για τρανς ψαχνει....τι να με κανει εμενα....Εσύ που δήλωνες 23ποντος ίσως μπορείς να το εξυπηρετήσεις το παιδί............
εγω βρωμαω.... βαρβατιλα!!!!!!
για τρανς ψαχνει....τι να με κανει εμενα....Εσύ που δήλωνες 23ποντος ίσως μπορείς να το εξυπηρετήσεις το παιδί............
αλλος θα την πει.....όποιος από τους hristidis και stranger πει την τελευταία κουβέντα για απόψε, έχει 100 ευρώ από μένα
για τρανς ψαχνει....τι να με κανει εμενα....
εγω βρωμαω.... βαρβατιλα!!!!!!
εσυ τωρα ακους για γαμησια και κατι εχεις παθει ετσι?????ρε θα γαμηθείτε καμμιά ώρα να τελειώνουμε...
θέλω να πάω και για ύπνο......
Από την Βαλλεντίνα πάντως με μια περούκα καλύτερος θα είσαι εμφανησιακά.
ε τωρα λες κακιες για την κοπελλα και θα εχει δικιο να σου επιτεθει....Από την Βαλλεντίνα πάντως με μια περούκα καλύτερος θα είσαι εμφανησιακά.
Εγω ξεχωριζω εναν μαλακα εδω μεσα περσοναααα πηγαινε για υπνο ρεεε
Έτσι όπως κατήντησε η αγορά, αντί να χαιρόμεθα τον έρωτα, κυνηγούμε ολόκληρον την ημέραν τους κακοπληρωτάς (βερεσέδια)bakalhs γιατι εχει στυλ
ασε το δουλεμα,αμα θες δουλεια ελα,ολο με πακιστανια και πολωνους δουλευω,θα με μαθεις και κομπιουτερφίλε βόθρε κάνεις μεγάλο λάθος...
είμαστε και σχεδόν συνάδελφοι (εσύ αδιάζεις βόθρους εγώ ξεβουλώνω αποχετεύσεις όταν δεν σπουδάζω)
έχεις το προτέρημα να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα σκατά μέσα και έξω από τους βόθρους.... είναι το παν........
άσε που έχεις και το όχημα που μεταφέρει πολιτικές υποσχέσεις
Γεια σου ρε Βικάρα ψυχάρα...!!!!
στο μπουρδελα ενα ατομο συνηθιζεται να εχει πολλους λογαριασμους(κοινως κλωναρια)εσένα μαλακίδη δεν σου απάντησα σε πμ εσκεμμένα.....
Θέλω να σε αφήσω να σκεφτείς τι μαλακίες που μου γράφεις......
Επίσης προετοιμάσου για να μπεις στο νέο σάιτ του Αρίωνα....
Εγώ έχω ήδη ακκάουντ εκεί ως Τζόρτζεβιτς7.........
Μου κανει εντυπωση πως ΕΣΥ μια..του πανεπιστημιου...μου δινει αποκλειστικοτητα..Μόνο την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69. Θέλετε και αιτιολόγηση;
και γο ειμε χαζος αλα με αγαπανε ,εχουμε περαση οι μπουφοι στο σαιτ ,εινε ολοι καλα παιδιαΜου κανει εντυπωση πως ΕΣΥ μια..του πανεπιστημιου...μου δινει αποκλειστικοτητα..
Ειμαι και λιγο χαζη..
Δεν εχω καταλαβει γιατι...
θα τον τρελλάνω τον πουστη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεστο μπουρδελα ενα ατομο συνηθιζεται να εχει πολλους λογαριασμους(κοινως κλωναρια)
στο σαιτ του αρχικλωνοποιητη παρατηρω οτι ενας λογαριασμος εχει πολλα ατομα απο πισω
θα τον τρελλάνω τον πουστη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε