Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φυσικά κ δεν είναι μια η στρατηγική.

Το παιχνίδι σου διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες.

Level, stack, παίκτες, θέση, bubble boy κτλ.

Πρέπει να προσαρμόζεσαι αλλά ο καθένας μας έχει ένα βασικό στυλ παιχνιδιού που ακολουθεί..

εσεις ξερετε καλυτερα απλα εχω τη γνωμη οτι στα λαιβ τραπεζια για πολλους λογους το βασικο στυλ που πρεπει να εχουμε ειναι κανενα στυλ  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πειτε κι αλλα..Ακούω,σταχυολογώ και θα αποφασίσω αν θα τα εφαρμόσω το Σαβατο με τον PREMIOUM!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΚΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ!!!!!!
ΥΓ: παω να την πεσω τωρα γιατί δουλεύουμε κι αυριο....
[size=20pt]ΠΟΚΕΡΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΡΕ!!ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=90pt]ΤΡΕΛΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΚΕΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι νια απο το νια-ου βγαινεις νιαουριζεις λογω ιδιοτητας γατακιου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:;;;

οσο για γαυριλο 1.5 δινει το οβερακι πολυ μικρο βαλιουδακι...αν και δεν ασχολουμαι καθολου και ποτε με τσαμπιονλιγκια κατι μου λεει οτι το Χ2 του 2,5 ειναι τρελο βαλιου...ετσι μου ρθε φλασια καμια σχεση με γνωσεις,ενημερωση,αναλυσεις,κτλ... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

χαχα ναι ρε απο το γατακι. το οβερακι θα το χτυπησεις στο λαιβ μολις πατησει 1.75 και ανω.
λαιβ και το δαχτυλο στη σκανδαλη.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πειτε κι αλλα..Ακούω,σταχυολογώ και θα αποφασίσω αν θα τα εφαρμόσω το Σαβατο με τον PREMIOUM!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΚΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ!!!!!!
ΥΓ: παω να την πεσω τωρα γιατί δουλεύουμε κι αυριο....
[size=20pt]ΠΟΚΕΡΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΡΕ!!ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ!!!!!![/size]

Καληνύχτα ΑΡΧΗΓΕ.

Κ εγώ σε λίγο θα την πέσω.

Αύριο έχει τουρν 50+r αλλά δουλεύω.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καληνύχτα ΑΡΧΗΓΕ.

Κ εγώ σε λίγο θα την πέσω.

Αύριο έχει τουρν 50+r αλλά δουλεύω.

Παρατα τη δουλεια και ορμα στον πατσα Υπαρχηγε μου μια ζωη την εχουμε βουρ στον πατσα και στο τουρνουα και στο στοιχημααααααααααααααααααααααααα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χαχα ναι ρε απο το γατακι. το οβερακι θα το χτυπησεις στο λαιβ μολις πατησει 1.75 και ανω.
λαιβ και το δαχτυλο στη σκανδαλη.

δε παιζω λαιβ εκτορα πρεπει να ξημεροβραδιαζεσαισ το προπατζιδικο και γω τις νεκρες περιοδους(εκτος μουντιαλ,γιουρο,κοπα και αντιστοιχων προκριματικων.. ;) :cheesy:) κανω καταδρομικες σε προπατζιδικο μια φορα το τριμηνο οποτε οτι κανουμε αυριο πριφλοπ... ;) ;) ;) θα τα σπρωξω ολα στο Χ2 και οτι μελει γενεσθαι... ;) :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εσεις ξερετε καλυτερα απλα εχω τη γνωμη οτι στα λαιβ τραπεζια για πολλους λογους το βασικο στυλ που πρεπει να εχουμε ειναι κανενα στυλ  :grin:

Δεν εχεις αδικο Εκτορα που παιζεις λαιβ.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;;???

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παρατα τη δουλεια και ορμα στον πατσα Υπαρχηγε μου μια ζωη την εχουμε βουρ στον πατσα και στο τουρνουα και στο στοιχημααααααααααααααααααααααααα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Δε γίνονται αυτά ρε..

Υγ. Παναθεμάσε μη μεγαλώνεις τόσο τα γράμματα ρε..  :s&m_1: :s&m_3:  :grin: :boobies:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δε γίνονται αυτά ρε..

Υγ. Παναθεμάσε μη μεγαλώνεις τόσο τα γράμματα ρε..  :s&m_1: :s&m_3:  :grin: :boobies:

[size=99pt]Ποια Γραμματα...  ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;??????????????????????????????????????????????????????????::::::::::::::::::::::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????????????????????????????????????????[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειπαμε να πειτε καμια ιδέα και το μαλακίσατε με το Σκατόγαυρο το θρεντ!!Εδω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΕΡ!!!!
Καμια ιδέα /συμβουλή εχουμε άλλη??Η πάλι θα πάμε με τον PREMIOUM για να σκίσουμε γατακια με σάκες....

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειπαμε να πειτε καμια ιδέα και το μαλακίσατε με το Σκατόγαυρο το θρεντ!!Εδω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΕΡ!!!!
Καμια ιδέα /συμβουλή εχουμε άλλη??Η πάλι θα πάμε με τον PREMIOUM για να σκίσουμε γατακια με σάκες....

Καλησπέρα Αρχηγέ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο.
Όταν τα blinds μεγαλώνουν, όσο stack κ να έχω(ειδικά αν είμαι short) περιμένω κ χτυπάω.
Βέβαια θα έρθουν πάλι "οι γυναίκες" να μας τα γρεμίσουν-γαμήσουν όλα.
Από το cyprus poker tour έως κ σήμερα όποτε τις πιάνω ανοίγουν τα πόδια τους σπαγγάτ κ όποτε βρίσκομαι απέναντι με γαμάνε.

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Αρχηγέ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο.
Όταν τα blinds μεγαλώνουν, όσο stack κ να έχω(ειδικά αν είμαι short) περιμένω κ χτυπάω.
Βέβαια θα έρθουν πάλι "οι γυναίκες" να μας τα γρεμίσουν-γαμήσουν όλα.
Από το cyprus poker tour έως κ σήμερα όποτε τις πιάνω ανοίγουν τα πόδια τους σπαγγάτ κ όποτε βρίσκομαι απέναντι με γαμάνε.

Στο ον λάιν πόκερ πάντως κυριαρχεί η τακτική πως άμα μείνεις με <=8bb shove-άρεις με any two. Φάση push or fold δηλαδή, αφού έτσι κ ι αλλιώς δεν έχει νόημα να περιμένεις να σε φάνε τα blinds αφού και να διπλασιάσεις με 2bb πας στα 4bb πάλι κλάιν.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο ον λάιν πόκερ πάντως κυριαρχεί η τακτική πως άμα μείνεις με <=8bb shove-άρεις με any two. Φάση push or fold δηλαδή, αφού έτσι κ ι αλλιώς δεν έχει νόημα να περιμένεις να σε φάνε τα blinds αφού και να διπλασιάσεις με 2bb πας στα 4bb πάλι κλάιν.

Όταν τα blinds είναι τεράστια κ έχει κ ante όταν σοβάρεις κ πάσο να πάνε όλοι πέρνεις μια παράταση ζωής ενος γύρου.
Μεγάλη υπόθεση αυτό. Μέχρι να ξαναέρθουν τα Blinds πάνω σου μπορεί να αποχωρήσουν άλλοι, να πιάσεις ένα πολύ δυνατό χέρι κτλ.

Έχω πάρει τουρνουά που στο final έπαιζα συνέχεια μέχρι κ τις πληρωμές με 3-5 blinds, αποχωρούσαν άλλοι κ μετά 2πλασίαζα συνέχεια.
Ήταν φοβερό βράδυ με την αδρεναλίνη στο max.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε παιζω λαιβ εκτορα πρεπει να ξημεροβραδιαζεσαισ το προπατζιδικο και γω τις νεκρες περιοδους(εκτος μουντιαλ,γιουρο,κοπα και αντιστοιχων προκριματικων.. ;) :cheesy:) κανω καταδρομικες σε προπατζιδικο μια φορα το τριμηνο οποτε οτι κανουμε αυριο πριφλοπ... ;) ;) ;) θα τα σπρωξω ολα στο Χ2 και οτι μελει γενεσθαι... ;) :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

λοχχο σε εστειλα ταμειο και μου λες παλαβα. λαιβ εννοω σε ιντερνετ πλατφορμα ρε, τι προποτζιδικα μου λες.
το ακουσες, τοπαιξες?  

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
λοχχο σε εστειλα ταμειο και μου λες παλαβα. λαιβ εννοω σε ιντερνετ πλατφορμα ρε, τι προποτζιδικα μου λες.
το ακουσες, τοπαιξες?  

δεν παιζω ιντερνετ ρε Εκτορα ουτε το οβερ επαιξα μονο ενα πακετο στο Χ2 και απο δω και περα μεχρι το μουντιαλ δε θα ξαναπαιξω τιποτα δεν μου πες ομως εσυ που παιζεις ποκερ στη σταρς..;;??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Όταν τα blinds είναι τεράστια κ έχει κ ante όταν σοβάρεις κ πάσο να πάνε όλοι πέρνεις μια παράταση ζωής ενος γύρου.
Μεγάλη υπόθεση αυτό. Μέχρι να ξαναέρθουν τα Blinds πάνω σου μπορεί να αποχωρήσουν άλλοι, να πιάσεις ένα πολύ δυνατό χέρι κτλ.

Έχω πάρει τουρνουά που στο final έπαιζα συνέχεια μέχρι κ τις πληρωμές με 3-5 blinds, αποχωρούσαν άλλοι κ μετά 2πλασίαζα συνέχεια.
Ήταν φοβερό βράδυ με την αδρεναλίνη στο max.

Σωστη η στρατηγικη σου Υπαρχηγε μου πραγματι ηταν [size=60pt]ΘΡΥΛΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

καλη τακτικη φιλε κλεφτομουνι που παιζεις ποκερ ιντερνετ μονο στη σταρς ή παιζεις και λαιβ...;;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ασ'τα Αρχηγε μου μας γαμησε ακαποτα ο κωλογαυρος δεν ξαναασχολουμαι ουτε για πεντε λεπτα με τις καταπτυστες κωλοομαδες του αθλιου και ελεεινου ελληνικου πρωταθληματος ειναι φορ δε πουτς... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!! ειχε απολυτο δικιο ο Υπαρχηγος να μην αγγιξω τιποτα μεχρι το μουντιαλιτο... :- :- :- :-

Η καλυτερη στρατηγικη για το Σαββατο με Πριμιουμ ειναι να δουλεψετε τις σακες.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ασ'τα Αρχηγε μου μας γαμησε ακαποτα ο κωλογαυρος δεν ξαναασχολουμαι ουτε για πεντε λεπτα με τις καταπτυστες κωλοομαδες του αθλιου και ελεεινου ελληνικου πρωταθληματος ειναι φορ δε πουτς... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!! ειχε απολυτο δικιο ο Υπαρχηγος να μην αγγιξω τιποτα μεχρι το μουντιαλιτο... :- :- :- :-

Η καλυτερη στρατηγικη για το Σαββατο με Πριμιουμ ειναι να δουλεψετε τις σακες.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα ποκερικά μου σδερφια..Αφού λοιπόν -μεταξυ Γαυρου και στοιχήματος- μου ειπατε τις συμβουλές σας,απομένει να τις αφαρμόσω και στην πράξη..Για του λόγου το αληθές,Σαββατο μεσημεράκι θα βρίσκομαι NAMUR -μετα του PREMIOUM βεβαίως βεβαίως- ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!
Γραφω δε από σημερα,καθότι αύριο πρωί λεω να πάω μια βόλτα μέχρι την Πόλη του Φωτός...Επιστροφή Σαββατο μεσημέρι κατευθείαν στο NAMUR..Την ευχή σας και ..
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• parisparis.jpg
    parisparis.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom