασμενο Υπαρχηγο μας οτι δεν εχει ιδεα απο ποκερ και ολο κανει λαθη που ειναι τωρα γιατι δεν μιλαει το γατακι γιατι πολυ απλα δεν ξερει τι να πει αφου τα αποστομωτικα στατιστικα του Τεραστιου Υπαρχηγου μας μιλουν απο μονα τους!!!! ενα στα δυο λαιβ τουρ που παιζει παει στα επαθλα και ενα στα τρια το πολυ τεσσερα παει φιναλιστ Heads Up... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!! Που ειναι το γατακι αυτο γιατι δεν μας δειχνει τα στατιστικα του που το παιζει γνωστης και επαγγελματιας... :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;;??????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλη επιτυχία στον ηρωικό Σταυρο που τωρα αγωνιζεται εναντι υπερτερων δυναμεων!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εις τα Ευρωπας εχουμε αγραναπαυση και κανενα ποκεράκι on line για να περνα η ωρα.Περιμενω να κατεβώ Ελλαδα σε καμια 25αρια ημερες για να δουμε αν θα παιξει τιποτα στο Λουτρακι...
Φιλε BMWPOWER το σημαντικο ειναι να κανεις anger management..Δε βγαινει αλλιως...
Για να σε μπριζωσω λιγο,μια φιλη της ομαδας,επαιξε προχτες ενα 2.20 bigger και βγηκε ΠΡΩΤΗ μετα απο 10 ωρες παιχνιδι για 1200 δολλαρια... :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

Αρχηγε μου μην μου πεις οτι η φιλη αυτη της ομαδας που λες ειναι η γνωστη φιλη που ειχε παιξει ολα τα τεταρτιατικα τουρ περυσι 100% παρουσια και ειχε φτασει ενα ημιτελικο και ενα τελικο τραπεζι μπαμπλ...αυτο τα λεει ολα για το επιπεδο της Τζοκερσταρς οπως ειπες Αρχηγε μου αυτο απανταει και στους νεους φιλους που ρωτανε για το εν λογω σαιτ...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και για του λόγου το αληθές,σημερα το απόγευμα...
ΥΓ:Μόνο τις νικες βαζουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Τεραστιος ο Ναυαρχος Σαρωνει στα Online High Stakes ουτε ο Isildur κατα κοσμον Victor Blom να ηταν... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Επικοι σχολιασμοί απο το τον Υπαρχηγό/Ρεμαλι που ειχε χαθει δυο εβδομάδες... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Η φιλη ειναι όντως η γνωστή μας,που σου εστειλε χαιρετισματα στην Παρνηθα για μενα!Εχουμε γινει κολλητοι-αυτη και ο Premioum-και το καλοκαιρι θα ερθει Λουτρακι μαζι μας!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
έχει πάει κανείς στα καζίνο στα σύνορα με τα σκοπια??? για Πόκερ αξιζι... βλέπω στην ιστιοσελίδα στο καζίνο έχει event κάθε μέρα εκεί γιαυτό ρωτάω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα ποκεράδες.

Με την μια στο ψητό.

24 εγγραφές, 7 rebuys, 21 add on.
Πληρωμές: 1ος:1980, 2ος:1210, 3ος:840, 4ος:650

Πάμε αρχικά για τον Αντώνη που παραδόξος καθίσαμε στο ιδιο τραπέζι.
Ξεκίνησε καλά, αλλά έχασε ενα κόλπο προς το τέλος των rebuys κ έπεσε αρκετά.
Μετά τπτ το ιδιαίτερο.
Σπάει το τραπέζι μας κ χωριζόμαστε.
Μετά από λιγο τον βλέπω να σηκώνεται κ να μου κουνάει το χέρι.
Λέω ωχ, σακκιά μου μυρίζει.
Μετά μου λέει πως σε θέση big κρατούσε Α-9 κούπες κ κόλλαρε σε μεγάλο raise.
Board 3-5-9 7 10
Του λέει ζεύγοι 3-10  :think: αν είναι δυνατον κ αποχώρησε κάπου 18ος διότι με τα πονταρίσματα στο ρίβερ πήγαν all in.

Πάμε κ στα δικά μου.

Όσο ήταν η περίοδος των rebuys δεν πήρα ούτε blinds. Έμεινα με 7000 περίπου κ κάνω addon κ φτάνω περίπου 22000

Μετά από λίγο κ σε θέση big κρατάω 7-9 οφφ. 4 λιμπάρανε, τσεκ κ εγώ.
Φλοπ:5-6-8 με 2 σπαθιά. Ποντάρω κ ακολουθεί ένας.
Τερν:Κ σπαθί. 2 βαρέλι κ μου τα γυρνάει. Γμτ χρωμάτισε λέω? Κολλάρω
Ριβερ ένα άσχετο, τσεκ εγω ποντάρει, κολλάρω, χρώμα ο άλλος  :tickedoff:
Πάνε σχεδόν 10000

Από εκείνη τη στιγμή κ μετά, ποτέ μα ποτέ, δεν πέρασα τα 10 blinds. Για το avg ούτε λόγος, μόνο με τα κυάλια το έβλεπα.

Περνούσε η ώρα οι αποχωρήσεις βροχή, κ εγω να παλεύω για την επιβιώση.
Καταφέρνω να φτάσω στο final, short stack βέβαια κόντρα στα θηρία.

Η τύχη μου χαμογέλασε 2-3 φορές. Πως θα προχωρούσα άλλωστε με 5-6 blinds συνέχεια.

Κ(καρό)-Q(σπαθί) εγω vc Α-Κ Μπαστούνια κ κάνω χρώμα στα σπαθιά με runner runner.

5-5 vc A-K κούπες Board: 3-5-8(με 2 κούπες) 5 Κ  Καρεδάκι κ μεγάλη ανάσα.

Πάλευαν όλοι να με πετάξουν έξω αλλά τπτ. Επιβίωνα στο τέλος.

Είμαστα 7 κ πίανω Q-Q σε θέση big. To άλλο short σοβάρει κ κάνουν λιμπ αλλοι 3 κ κάνω all in.
Πάσο όλοι κ κρατούσε Α-Κ.
Ήρθε ο παπάς στο ρίβερ κ φάγαμε παπά.

Μετά από utg σπρώχνω 2,5 blinds me 5-Κ off. Κολλάρει ο big με 9-Κ
Το 5 ήρθε στο φλοπ, ακόμα μια ανάσα.

Όλα αυτά σε 5000-10000-1000

Φεύγει κ ο 7 κ μένουμε 6.

Σε θέση μπάτον κ όλοι πάσο σοβάρω 3 blind all in παπάκια(2-2). Ο small κολλάρει με Α-Q
Φλοπ: 5-10-J
Τερν: Κ κ αποχώρησα 6. Στην ουσία μπάμπολ διότι ο 5ος κάτι πήρε.

7 περίπου ώρες μάχης, γεμάτες άγχος, πίεση, στρες κ.α.

Απογοήτευση υπάρχει αλλά κρατάω την καλή προσπάθεια που πιστεύω έκανα.

Υγ1. Ευχαριστώ τον Αντώνη κ το Λοξξό για τη συμπαράσταση.
Υγ2. Μακάρι Ναύαρχε να μπορούσαμε να έρθουμε αλλά είναι ολίγον αδύνατο.

Τέλος τα τουρνουά για το καλοκαίρι από Σεπτεμβριο πια.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα ποκεράδες.

Με την μια στο ψητό.

24 εγγραφές, 7 rebuys, 21 add on.
Πληρωμές: 1ος:1980, 2ος:1210, 3ος:840, 4ος:650

Πάμε αρχικά για τον Αντώνη που παραδόξος καθίσαμε στο ιδιο τραπέζι.
Ξεκίνησε καλά, αλλά έχασε ενα κόλπο προς το τέλος των rebuys κ έπεσε αρκετά.
Μετά τπτ το ιδιαίτερο.
Σπάει το τραπέζι μας κ χωριζόμαστε.
Μετά από λιγο τον βλέπω να σηκώνεται κ να μου κουνάει το χέρι.
Λέω ωχ, σακκιά μου μυρίζει.
Μετά μου λέει πως σε θέση big κρατούσε Α-9 κούπες κ κόλλαρε σε μεγάλο raise.
Board 3-5-9 7 10
Του λέει ζεύγοι 3-10  :think: αν είναι δυνατον κ αποχώρησε κάπου 18ος διότι με τα πονταρίσματα στο ρίβερ πήγαν all in.

Πάμε κ στα δικά μου.

Όσο ήταν η περίοδος των rebuys δεν πήρα ούτε blinds. Έμεινα με 7000 περίπου κ κάνω addon κ φτάνω περίπου 22000

Μετά από λίγο κ σε θέση big κρατάω 7-9 οφφ. 4 λιμπάρανε, τσεκ κ εγώ.
Φλοπ:5-6-8 με 2 σπαθιά. Ποντάρω κ ακολουθεί ένας.
Τερν:Κ σπαθί. 2 βαρέλι κ μου τα γυρνάει. Γμτ χρωμάτισε λέω? Κολλάρω
Ριβερ ένα άσχετο, τσεκ εγω ποντάρει, κολλάρω, χρώμα ο άλλος  :tickedoff:
Πάνε σχεδόν 10000

Από εκείνη τη στιγμή κ μετά, ποτέ μα ποτέ, δεν πέρασα τα 10 blinds. Για το avg ούτε λόγος, μόνο με τα κυάλια το έβλεπα.

Περνούσε η ώρα οι αποχωρήσεις βροχή, κ εγω να παλεύω για την επιβιώση.
Καταφέρνω να φτάσω στο final, short stack βέβαια κόντρα στα θηρία.

Η τύχη μου χαμογέλασε 2-3 φορές. Πως θα προχωρούσα άλλωστε με 5-6 blinds συνέχεια.

Κ(καρό)-Q(σπαθί) εγω vc Α-Κ Μπαστούνια κ κάνω χρώμα στα σπαθιά με runner runner.

5-5 vc A-K κούπες Board: 3-5-8(με 2 κούπες) 5 Κ  Καρεδάκι κ μεγάλη ανάσα.

Πάλευαν όλοι να με πετάξουν έξω αλλά τπτ. Επιβίωνα στο τέλος.

Είμαστα 7 κ πίανω Q-Q σε θέση big. To άλλο short σοβάρει κ κάνουν λιμπ αλλοι 3 κ κάνω all in.
Πάσο όλοι κ κρατούσε Α-Κ.
Ήρθε ο παπάς στο ρίβερ κ φάγαμε παπά.

Μετά από utg σπρώχνω 2,5 blinds me 5-Κ off. Κολλάρει ο big με 9-Κ
Το 5 ήρθε στο φλοπ, ακόμα μια ανάσα.

Όλα αυτά σε 5000-10000-1000

Φεύγει κ ο 7 κ μένουμε 6.

Σε θέση μπάτον κ όλοι πάσο σοβάρω 3 blind all in παπάκια(2-2). Ο small κολλάρει με Α-Q
Φλοπ: 5-10-J
Τερν: Κ κ αποχώρησα 6. Στην ουσία μπάμπολ διότι ο 5ος κάτι πήρε.

7 περίπου ώρες μάχης, γεμάτες άγχος, πίεση, στρες κ.α.

Απογοήτευση υπάρχει αλλά κρατάω την καλή προσπάθεια που πιστεύω έκανα.

Υγ1. Ευχαριστώ τον Αντώνη κ το Λοξξό για τη συμπαράσταση.
Υγ2. Μακάρι Ναύαρχε να μπορούσαμε να έρθουμε αλλά είναι ολίγον αδύνατο.

Τέλος τα τουρνουά για το καλοκαίρι από Σεπτεμβριο πια.

Δε πειραζει Ηρωικε Υπαρχηγε μας δεν ξενερωνουμε ποτε εδωσες τον αγωνα τον καλον και διατηρησες ακεραια τα τελεια στατιστικα σου οπου ενα στα δυο τουρνουα που παιζεις πας τελικο τραπεζι και τωρα εφτασες στα επαθλα επι της ουσιας ησουν μπαμπλ οπως και εγω στο πρωτο τουρ που παιξαμε κατω μαζι περυσι η απογοητευση ειναι τεραστια οπως ειπες μετα απο τοσες ωρες μάχης, γεμάτες άγχος, πίεση, στρες κτλ οποτε ευχομεθα και εις αλλα με υγειαααααααααα.. ;) ;) :cheesy: :cheesy: :) :) :) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.μια διευκρινιση για τον αποκλεισμο Αντωνη για να μπει ωλ ιν στο ριβερ κρατωντας ΜΟΝΟ top pair top kicker στο flop σημαινει λογικα οτι θα πρεπει να ειχε πολυ καλο read για αυτον που βαραγε να υποθεσω οτι ηταν κλασσικος γνωστος και μη εξαιρετεος Ροδιτης Αστροναυτης... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;?????

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε πειραζει Ηρωικε Υπαρχηγε μας δεν ξενερωνουμε ποτε εδωσες τον αγωνα τον καλον και διατηρησες ακεραια τα τελεια στατιστικα σου οπου ενα στα δυο τουρνουα που παιζεις πας τελικο τραπεζι και τωρα εφτασες στα επαθλα επι της ουσιας ησουν μπαμπλ οπως και εγω στο πρωτο τουρ που παιξαμε κατω μαζι περυσι η απογοητευση ειναι τεραστια οπως ειπες μετα απο τοσες ωρες μάχης, γεμάτες άγχος, πίεση, στρες κτλ οποτε ευχομεθα και εις αλλα με υγειαααααααααα.. ;) ;) :cheesy: :cheesy: :) :) :) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.μια διευκρινιση για τον αποκλεισμο Αντωνη για να μπει ωλ ιν στο ριβερ κρατωντας ΜΟΝΟ top pair top kicker στο flop σημαινει λογικα οτι θα πρεπει να ειχε πολυ καλο read για αυτον που βαραγε να υποθεσω οτι ηταν κλασσικος γνωστος και μη εξαιρετεος Ροδιτης Αστροναυτης... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;?????

Αρχηγέ όσον αφορά τον Αντώνη που ρωτάς, θα σου πω ότι ο αστροναύτης, σου είναι γνωστός. Αν θυμάσαι ήταν αυτός που σου έλεγε, ξέρω τι κρατάς ΑΚ. Στο ρίβερ πια που άνοιξε 10 είχε πίσω του κάπου 5000 κ με το ποτ να έχει σχεδόν 30000 κόλλαρε κ έφαγε το παπά από το raise pre flop του 3-10  :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδες αραχνιασαι το θρεντακι παει ενας μηνας σχεδον οπου δεν εχουμε ουδεν νεοτερον απο το ποκερικο μετωπον... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S  :S ...!!!! Εφυγε ο Αρχηγος απο την εδρα του και παρελυσε το κρατος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Ευτυχως αναμενωμεν την αυριανην μεραν αν καταφερομεν να ξυπνησωμεν εις αυριον τα σπουδαια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ηταν να γραψω αυτες τις μερες,αλλά κάτι τα κωλαράκια,κάτι τα σιρτσακια εδω στο Λουτράκι που μου εχουν βγάλει τα ματια εξω,όλο το ξεχνούσα...
Λοιπόν,εχω ερθει από τις 23/7..26/7 Σαβατο απόγευμα,παω καζίνο για να δω τι παιζει με το ποκερ..
Η εικόνα ΤΡΑΓΙΚΗ/ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ...Εκει που περίμενες αλλες χρονιες τετοια μερα και ωρα,διωρα και τριωρα στην αναμονη να παιξεις στο ποκερ ρουμ,υπηρχε ΕΝΑ τραπέζι ανοιχτο με 7 (!) τελειωμένους αγνωστους παικτες να παιζουν cash..
Μ'επιασε η ψυχή μου,στεναχωρηθηκα όσο δεν παιρνει..Εχω παει σε 10 καζινο σε ολη την Ευρωπη ,τετοια αιθουσα πολυτελείας δε βρηκα πουθενα..Και δεν υπηρχε ψυχη ζωσα..
Με τα πολλά αφου χαιρετηθηκα με ενα παλικαρι που με θυμότανε,φωναξα την Αννα-υπευθυνη στο ποκερ ρουμ-να με βοηθησει να μιλησω σε καποιον υψηλόβαθμο για να τους δειξω τι γινεται εξω,τι τουρνουά παιζουν,τι στακ και δομη εχουν στο εξωτερικό ,μπας και μπορέσουν να σταματησουν την επερχόμενη καταστροφη,γιατι αμα δεν εχουν κόσμο τελη Ιουλίου,που ολοι πανε καπου διακοπες εστω και για λίγο και το Λουτρακι ειναι και μια ανασα απο Αθηνα,τότε το χειμώνα θα κυνηγάνε τους πελατες με το ντουφέκι..
Καταφερα να μιλησω με τον υπευθυνο απογευματινης βαρδιας-γενικώς-ο οποίος με άκουσε,με ευχαρίστησε για τις ιδεες και τις προτασεις που εκανα,αλλά ο φουκαράς δεν ειναι εξειδικευμένος για το ποκερ...
Μου λεει λοιπόν να μου κλείσει συναντηση με την υπευθυνη του Gaming-γενικως και παλι-μια μαυρη σκυλα απο τον Αγ. Δομινικο-να τα πουμε εκτενεστερα..Αφησα τφ,καρτα και οσο συναντηθηκατε εσεις,άλλο τοσο συναντηθηκα κι εγω...
Πληρης αδιαφορία,εγκαταλειψη και τα παντα αφημενα στην τυχη τους..
Σημερα ειναι να εθει ο LOXXOS να μας δει..Αμφιβάλλω αν θα τα καταφερει καθόσον το τφ των λεωφορείων που σε μεταφερουν ειναι κατεβασμενο και στο LOXXO ειπαν τα ξημερωματα ότι δεν ξερουν αν θα βαλουν λεωφορεία λόγω μειωμένης προσελευσης,ενω και το εισητηριο απο τα 8€ πηγε στα ...21 (!!) με επιστροφη ΜΕΣΑ στο καζίνο τα 12€ σε μαρκες... :jerking: :jerking: :jerking:
και σημερα το πρωι διαβαζω και αυτο...
Και απο την άλλη εξω μόλις γυρίσω με περιμενουν ΤΡΙΑ μεγαλα τουρνουα,απο 110 εως 800€ buy in..Τι να λεμε τωρα αδερφια...
Παρακμη....
:'( :'( :'( :'(

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδες αραχνιασαι το θρεντακι παει ενας μηνας σχεδον οπου δεν εχουμε ουδεν νεοτερον απο το ποκερικο μετωπον... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S  :S ...!!!! Εφυγε ο Αρχηγος απο την εδρα του και παρελυσε το κρατος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Ευτυχως αναμενωμεν την αυριανην μεραν αν καταφερομεν να ξυπνησωμεν εις αυριον τα σπουδαια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχηγέ τι νεότερο περίμενες δηλαδή όταν ο Euro-Αρχηγός έχει επιστρέψει στη πατρίδα κ δεν κάνουν τουρ σε Λουτράκι κ Ρόδο?

Από Σεπτέμβριο λογικά τα τουρ επιστρέφουν εδώ κ έως τότε ίσως πάω για κας το άλλο ΣΚ. Θα δούμε..

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Αυτη η μαυρουλα με το ωραιο κορμακι για κανα τσιμπουκι καλη ειναι αν περιμενεις απο αυτη και απο τον μενελαο να αναδειξουν το ποκερ στο λουτρακι  κανε υπομονη καμια 10αρια χρονια

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ηταν να γραψω αυτες τις μερες,αλλά κάτι τα κωλαράκια,κάτι τα σιρτσακια εδω στο Λουτράκι που μου εχουν βγάλει τα ματια εξω,όλο το ξεχνούσα...
Λοιπόν,εχω ερθει από τις 23/7..26/7 Σαβατο απόγευμα,παω καζίνο για να δω τι παιζει με το ποκερ..
Η εικόνα ΤΡΑΓΙΚΗ/ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ...Εκει που περίμενες αλλες χρονιες τετοια μερα και ωρα,διωρα και τριωρα στην αναμονη να παιξεις στο ποκερ ρουμ,υπηρχε ΕΝΑ τραπέζι ανοιχτο με 7 (!) τελειωμένους αγνωστους παικτες να παιζουν cash..
Μ'επιασε η ψυχή μου,στεναχωρηθηκα όσο δεν παιρνει..Εχω παει σε 10 καζινο σε ολη την Ευρωπη ,τετοια αιθουσα πολυτελείας δε βρηκα πουθενα..Και δεν υπηρχε ψυχη ζωσα..
Με τα πολλά αφου χαιρετηθηκα με ενα παλικαρι που με θυμότανε,φωναξα την Αννα-υπευθυνη στο ποκερ ρουμ-να με βοηθησει να μιλησω σε καποιον υψηλόβαθμο για να τους δειξω τι γινεται εξω,τι τουρνουά παιζουν,τι στακ και δομη εχουν στο εξωτερικό ,μπας και μπορέσουν να σταματησουν την επερχόμενη καταστροφη,γιατι αμα δεν εχουν κόσμο τελη Ιουλίου,που ολοι πανε καπου διακοπες εστω και για λίγο και το Λουτρακι ειναι και μια ανασα απο Αθηνα,τότε το χειμώνα θα κυνηγάνε τους πελατες με το ντουφέκι..
Καταφερα να μιλησω με τον υπευθυνο απογευματινης βαρδιας-γενικώς-ο οποίος με άκουσε,με ευχαρίστησε για τις ιδεες και τις προτασεις που εκανα,αλλά ο φουκαράς δεν ειναι εξειδικευμένος για το ποκερ...
Μου λεει λοιπόν να μου κλείσει συναντηση με την υπευθυνη του Gaming-γενικως και παλι-μια μαυρη σκυλα απο τον Αγ. Δομινικο-να τα πουμε εκτενεστερα..Αφησα τφ,καρτα και οσο συναντηθηκατε εσεις,άλλο τοσο συναντηθηκα κι εγω...
Πληρης αδιαφορία,εγκαταλειψη και τα παντα αφημενα στην τυχη τους..
Σημερα ειναι να εθει ο LOXXOS να μας δει..Αμφιβάλλω αν θα τα καταφερει καθόσον το τφ των λεωφορείων που σε μεταφερουν ειναι κατεβασμενο και στο LOXXO ειπαν τα ξημερωματα ότι δεν ξερουν αν θα βαλουν λεωφορεία λόγω μειωμένης προσελευσης,ενω και το εισητηριο απο τα 8€ πηγε στα ...21 (!!) με επιστροφη ΜΕΣΑ στο καζίνο τα 12€ σε μαρκες... :jerking: :jerking: :jerking:
και σημερα το πρωι διαβαζω και αυτο...
Και απο την άλλη εξω μόλις γυρίσω με περιμενουν ΤΡΙΑ μεγαλα τουρνουα,απο 110 εως 800€ buy in..Τι να λεμε τωρα αδερφια...
Παρακμη....
:'( :'( :'( :'(

Αρχηγέ όντως τραγικά αυτά που συμβαίνουν στο Ναό.

Ας ελπίσουμε να έρθει ο Loxxos κάτω κ να περάσετε τέλεια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αρχηγέ όντως τραγικά αυτά που συμβαίνουν στο Ναό.

Ας ελπίσουμε να έρθει ο Loxxos κάτω κ να περάσετε τέλεια.
Eυχαριστώ Σταυρο για τις ευχές....
Να παρακαλάς τους μαλακες για να τους ανοίξεις τα ματια χωρίς ίδιον όφελος και αυτοί να σε γραφουν..
Να λεμε αμαν να γινει ενα τουρνουά 70αρι μπας και παιξουμε,τη στιγμη που εξω καθε μερα ακομη και τωρα εχεις 4-5 επιλογές για τουρνουά,χωρια τα cash 1-1,1-2,2-5 klp..
ριχτε μια ματια τι ερχεται μεχρι Οκτωβριο εξω να κλάψετε..
Όσο για τη μαυρη σκυλα,καλα τα τσιμπούκια,αλλά με 5-6 χιλιαρικα το μηνα που μασαει,στη μουναρα της το ποκερ...Αυτη από ρουλεττα και φρουτακια βγαζει τα γκαφρά...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom