Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν σε πρόδωσα....απλά δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά....:)

Κάποτε ανταλλάσαμε βρισίδια κ τα σχετικά..τώρα είμαστε οκ...δεν μπορούσες να μπεις στη λίστα....;)

παραμενω πληγωμενη ομως...........λολ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

οχι ασε με....ειμαι ενα απλο νικνεημ....τι να το κανει το νικνεημ το 500ευρω??

(σου τη στελνω με πμ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γμτ δεν το σκεφτηκα πρωτη........χαχαχα
καλα βολευομαι και μετα 500 τι να κανω.......

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

οχι ασε με....ειμαι ενα απλο νικνεημ....τι να το κανει το νικνεημ το 500ευρω??

(σου τη στελνω με πμ)

Κάτι θα σκεφτεί....500€ = 1 μωβ = 5 πράσινα = 2 κίτρινα + 1 πράσινο = 10 πορτοκαλοκίτρινα = 25 μπλέ.....εεεεεε,όλο κ κάτι θα σκεφτεί το nickname....

Μια τσαντούλα χειμωνιάτικη την παίρνεις...άντε να βάλεις κι εσύ (100-200)€....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάτι θα σκεφτεί....500€ = 1 μωβ = 5 πράσινα = 2 κίτρινα + 1 πράσινο = 10 πορτοκαλοκίτρινα = 25 μπλέ.....όλο κ κάτι θα σκεφτεί το nickname....

Μια τσαντούλα χειμωνιάτικη την παίρνεις...άντε να βάλεις κι εσύ (100-200)€....

σιγα μην τα παρω σε τσαντουλα....πας καλα? :P :P

στειλε τα εσυ και εγω θα σου στειλω φωτοζζζζ απο το εξωτικο Νεο Δελχι....χαχαχαχαχα

(αντε θα τσονταρω κι ολας μη με λες γυφτισσα)

Επισκέπτης
σιγα μην τα παρω σε τσαντουλα....πας καλα? :P :P

στειλε τα εσυ και εγω θα σου στειλω φωτοζζζζ απο το εξωτικο Νεο Δελχι....χαχαχαχαχα

(αντε θα τσονταρω κι ολας μη με λες γυφτισσα)

Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου....συνήθως αποφεύγω να παίρνω δώρα στις φίλες μου χωρίς να είναι παρόν...συνήθως πηγαίνω μαζί τους (τι ομορφιάααα)...κ τα συνηθισμένα 500αρικα..φεύγουν σε παπούτσια,τσάντες,ρούχα...τέτοια...

Είσαι σπάνια περίπτωση....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου....συνήθως αποφεύγω να παίρνω δώρα στις φίλες μου χωρίς να είναι παρόν...συνήθως πηγαίνω μαζί τους (τι ομορφιάααα)...κ τα συνηθισμένα 500αρικα..φεύγουν σε παπούτσια,τσάντες,ρούχα...τέτοια...

Είσαι σπάνια περίπτωση....

σιχενομαι τα ψωνια :cheesy: Μαλλον ειμαι οντως περιπτωση τι να σου πω (και η μπαιτ τα σιχενεται παντως :P γιαυτο την κανω παρεα χαχαχα)

Επισκέπτης
σιχενομαι τα ψωνια :cheesy: Μαλλον ειμαι οντως περιπτωση τι να σου πω (και η μπαιτ τα σιχενεται παντως :P γιαυτο την κανω παρεα χαχαχα)

Καλά θα κάνω μια εξαίρεση...κ θα σου στείλω το 500αρικο αυτή τη φορά...δε θα ξαναγίνει όμως...γιατί αν είναι να πας κάπου...με κάποιον θα επαληθευτεί το ρητό..."άλλος πληρώνει...άλλος γαμάει.." κ δεν μου αρέσει αυτό...

Επισκέπτης
Ειναι βαρυς ο πόνος.... καθε ωρα που περναει 1000 ... :boobies:
μαι δεν επρεπε να το καμεις αυτο... :'(

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειχες γραψει καλε και συ εκει? που το ξεθαψες αυτο το θρεντ? χαχαχα

ειμαι φιλος του πουτί,και ειμουνα σπιτι του,οταν εγραφε!τωρα με δικια μου συνδεση λειτουργω ανεξαρτητα!αλλα το θυμαμαι και μ αρεσε η σταση σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειμαι φιλος του πουτί,και ειμουνα σπιτι του,οταν εγραφε!τωρα με δικια μου συνδεση λειτουργω ανεξαρτητα!αλλα το θυμαμαι και μ αρεσε η σταση σου.

αααααα τςςςςςςςςςς ανεξαρτητος γιουζερ πλεον το κουρελακι :P :P

θενξ παντως πολυ ευγενικο εκ μερους σου :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά θα κάνω μια εξαίρεση...κ θα σου στείλω το 500αρικο αυτή τη φορά...δε θα ξαναγίνει όμως...γιατί αν είναι να πας κάπου...με κάποιον θα επαληθευτεί το ρητό..."άλλος πληρώνει...άλλος γαμάει.." κ δεν μου αρέσει αυτό...

οχι ρε μονη θα παω μη λες βλακειες....τετοια ταξιδια δεν ειναι για να τα κανεις με παρεα....οποτε μην ανησυχεις μονο δικος μου σπονσορας θα εισαι :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
0100810fish1.jpg

Επισκέπτης
οχι ρε μονη θα παω μη λες βλακειες....τετοια ταξιδια δεν ειναι για να τα κανεις με παρεα....οποτε μην ανησυχεις μονο δικος μου σπονσορας θα εισαι :P

ΟΚ...το κλείσαμε...τα λεφτά θα είναι αύριο στην πόρτα σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom