Επισκέπτης
Δεν σε πρόδωσα....απλά δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά....Φτου σου μακ..........με προδωσες.........κλαψ
Κάποτε ανταλλάσαμε βρισίδια κ τα σχετικά..τώρα είμαστε οκ...δεν μπορούσες να μπεις στη λίστα....;)
Δεν σε πρόδωσα....απλά δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά....Φτου σου μακ..........με προδωσες.........κλαψ
Δεν σε πρόδωσα....απλά δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά....
Κάποτε ανταλλάσαμε βρισίδια κ τα σχετικά..τώρα είμαστε οκ...δεν μπορούσες να μπεις στη λίστα....;)
πες μου διεύθυνση να σου στείλω ενα 500€....παραμενω πληγωμενη ομως...........λολ
πες μου διεύθυνση να σου στείλω ενα 500€....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
οχι ασε με....ειμαι ενα απλο νικνεημ....τι να το κανει το νικνεημ το 500ευρω??
(σου τη στελνω με πμ)
επειδη εγώ είμαι πιο πολυ πληγωμένη στείλε 1000 ευρα..
Κάτι θα σκεφτεί....500€ = 1 μωβ = 5 πράσινα = 2 κίτρινα + 1 πράσινο = 10 πορτοκαλοκίτρινα = 25 μπλέ.....όλο κ κάτι θα σκεφτεί το nickname....
Μια τσαντούλα χειμωνιάτικη την παίρνεις...άντε να βάλεις κι εσύ (100-200)€....
θεμα τοπικου χαρακτηρα???? χαχαχαχαχα
να σαι καλα ευχαριστω για το κομπλιμαν
σιγα μην τα παρω σε τσαντουλα....πας καλα?
στειλε τα εσυ και εγω θα σου στειλω φωτοζζζζ απο το εξωτικο Νεο Δελχι....χαχαχαχαχα
(αντε θα τσονταρω κι ολας μη με λες γυφτισσα)
Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου....συνήθως αποφεύγω να παίρνω δώρα στις φίλες μου χωρίς να είναι παρόν...συνήθως πηγαίνω μαζί τους (τι ομορφιάααα)...κ τα συνηθισμένα 500αρικα..φεύγουν σε παπούτσια,τσάντες,ρούχα...τέτοια...
Είσαι σπάνια περίπτωση....
σιχενομαι τα ψωνια Μαλλον ειμαι οντως περιπτωση τι να σου πω (και η μπαιτ τα σιχενεται παντως γιαυτο την κανω παρεα χαχαχα)
ειχες γραψει καλε και συ εκει? που το ξεθαψες αυτο το θρεντ? χαχαχα
ειμαι φιλος του πουτί,και ειμουνα σπιτι του,οταν εγραφε!τωρα με δικια μου συνδεση λειτουργω ανεξαρτητα!αλλα το θυμαμαι και μ αρεσε η σταση σου.
Καλά θα κάνω μια εξαίρεση...κ θα σου στείλω το 500αρικο αυτή τη φορά...δε θα ξαναγίνει όμως...γιατί αν είναι να πας κάπου...με κάποιον θα επαληθευτεί το ρητό..."άλλος πληρώνει...άλλος γαμάει.." κ δεν μου αρέσει αυτό...
οχι ρε μονη θα παω μη λες βλακειες....τετοια ταξιδια δεν ειναι για να τα κανεις με παρεα....οποτε μην ανησυχεις μονο δικος μου σπονσορας θα εισαι