You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 840
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν αφηνετε τις παπαριες και να γραψετε καμμια λιστα με ...''συμπαθειες''το ξέρω αγάπη μου....
Μου λες διαρκώς.......
Γάμα με γαμιά μου........
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γκόμπρ....ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τώρα ε?.....Εδω που φτασαμε, μονο ο Λιλα μπορει να βρει λυση στο προβλημα.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κατηγορηματική μετοχή του τρόπου.και το σε πάω γαμιώντας τι είναι;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ συμπαθώ τη δασκάλα μου γιατί είναι πολύ καλή κυρία.
συμπαθώ επίσης τον κύριο Τάκη τον περιπτερά γιατί πάντα όταν ο μπαμπάς με στέλνει στο περίπτερο για μπαλόνια μου δίνει ένα γλειφιτζούρι δώρο.....
τέλος συμπαθώ πολύ τη γιαγιά τάλα γιατι μου λέει ωραία παραμύθια για την Πανάθα μου όταν έπαιρνε πρωταθλήματα πριν να εμφανιστεί ο κακός Λύκος που όλοι τον φωνάζουν Κρόκους.
συμπαθώ επίσης τον κύριο Τάκη τον περιπτερά γιατί πάντα όταν ο μπαμπάς με στέλνει στο περίπτερο για μπαλόνια μου δίνει ένα γλειφιτζούρι δώρο.....
τέλος συμπαθώ πολύ τη γιαγιά τάλα γιατι μου λέει ωραία παραμύθια για την Πανάθα μου όταν έπαιρνε πρωταθλήματα πριν να εμφανιστεί ο κακός Λύκος που όλοι τον φωνάζουν Κρόκους.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περσονα τι εγινε?
τους πάω γαμιώντας.......
απο το σαιτ βρεεεεεεεεεεε...........εγώ συμπαθώ τη δασκάλα μου γιατί είναι πολύ καλή κυρία.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
και το σε πάω γαμιώντας τι είναι;
παρε τον ορισμο persona να τον εχειςφυλης 80 η κατια,καταθεση,μια σταση απο την αρχη μεχρι το τελος στα τεσσερα με τα κορμια σε πληρη επαφη συνεχως,ειναι η σταση που κοινως λεμε τον,την,με,σε πηγε γαμιωνταςμε την καλη ενοια ομως στη προκειμενη περιπτωση αφου ηταν κοινη η ευχαριστηση
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απο το σαιτ βρεεεεεεεεεεε...........
και ποιός σου είπε ότι όλοι όσοι ανέφερα δεν είναι μέσα;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα....την έλεγαν πρασινοσκουφίτσα......φόραγε πράσινα και έπαιρνε πρωταθλήματα....μετά την ανέλαβε ο αγαθός βασιλιάς σωφεράντζα και έπαιρνε τ αρχίδια μας.......τώρα την πήρανε κάτι λεφτομαλάκες ...κάτι σαν κόναν ο βάρβαρος ένα πράγμα....και περιμένουμε να την κάνουν ομάδα.....και θα την κάνουν.......χάπυ εντ .......εγώ συμπαθώ τη δασκάλα μου γιατί είναι πολύ καλή κυρία.
μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα....την έλεγαν πρασινοσκουφίτσα......φόραγε πράσινα και έπαιρνε πρωταθλήματα....μετά την ανέλαβε ο αγαθός βασιλιάς σωφεράντζα και έπαιρνε τ αρχίδια μας.......τώρα την πήρανε κάτι λεφτομαλάκες ...κάτι σαν κόναν ο βάρβαρος ένα πράγμα....και περιμένουμε να την κάνουν ομάδα.....και θα την κάνουν.......χάπυ εντ .......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
βρε παπάρα χριστίδη...παραμύθια του λέω....σύνελθεεεεεεεεεεε............
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δεν καταλαβαινεις μαλλον
τι δεν καταλαβαίνω; δηλαδή η λέξη ''γαμώντας'' τονίζεται στη λήγουσα;
ε λοιπον ....αυτο λεω και εγω....βρε παπάρα χριστίδη...παραμύθια του λέω....σύνελθεεεεεεεεεεε............
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γαμωντάς......... δοντάς....... μαντάς....... μεντάς..........τσιμεντάς......τι δεν καταλαβαίνω; δηλαδή η λέξη ''γαμώντας'' τονίζεται στη λήγουσα;
δεμασπαρατάς........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε λοιπον ....αυτο λεω και εγω....
γιαγιά μου χαλάει το παραμύθιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
φταίω εγω τώρα άμα του ρίξω βιτριόλι?......γιαγιά μου χαλάει το παραμύθιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K