KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Σιγουρα...κι εγω τους αγαπαω...κι ας λενε...και γο ειμε χαζος αλα με αγαπανε ,εχουμε περαση οι μπουφοι στο σαιτ ,εινε ολοι καλα παιδια
Δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα..!!!
Σιγουρα...κι εγω τους αγαπαω...κι ας λενε...και γο ειμε χαζος αλα με αγαπανε ,εχουμε περαση οι μπουφοι στο σαιτ ,εινε ολοι καλα παιδια
δεν με καταλαβαινειςθα τον τρελλάνω τον πουστη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οι καλοι μας αγαπανε ,εμις δεν ειμαστε κακοι οποτε δε πειραζειΣιγουρα...κι εγω τους αγαπαω...κι ας λενε...
Δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα..!!!
αυτα ειχα γραψει τοτε....και φυσικα επειδη με λενε χρηστιδη και πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε .... παμε....αναγκαζομαι για αλλη μια φορα να γινω ''αιρετικος''και αντιπαθητικος....
αφηστε ρε ''ελληνες''τα σαλια και τις p.r.
δημοσιες σχεσεις =τσατσιλικι.....
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
Ειναι αναγκη να γραψω ποιους παω και ποιους οχι;;;;;
για ποιο λογο ;;;;;;
για να γλυψω και να αρχισουμε ανταλλαγη σαλιων;;;;;
τι ειμαστε σαλιγκαρια;;;;;;;
αυτοι που ταιριαζω μαζι τους ξερουν καλα ποιοι ειναι οπως και αυτοι που γουσταρω να τους κρεμασω απο την γλωσσα.....
τα υπολοιπα ειναι Σ Α Λ Ι Α
το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και οσο θα ζω θα ακουτε απο το στομα μου αυτα......
ακομα κρατας μουτρα στον σουηδο επειδη σε θαβει διπλα?οι πρωτοι δυο που ξεχασα...απολυτο αρσενικο και σρεινζερ...
to be continued...
εχεις δικιο ρε ειμαι μαλακας....ακομα κρατας μουτρα στον σουηδο επειδη σε θαβει διπλα?
Η christi παει καλα αλλα πρεπει ακομα να δειξει διαγωγη....ξεχωριζει sandy_chess και christi που συζυτουν με εμας τους τρελοκαυλιαρηδες
τα κοριτσια παντα τα συμπαθω ''φιλικα '' και οχι ερωτικα....εμενα αν δεν μου κατσει η sandy και η christie δεν τις ξεχωριζω...στο θεμα μας τωρα μετα απο εμενα που ειμαι και ο πρωτος αγαπουλης και με ξεχωριζω με διαφορα, ξεχωριζω οσους δεν μιλανε καθολου!
Εγώ σίγουρα ξεχωρίζω τον DIKY γιατί μου βούτηξε το παλιό μου avatar :o :o :o
Εγώ σίγουρα ξεχωρίζω τον DIKY γιατί μου βούτηξε το παλιό μου avatar :o :o :o
Solitonie αν θελεις κανονιζουμε ραντεβου να παμε να τον δειορυμε - ειναι και σκατογαυρος και μαρτυριαρης ...
Kαι γαύρος και μαρτυριάρης???Μωρέ θα του κάνω ντου από παντού!!!!
Θα βγάλεις κι εσύ το άχτι σου...