loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να γράψω???Πρεπει να αναφέρω τα αυτονόητα??Πρεπει να αρχίσω να θριαμβολογω???
[size=20pt]ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
Η BOU POKER TEAM ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ON FIRE!!!!!!![/size]
Ετσι λοιπόν και χθες η ομαδα μεσω του Αρχηγού εγραψε Ιστορία,καταλαμβάνοντας τη δευτερη τυπικά,
αλλα ουσιαστικά την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ WORLD CUP TOURNAMENT!!!
O Πρωτος πηρε 900 ευρω παραπανω σε tickets για επομενα τουρνουα (3 300αρια) και οι υπολοιποι πηραμε απο 1600 ευρω σε cash..
Ηττηθηκα στο heads-up me J-Q εναντι 7-9 αλλα λιγο με νοιαζει..
Μπηκα χτες το απογευμα με το 15ο στακ στους 20 και μεσα σε μιαμιση ωρα,ημουν 2ος!!
Κυριολεκτικα τους τσακισα,δεν εχασα παρτίδα με αποκορυφωμα το παρακατω κόλπο..
-Blinds 10.000-20.000 ante 3000,ειμαι SB και σερβιρομαι J-J..Stack 3-4o..
O UTG, stack 5o-6o, raise στα 45.000,πασο ολοι, call εγω,πασο ο ΒΒ..
Φλοπ Κ-3-7 off..
Check o UTG (μεγαλη μαλακια,αλλα ..),check εγω..
Turn J (!)
εκ νεου check o UTG,bet 65.000 εγω,re-raise shove αυτος 270.000 μαρκες,auto/instant call εγω και ανοιγει Α-Α!!!!!
River ασχετο και τον πεταω εξω και πηγε να σκισει την τραπουλα..Πεταχτηκε πανω,αρχισε να βριζει και να χτυπιεται σα χταπόδι!!
Λεω στον διπλα,εξηγησε του οτι στο φλοπ ΒΑΡΑΜΕ ΒΑΡΕΛΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ!!!!
Τελος παντων επιασα σε αλλα κολπα Q-Q εναντι Α-5 και πεταξα εναν αλλον,Α-Q εναντι Α-J και πεταξα εξω το "Σεριφη"-ο οποίος προηγουμενως ειχε διπλασιάσει πανω μου με Q-Q εναντι Α-Q εμενα,επιασα Ρηγαδες,Ασσους δεν εχασα κόλπο και το αποκορυφωμα ηταν προς το τελος όπου σερβιρίστηκα Α-Α σε Blinds 20-40.000 ante 5000 σε UTG θεση..
Κανω mini raise στις 80.000 και ακούω all in απο τον Chipleader στις 400.000. Ειχαμε κανει και το Deal,σιγα μην εφευγα κιολας,call και τον παιρνω με 10-10 αυτος.Εκει πηρα και το chipleading στα 5 ατομα..
Δυο κολπα εχασα μεχρι το τελος σε ολη τη βραδια-7 ωρες-,τις Νταμες του Σεριφη και το τελευταίο..
Μια χαρα τα πηγαμε,μπηκαμε και παλι στα επαθλα βαθια,
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ!!
Σας καλώ λοιπόν ολους να αναφωνήσουμε!!!!!
[size=40pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM ON FIRE!!!!![/size]
ΥΓ: Στην πρωτη φωτο οι μπλε ειναι 25χιλιαρες και οι πρασινες 5χιλιαρες..Μιλαμε για 1.000.000 μαρκες αδερφια!!!
[size=50pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]