οχι οχι μικρουλη μου.....κοιμησου....γιαγιά μου χαλάει το παραμύθιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
φετος θα παρετε το πρωταθλημα....
οχι οχι μικρουλη μου.....κοιμησου....γιαγιά μου χαλάει το παραμύθιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα........οχι οχι μικρουλη μου.....κοιμησου....
φετος θα παρετε το πρωταθλημα....
και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα........
το γαμιώντας βγαίνει απ το γαμιέμαι......
άλλο εάν το ρήμα δεν υπάρχει....
το δημιουργήσαμε......γιατί είμαστε γκαβλιάρηδες.....
τι δεν καταλαβαίνω; δηλαδή η λέξη ''γαμώντας'' τονίζεται στη λήγουσα;
μεγάλε... πολύ σωστός! στα χωριά εφαρμόζουν αντίθετο κανόνα από αυτόν της κανονικής γραμματικής. παράγουν την ενεργητική μετοχή από την παθητική φωνή του ρήματος. έτσι ομοίως με το ''γαμιώντας'', λένε ''τραγουδιώντας'', ''κοιτιώντας'', ''πηδιώντας'' κ.λπ. Συνηθίζεται δε, το τελικό σύμφωνο να παραλείπεται χάριν συντομίας (βλέπε ''τον πάω γαμιώντα'')
Εντάξει κυρία Αλιμπέρτη μπορούμε να αλλάξουμε κατηγορία,επιλέγω εικαστικά.
όπως και το αγαπημένο μου...........
τι κάνανε;
γαμιόσαντε και πηδιόσαντε.......
όπως και το αγαπημένο μου...........
τι κάνανε;
γαμιόσαντε και πηδιόσαντε.......
Εντάξει κυρία Αλιμπέρτη μπορούμε να αλλάξουμε κατηγορία,επιλέγω εικαστικά.
αν τα παιδιά σου σε αποκαλούν ''κυρία'', γνώριζε ότι υπάρχουν και στρέιτ άντρες σε αυτήν τη ζωή
Για να σε πείραξε το κυρία που το είπα για πλάκα τότε φαίνεται πως η έννοια του κρύβει κάποιο μυστικό στα εσώψυχα σου, το οποίο δεν θα ήθελα να θίξω και να σου επαναφέρω στο προσκήνιο ανεκπλήρωτους πόθους ούτε να σου ανακαλέσω στην μνήμη τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν σου ;)
τωρα θα σου μιλησω πολυ σοβαρα....Για να σε πείραξε το κυρία που το είπα για πλάκα τότε φαίνεται πως η έννοια του κρύβει κάποιο μυστικό στα εσώψυχα σου, το οποίο δεν θα ήθελα να θίξω και να σου επαναφέρω στο προσκήνιο ανεκπλήρωτους πόθους ούτε να σου ανακαλέσω στην μνήμη τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν σου ;)
Την Φραντζή όμως βλέπω την ήξερες........... ;)
τωρα θα σου μιλησω πολυ σοβαρα....
γραφεις συνεχεια στα τραβελια,''κατηγορεις''ολους για κρυφοαδερφισμο....
μαλλον εσυ εχεις τασεις τετοιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορεις να το αποδεχτεις...
στο 2008 ειμαστε....
Να πας φίλε.... Αν κι εγώ δεν έχω πάει παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δύο στενά πιο κάτω από το σπίτι μου.....δεν έχω πάει ποτέ, αλλά αν κρίνω από αυτά που γράφονται, στο Νο47 έχει ένα από τα καλύτερα στούντιο