Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το γαμιώντας βγαίνει απ το γαμιέμαι......
άλλο εάν το ρήμα δεν υπάρχει....
το δημιουργήσαμε......γιατί είμαστε γκαβλιάρηδες.....

μεγάλε... πολύ σωστός! στα χωριά εφαρμόζουν αντίθετο κανόνα από αυτόν της κανονικής γραμματικής. παράγουν την ενεργητική μετοχή από την παθητική φωνή του ρήματος. έτσι ομοίως με το ''γαμιώντας'', λένε ''τραγουδιώντας'', ''κοιτιώντας'', ''πηδιώντας'' κ.λπ. Συνηθίζεται δε, το τελικό σύμφωνο να παραλείπεται χάριν συντομίας (βλέπε ''τον πάω γαμιώντα'')

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγάλε... πολύ σωστός! στα χωριά εφαρμόζουν αντίθετο κανόνα από αυτόν της κανονικής γραμματικής. παράγουν την ενεργητική μετοχή από την παθητική φωνή του ρήματος. έτσι ομοίως με το ''γαμιώντας'', λένε ''τραγουδιώντας'', ''κοιτιώντας'', ''πηδιώντας'' κ.λπ. Συνηθίζεται δε, το τελικό σύμφωνο να παραλείπεται χάριν συντομίας (βλέπε ''τον πάω γαμιώντα'')

όπως και το αγαπημένο μου...........
τι κάνανε;
γαμιόσαντε και πηδιόσαντε.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε...δεν πάτε κάτω απ το αυλάκι να τα πείτε αυτά?....χαμουτζήδες...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Oι συμπάθειές μου ήταν ο Μητσοχίλιας και ο Μουνίλας αλλά... ξεγράφτηκαν... :'( :'( :'(
Να πω ποιους άλλους συμπαθώ ή θεωρούμαι γκαντέμης;;; :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αν τα παιδιά σου σε αποκαλούν ''κυρία'', γνώριζε ότι υπάρχουν και στρέιτ άντρες σε αυτήν τη ζωή

Για να σε πείραξε το κυρία που το είπα για πλάκα τότε φαίνεται πως η έννοια του κρύβει κάποιο μυστικό στα εσώψυχα σου, το οποίο δεν θα ήθελα να θίξω και να σου επαναφέρω στο προσκήνιο ανεκπλήρωτους πόθους ούτε να σου ανακαλέσω στην μνήμη τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν σου ;)  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για να σε πείραξε το κυρία που το είπα για πλάκα τότε φαίνεται πως η έννοια του κρύβει κάποιο μυστικό στα εσώψυχα σου, το οποίο δεν θα ήθελα να θίξω και να σου επαναφέρω στο προσκήνιο ανεκπλήρωτους πόθους ούτε να σου ανακαλέσω στην μνήμη τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν σου ;)  :grin:

μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για να σε πείραξε το κυρία που το είπα για πλάκα τότε φαίνεται πως η έννοια του κρύβει κάποιο μυστικό στα εσώψυχα σου, το οποίο δεν θα ήθελα να θίξω και να σου επαναφέρω στο προσκήνιο ανεκπλήρωτους πόθους ούτε να σου ανακαλέσω στην μνήμη τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν σου ;)   :grin:
τωρα θα σου μιλησω πολυ σοβαρα....
γραφεις συνεχεια στα τραβελια,''κατηγορεις''ολους για κρυφοαδερφισμο....
μαλλον εσυ εχεις τασεις τετοιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορεις να το αποδεχτεις...
στο 2008 ειμαστε....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Την Φραντζή όμως βλέπω την ήξερες........... ;)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τωρα θα σου μιλησω πολυ σοβαρα....
γραφεις συνεχεια στα τραβελια,''κατηγορεις''ολους για κρυφοαδερφισμο....
μαλλον εσυ εχεις τασεις τετοιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορεις να το αποδεχτεις...
στο 2008 ειμαστε....

Δεν θα είχα πρόβλημα να παραδεχτώ ούτε κατηγορώ κάποιον αλλά μην ξεχνάς ότι πολλοί μπαίνουνε για χαβαλέ σε ανάλογα θρεντς.Σου αναφέρω και μερικά ονόματα όπως Βρασίδας,Μουνίλας κτλ. Αν μου πεις κάποια πληροφορία που έχω δώσει τότε έχεις κάθε δικαίωμα να με κατηγορείς για μη αποδοχή.Αλλά το να επιτίθεσαι έτσι επειδή έχουμε προσωπικά ως κατηγορητής εναντίον μου φανερώνει έλλειψη αντρισμού απο μέρους σου. ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν έχω πάει ποτέ, αλλά αν κρίνω από αυτά που γράφονται, στο Νο47 έχει ένα από τα καλύτερα στούντιο
Να πας φίλε.... Αν κι εγώ δεν έχω πάει παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δύο στενά πιο κάτω από το σπίτι μου..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τυχαία πέρασα κάποια φορά.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom