Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ειστε ολοι για τον πουτσο και γι αυτο ειμαι και γω εδω!!
Ξεχωριζω τον εαυτο μου γιατι γαμαω και δερνω, αντε και τον φεθρινο που μου λειπει τελευταια και δεν εχω νεα του..τι κανει το μωρο μου αραγε??
Υπουργος γαμιεσαι..χανεις τα καλυτερα και μου ελειπες αφανταστα..ξερεις που...

Βαζω καποια λεφτακια στην ακρη για να ανοιξω το σπιτικο μου αλλα ενα ΣΚ τον Νοεμβρη θα κυκλοφορουμε με την πουτσα εξω ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τυχαία σειρά!
bull
doritis
pantremenos
talos
pleasure
persona
gatto
yorgos
stavros51
warhol
ferthy

και κάποιοι ακόμα που ξεχνώ, το γιατί βαριέμαι να το εξηγήσω! Μερικοί γιατί μου αρέσουν οι απόψεις τους μερικοί γιατί βριζόμαστε ωραία μερικοί γιατί έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις με ουσία πάνω σε ιστορια και άλλα σοβαρά θέματα ειδικά παλιότερα, ειδική αναφορά θα κάνω μόνο στον ferthy γιατί πολλοί τον έβρισαν και όμως έμεινε σταθερός στις απόψεις του, θέλει χαρακτήρα για να το κάνεις αυτό άσχετα με το αν συμφωνώ η διαφωνώ με τις απόψεις του! :rockon:
υ.γ συγνώμη για όσους ξέχασα! :grin:

Μάζεψτους όλους στην Ταράτσα κάνε ένα πιτζάμα πάρτυ και μη μας τα πρίζεις άλλο με τη Μάτζεστερ.....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τον Duracel.
Γιατί κόβει το μυαλό του.
Αρετή εξαιρετικά σπάνια σε έλληνα πλέον.

Και τον Δημητράκη29.
Για την πολύτιμη και ακούραστη προσφορά του σε κάθε θρεντ που άπτεται της μαμάς Ρωσίας.

Και τον εαυτό μου.
Γιατί είμαι ο καλύτερος.

Και τη thallia.
Γιατί μ’ αρέσει το αβαντάρ της.

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω τον palio pou einai allios(καπως ετσι),και αυτο επειδη μου εχει χαρισει το πιο πολυ γελιο απο ολους σας και μου εχει πει πολλα γλυκολογα!επισης την μουνιτσα,επειδη μ αρεσουν γενικα οι μουνιτσες :2funny:,και λογο αποψεων της σε συγκεκριμενο θεμα τοπικου χαρακτηρα.
και ενα τεραστιο ευχαριστω για τα παιδια που δινουν τοσες χρησιμες πληροφοριες για την Ταυλανδη!!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Βαζω καποια λεφτακια στην ακρη για να ανοιξω το σπιτικο μου αλλα ενα ΣΚ τον Νοεμβρη θα κυκλοφορουμε με την πουτσα εξω ....

Αφου το σπιτικο σου θα το ανοιξεις καπου στην βορειοανατολικη ευρωπη εσυ, οπως και γω βρε ατιμο παιδι δεν χρειαζεται και πολλα λεφτα!!
Τον Νοεμβρη θα ναι ωραια με την πουτσα εξω κρυσταλλομενη απο το κρυο του Βορρα..!!

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω γουσταρω τις πληροφοριες για τα μασατζιδικα και τις αναφορες για τις ακρως λαγνες υπηρεσιες απο τα κορασιδια.Επομενως αυτοι ειναι στην προτιμηση μου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όλους όσοι γράφουν για ιστορία, πολιτική, αθλητικά, μασατζήδικα, σπίτια, στριπτηζάδικα, τάνες...

Αυτά :rockon: :rockon: :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Με αλφαβητικη σειρα...

1) Μclein - γιατι ειναι πικολακι..(κατι σαν τον Νινη βρε παιδι μου..εχει μελλον..!!)

2) Persona.. - Γιατι ειναι θειος του παραπανω και ειναι παντα πιστος στην ΟΧΙΑ του..

3) Pouranger ...Γιατι θα πεθανουμε και οι 2 μας πανω σε ενα
   ξεχαρβαλωμενο καναπε ενος αθλιου στριπτηζαδικου.. 

3) Vrikolaka - Vasos..Γιατι ειναι παλιες καραβανες..

Αυτα..και σορρυ απο τα υπολοιπα μελη..Απλα δεν ειχα τον χρονο να τα γνωρισω καλυερα.

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
:)Καλησπερα
Ολοι ειναι πολυ αξιολογα ατομα...αλλα διαβαζω παντα με ιδιαιτερη προσοχη τις τοποθετησεις της "Bitemeiamfresh" η οποια ειναι εξαιρετικα εξυπνη κοπελα, και απο τα γραφομενα της, εμενα προσωπικα,μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης.!!!
Επισης θα συμφωνησω για τον Duracell, και την οξυδερκεια που τον διακρινει απο το υφος των απαντησεων, καθως επισης θα αναφερω και το κορυφαιο για μενα Avatar, αυτο του "Φεθρυ", του πιο περιπτωση ατυχου,περιεργου,αφελους,αλλα και αξιαγαπητου παπιου μεσα στο Mickey mouse,,,α ρε Disney...εισαι μοναδικος...κατσε στον παγο σου τωρα και.. κοιμησου !! :)
Να εισαστε καλα

Παναγιωτης

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ξεχωρίζω πολλούς.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Βύζο, nick025, ΣΚΡΟΥΝΤΖ, aplo, Zeus,Carlos78, lalak,pitsi,skidoo, Πάθος,mimiko και Marauder από αυτούς που έχω γνωρίσει (δηλαδή όλους) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και από αυτούς που δεν έχω γνωρίσει καμιά 100αριά  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.927
Πόντοι
7.815
:think: :think: :think: :thumbsup:

Εγώ θα ψηφίσω Duracell (για όλα όσα ορθώς ανέφεραν οι προηγούμενοι, δεν τα επαναλαμβάνω για να μην κουράζω) & θα έριχνα κ 2ο ψήφο στον Liomas ...

:thumbsup:
Είναι από τους λίγους που εδώ κ 3 χρόνια δεν άλλαξαν χαρακτήρα κ nickname ..

Υπάρχουν κ άλλοι που ξεχώρισα (4-5) αλλά με άλλο όνομα τους γνωρίσαμε κ αλλιώς (???) τους βλέπουμε τώρα

Τιμιτική ψήφο για την περιγραφικότοτητα κ παραστατικότητα του, στον pitsilistis που για να τον διαβάζω αναγκάστηκα να αλλάξω οφθαλμίατρο κ .. οπτικό ..

Σέβας κ στον Παπα-γιώργη ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω τον palio pou einai allios(καπως ετσι),και αυτο επειδη μου εχει χαρισει το πιο πολυ γελιο απο ολους σας και μου εχει πει πολλα γλυκολογα!επισης την μουνιτσα,επειδη μ αρεσουν γενικα οι μουνιτσες :2funny:,και λογο αποψεων της σε συγκεκριμενο θεμα τοπικου χαρακτηρα.
και ενα τεραστιο ευχαριστω για τα παιδια που δινουν τοσες χρησιμες πληροφοριες για την Ταυλανδη!!!!!

θεμα τοπικου χαρακτηρα???? χαχαχαχαχα
να σαι καλα ευχαριστω για το κομπλιμαν :P :P

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
(Σίγουρα θα ξεχάσω μερικούς)

Pleasure
Doritis
hristidis
duracell
gangstaXZ
Taratsa
Duracell
AssFiller
Gamaomanoules (που χάθηκε :think: )
easyrider77
pitsi
bite
bourdeliaris1984
Enforcer
hadesg7
Βρασιδος

Επισκέπτης
1.ammos aka studian (το μεγαλύτερο respect πολύ μακριά απ'όλους..)
2.nokia (έτσι...γιατί γουστάρω την τρέλα κ την εμπειρία..)
3.1personanongrata (γιατί είναι καυλιάρης..)
4.leonoro (το καλύτερο παιδί...που το αγαπούν όλες οι στρίπερ..)
5.yorgos (δεύτερο μεγάλο respect...για το αρχοντικό στυλ...κ τις απόψεις/ύφος που θα ασπαζόμουν ή θα είχα αν δεν ήμουν απ'το μεγαλύτερο λιμάνι)
6.vothros (τρίτο μεγάλο respect...γιατί είναι το καλύτερο παιδί....κ τον αγαπώ...συν οτι θα μου δώσει κ την επιχείρηση μαζί με την αδερφή του...)
7.ΟΧΙΑ (γιατί είναι απ'τις λίγες ελληνίδες(?) που ταυτόχρονα είναι...μη κομπλεξικές...και αρκετά τρελές...)
8.Nio16 (γιατί μας ενώνουν οι νύχτες κ τα λουλουδο-πανέρια...)
9.Solitonios (γιατί είναι ήρεμη δύναμη...κ είμαι εδώ εξαιτίας του..)
10.Πάθος για τη γυναίκα! (γιατί νιώθει απο γυφτολαϊκές καταστάσεις/διασκεδάσεις Μπουρναζίου..)
11.Pleasuregiver (για τα καντήλια με άποψη)
12.Enforcer (γιατί πάντα μπλέκει με τους δευτερότριτους...κ προσπαθεί για το κοινό καλό..)

Όποιον δεν έχω βάλει στη θετική λίστα κ έχουμε ανταλλάξει πάνω απο 5 pm...απλά τον ξέχασα...:P

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά nicknames....

Επισκέπτης
ποιους λατρευω ε;
χμ.. εναν.. αλλα δεν λέω ποιον αυτος ξέρει..χεχεχε
και φυσικα ΟΛΕΣ τις γυναίκες του σαιτ!!!!!!!!!!!ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366