Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εδω που φτασαμε, μονο ο Λιλα μπορει να βρει λυση στο προβλημα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ασε καταλαβα λειπει κι ο μουνιλας...
τι εγινε ο ακαποβιτς?
κομματι ολκης...
περσονα τι εγινε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ συμπαθώ τη δασκάλα μου γιατί είναι πολύ καλή κυρία.
συμπαθώ επίσης τον κύριο Τάκη τον περιπτερά γιατί πάντα όταν ο μπαμπάς με στέλνει στο περίπτερο για μπαλόνια μου δίνει ένα γλειφιτζούρι δώρο.....
τέλος συμπαθώ πολύ τη γιαγιά τάλα γιατι μου λέει ωραία παραμύθια για την Πανάθα μου όταν έπαιρνε πρωταθλήματα πριν να εμφανιστεί ο κακός Λύκος που όλοι τον φωνάζουν Κρόκους.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για μένα Duracel (Dura).  :rockon: :rockon: :rockon:
Κατα τη γνώμη μου καλό παιδί , σοβαρός και με παρα πολές γνώσεις! :birdman:
Χαλάλι του που έγινε πρόσφατα μόντ! ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
συμπαθώ επίσης τον κύριο Τάκη τον περιπτερά γιατί πάντα όταν ο μπαμπάς με στέλνει στο περίπτερο για μπαλόνια μου δίνει ένα γλειφιτζούρι δώρο.....
τέλος συμπαθώ πολύ τη γιαγιά τάλα γιατι μου λέει ωραία παραμύθια για την Πανάθα μου όταν έπαιρνε πρωταθλήματα πριν να εμφανιστεί ο κακός Λύκος που όλοι τον φωνάζουν Κρόκους.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
απο το σαιτ βρεεεεεεεεεεε........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
και το σε πάω γαμιώντας τι είναι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φυλης 80 η κατια,καταθεση,μια σταση απο την αρχη μεχρι το τελος στα τεσσερα με τα κορμια σε πληρη επαφη συνεχως,ειναι η σταση που κοινως λεμε τον,την,με,σε πηγε γαμιωνταςμε την καλη ενοια ομως στη προκειμενη περιπτωση αφου ηταν κοινη η ευχαριστηση
παρε τον ορισμο persona να τον εχεις

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα....την έλεγαν πρασινοσκουφίτσα......φόραγε πράσινα και έπαιρνε πρωταθλήματα....μετά την ανέλαβε ο αγαθός βασιλιάς σωφεράντζα και έπαιρνε τ αρχίδια μας.......τώρα την πήρανε κάτι λεφτομαλάκες ...κάτι σαν κόναν ο βάρβαρος ένα πράγμα....και περιμένουμε να την κάνουν ομάδα.....και θα την κάνουν.......χάπυ εντ .......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα....την έλεγαν πρασινοσκουφίτσα......φόραγε πράσινα και έπαιρνε πρωταθλήματα....μετά την ανέλαβε ο αγαθός βασιλιάς σωφεράντζα και έπαιρνε τ αρχίδια μας.......τώρα την πήρανε κάτι λεφτομαλάκες ...κάτι σαν κόναν ο βάρβαρος ένα πράγμα....και περιμένουμε να την κάνουν ομάδα.....και θα την κάνουν.......χάπυ εντ .......
:tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom