Τι εγινε Ναυαρχε μου τι εγινε....;;;;;?????????????????????
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΙΤΜ ΕΚ ΝΈΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ!!!!!
5η θεση αυτή τη φορά χωρίς να ρίξω σακκες,αλλά με καλά φύλλα και το κυριότερο με μεγάλο στακ στο FT..
40 συμμετοχές ,έπιασα γυρω στις 5 φορές ΚΚ και εριξα πολλές κηδείες,εβγαλα 7 γατακια μετρημένα εκτός και πήγα FT με 90.000 μαρκες σε blinds 1000-2000 ante 400..
Εκεί δυστυχώς αργήσαμε πολύ να μεινουμε λίγοι γιατί τα shortstaks δε φευγανε και στους 5 παικτες ημουν τριτος-τεταρτος σε μάρκες.
Δυστυχώς επεσα πάνω σε ενα γαμώγερο που ειχε τρομερή ευνοια όλο το βραδυ και σε θεση ΒΒ σερβιρίστηκα QQ..
Χτυπαει ο γερος στο button 18.000 ,blinds 3000-6000 antes 500,τον γυρίζω all in σε 65.000 μαρκες..
Το σκεφτεται λιγο και μπαινει με τι ρε παιδια...Q-K off (!!!)
Flop 5-7-9..
Turn 8
Παρακαλάει για να ερθει 6 και ..
RIVER K(!!)
Οι πιθανότητες εδω:
Αποχώρηση στην 5η θεση..
Ο PREMIOUM κλασσικα ..Bubble στο FT....
Ειχαμε κι εναν ελληνα παρεα,πιτσιρικά που βαραγε ότι του κατεβαινε με οτι να'ναι..Με ειχε σε θεση αλλα ποτέ δε με χτυπησε...
Εγινε και μια παρτιδα που κουβεντιάστηκε..
Σερβιριζομαι ΚΚ..blinds 400-800 antes 50..Θεση SB..
Πασο ολοι μεχρι To button που ειναι shortstack (10.000 μαρκες), raise στα 1600..
Re-raise εγω στις 4.000,call o button..
Flop 2-3-A..
Bet εγω 4.000,all in o button στις 7.500..
Το σκεφτομαι και ..παω πασο (!) δειχνοντας τους Παπαδες και μου δειχνει αυτός Α-J..
Όλο το τραπεζι να μου λεει επρεπε να μπεις ησουν pot committed κι εγω να τους λεω ρε παιδια με γυρίζει τα τελευταια του χρηματα
και δε φοβαται το continuation bet μου,τι σκατα θα εχει εκτος απο Ασσο???
Τη γνωμη σας,επρεπε να πεταξω και αλλες μαρκες??
Ραντεβου την Τριτη και παλι με το τελευταίο παιχνίδι για τον PREMIOUM!
Αποτελέσματα και φωτό ακολουθούν..
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM ON FIRE!!!!!![/size]