Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μπαινετε κανα τσατ λεω γω που βαριεμαι να κατσω να διαβασω και ξυνομαι? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενα....οχι δεν εχει αλλα εχει το μσν μπουχαχαχα

δυο....ε ξυνω ο,τι βρισκω ευκαιρο....μαλλια-μυτη-αυτι.....

Επισκέπτης
Ενα....οχι δεν εχει αλλα εχει το μσν μπουχαχαχα

δυο....ε ξυνω ο,τι βρισκω ευκαιρο....μαλλια-μυτη-αυτι.....

Ένα...δεν έχω msn καρδιά μου...(κατα το : δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου).... :2funny: :2funny: :2funny:

Δύο....όταν αρχίσεις να ξύνεις κάτω απ'τη μέση...ειδοποίησέ μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ένα...δεν έχω msn καρδιά μου...(κατα το : δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου).... :2funny: :2funny: :2funny:

Δύο....όταν αρχίσεις να ξύνεις κάτω απ'τη μέση...ειδοποίησέ μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα το Ενα το αντιπαρερχομαι....

οσο για το Δυο...ο μποτοφιλος κατι προσπαθει εκει στο τσατ αλλα θελει λιγη βοηθεια.....χαχαχα

Επισκέπτης
καλα το Ενα το αντιπαρερχομαι....

οσο για το Δυο...ο μποτοφιλος κατι προσπαθει εκει στο τσατ αλλα θελει λιγη βοηθεια.....χαχαχα

Ευτυχώς που το ξεπέρασες το ένα....γιατί το γατάκι που έχω εδώ στη δουλειά δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί.... :grin: :grin: :grin:

Αμα χρειαστεί βοήθεια....πες του οτι διαθέτω βούρτσες (για τρίψυμο ακόμη κ στα πιο σκληρά σημεία)...σε προνομιακή τιμή.... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ευτυχώς που το ξεπέρασες το ένα....γιατί το γατάκι που έχω εδώ στη δουλειά δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί.... :grin: :grin: :grin:

Αμα χρειαστεί βοήθεια....πες του οτι διαθέτω βούρτσες (για τρίψυμο ακόμη κ στα πιο σκληρά σημεία)...σε προνομιακή τιμή.... :2funny: :2funny: :2funny:

το αντιπαρερχομαι γιατι βαριεμαι να το συζητησω μη νομιζεις οτι θιχτηκα καμια σχεση (δε σου προτεινα να με βαλεις στο μσν) απλα η κουραση απο το διαβασμα εχει αρχισει και επηρρεαζει....

δε νομιζω οτι μια βουρτσα κανει δουλεια......κατι σε σμιριδοπανο θα χρειαστουμε νομιζω ή υαλοβαμβακα.......

Επισκέπτης
το αντιπαρερχομαι γιατι βαριεμαι να το συζητησω μη νομιζεις οτι θιχτηκα καμια σχεση (δε σου προτεινα να με βαλεις στο μσν) απλα η κουραση απο το διαβασμα εχει αρχισει και επηρρεαζει....

δε νομιζω οτι μια βουρτσα κανει δουλεια......κατι σε σμιριδοπανο θα χρειαστουμε νομιζω ή υαλοβαμβακα.......

Εγώ λέω να πας να ξεκουραστείς καλύτερα....να "επεξεργασθούν" τα όσα διάβασες απ'τον εγκέφαλο....κ αύριο θα είναι μια νέα μέρα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Βούρτσες έχω....τα άλλα υλικά δύσκολο να βρεθούν εδώ που είμαι...δυστυχώς κρίνομαι ανεπαρκής.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αποχωρώ ως ένδειξη καλής θέλησης...ωστέ το θρεντ να μην γίνει troll-εϋ.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και γω αυτο λεω να κανω.......αποχωρω και γω απο το θρεντ γιατι το ξεσκισαμε παλι :) αντε καληνυχτες :P

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Η Ψυχή τού site ειναι πλεον ο Commando :rockon:

Επισκέπτης
vonmakoulis
Yorgos
peloponisios (που χαθηκε αυτος) ?
fethry
duracell
pitsilistis
erinal_w
04fantomas05
supermouse
stavros51
και ο Παπαγιωργης

Αυτοι μου ερχονται τωρα στο μυαλο σαν τα πιο συμπαθη ατομα του site, χωρις αυτο να σημαινει
οτι δεν υπαρχουν κι αλλοι που κατα καιρους συμπαθω απο τα γραφομενα τους.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδία όλοι καλοί είστε αλλά το μπακάλη τον έχω για την πιο cult μορφή του ελληνικού ιντερνετ.

Μπακάλη γράψε κανα αρχαίο ελληνικό στο λαό σου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ το έχω ξαναπεί είστε όλοι ένα μάτσο παλιοχαρακτήρες,όλοι σας... :rockon: :rockon: :rockon:

Πέρα από την πλάκα όλα τα παιδιά που γνώρισα από κοντά μου άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων(KALIS,tchar,pantremmenos,boobomastoras,Ryu,Pitsi,Talos,Alfa291,skidoo,doritis...κ.α)επίσης
drummer(o μόνος που σιαπέρ' τη γλώσσα τ' παγουριστάν :2funny:)
gatto
vonmakoulis
Taratsa(πάντα είχα μια συμπάθεια στα παιδιά με ειδικές ανάγκες... :birdman:)
beavis
paterjohn
ΝΙΤΡΟ
Μπακάλης(αμφότεροι για τις απίστευτες περιγαφές τους)
Enforcer(απλά respect)
gabadoo
warhol
Lalak
Yorgos
tomito
xilnik
Duracell
Stayros51
Sony
Samsung
Phillips...:2funny: sorry παρασύρθηκα...τέσπα είναι πολλά μέλη που εκτιμώ και σέβομαι για το  για τον τρόπο γραφής τους και για το χαβαλέ που κάνουν εδώ μέσα και σίγουρα έχω ξεχάσει και κάποιους...τελικά διαπιστώνω ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν συμπαθώ... :think:

Ρε ΟΧΙΑ,άει...κι εσύ και ο γρύλος σου με το κωλοθρέντ που άνοιξες... :grin:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εμένα μαρέσουν οι μπουγάτσες.
Κατα προτίμηση με κρέμα.
Χωρίς κανέλα ομως...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα εξηγήσω και το γιατί, για να είμαι συνεπής στον τίτλο του θρεντ:

- Τον Easy Rider γιατί είναι ο ορισμός του "γαμώ το παλληκάρι"
- Το Βολταίρο γιατί τα ξέρει όλα και συμφέρει, αλλά δεν το παίζει...
- Τον Persona γιατί είναι αναιδής (αναιδέστατος για την ακρίβεια) και τηγανίζεις άνετα αυγά πάνω στον εγκέφαλό του
- Τον str8 γιατί σε αιφνιδιάζει
- Τον apoc γιατί έχει το ωραιότερο άβαταρ
- Την Οχιά γιατί είναι νηφάλια και δεν τσαντίζεται ποτέ
- Τον Βούδα-Ibli γιατί δεν τον καταλαβαίνω ποτέ και μου θυμίζω πόσο μαλάκας είμαι

Από την "σέκτα" των CT που διαβάζω που και που:
- Τον Rebeti γιατί ότι λέει είναι ΝΟΜΟΣ διατυπωμένος το πολύ σε 5 λέξεις
- Τον Yiorgo γιατί είναι σοβαρός και τα λέει χύμα
- Τον Κροταλία γιατί είναι αιρετικός
- Τον Lalak γιατί είναι ψυχούλα και δεν έχει καβαλήσει καλάμι
- Τον Yura γιατί τα κάνει όλα ρδελο... (χάθηκε ρε γμτ...)

Εκτός συναγωνισμού ο ένας και μοναδικός Βόθρος! Άνευ αιτιολόγησης ψήφου.

Α, και μου λείπει πολύ ο Ερευνητικός που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον μπανιάρατε.

Οχιούλα, δεν ανοίγεις και ένα θρεντ "ποιους σιχαίνεστε εδώ μέσα και γιατί;" να ζεσταθούν λιγο τα αίματα;
Το παρακάναμε στις γλύκες :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δώρο από τον περσόνα ένα αυγουλάκι για τον Σίγκμουντ.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• NutEgg.jpg
    NutEgg.jpg
    100,6 KB · Εμφανίσεις: 54

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ένα από τα πιο ευφυή και ενδιαφέροντα μέλη μας είναι ο Enforcer.
Keep walking Enforcer. Το ύφος σου και οι θέσεις σου αρέσουν ιδιαίτερα.  :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:)Καλησπερα
Ολοι ειναι πολυ αξιολογα ατομα...αλλα διαβαζω παντα με ιδιαιτερη προσοχη τις τοποθετησεις της "Bitemeiamfresh" η οποια ειναι εξαιρετικα εξυπνη κοπελα, και απο τα γραφομενα της, εμενα προσωπικα,μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης.!!!

μερσι να σαι καλα :cheesy:
κ ας μην εχω διαβασει ακομη τον στανισλαβ...
(σε βλεπω να παιρνεις πισω τα καλα σου λογια για την εξυπναδα μου τωρα *P )

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
889
Πόντοι
6.755
Υπαρχουν 4,χρηστες οι οποιοι εμενα πρωσωπικα με εχουν βοηθησει με πληροφοριες,δεν τους αναφερω γιατι θα τους σκισετε στα πμ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,RESPECT :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom