Νέα

Ποιοί υπερισχύουν τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτοί που θα κερδίσουν πρώτα το μυαλό .. μετά την καρδιά και τέλος τον σεβασμό μιας γυναίκας....όσοι έχουν αυτά τα προσόντα κέρδισαν....ΤΕΛΟΣ..

και τι προσοντα χρειαζονται για να κερδιζεις το μυαλο την καρδια και το σεβασμο της γυναικας? (μου αρεσει που τα εβαλες και σε μια στανταρ σειρα)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Λογικά θα θέλετε και μία γυναικεία γνώμη στο θρεντ (εκτός αν μετράτε για και τις νίτσες για γυναίκες...). Να την εκπροσωπήσω ή να πάω να πλύνω πιάτα, τι λέτε;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτοί που θα κερδίσουν πρώτα το μυαλό .. μετά την καρδιά και τέλος τον σεβασμό μιας γυναίκας....όσοι έχουν αυτά τα προσόντα κέρδισαν....ΤΕΛΟΣ..

αυτο δεν ειναι απολυτο ταλε για ολες τις γυναικες......καλως ή κακως....απλα πιστευω οτι ΠΑΝΤΑ ή σχεδον παντα εχουμε διπλα μας αυτο που μας αξιζει.....ειχα σχεσεις που τελειωσαν ειχα ομως παντα ανθρωπους μου διπλα τους οποιους δε θα κατηγορησω για κατι ουτε θα προβω σε λαικισμους κατηγορωντας ολο το αντρικο φυλο....σιγα....

Επισκέπτης
Λογικά θα θέλετε και μία γυναικεία γνώμη στο θρεντ (εκτός αν μετράτε για και τις νίτσες για γυναίκες...). Να την εκπροσωπήσω ή να πάω να πλύνω πιάτα, τι λέτε;

Αν εισαι γυναικα πρεπει να πλυνεις τα πιατα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Πλύνε τα πρώτα ευλογημενή και μετά σε ακούμε  :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι βρε σια για πες μας και συ τη γυναικεια σου γνωμη να σταματησω να μιλαω εγω που ειμαι υβριδιο :) Θα ειναι τρομερα ενδιαφερουσα πιστευω οπως και ολα σου τα ποστ :)

Επισκέπτης
αυτο δεν ειναι απολυτο ταλε για ολες τις γυναικες......καλως ή κακως....απλα πιστευω οτι ΠΑΝΤΑ ή σχεδον παντα εχουμε διπλα μας αυτο που μας αξιζει.....ειχα σχεσεις που τελειωσαν ειχα ομως παντα ανθρωπους μου διπλα τους οποιους δε θα κατηγορησω για κατι ουτε θα προβω σε λαικισμους κατηγορωντας ολο το αντρικο φυλο....σιγα....

Αυτο που λες ειναι λιγο υπερβολικο.Δεν εχει ο καθενας παντα οτι του αξιζει.Μην σου πω οτι ισχυει το αντιθετο στις κολομερες μας.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
στα 20μου ειχα ενα NISSAN MICRA πολυ εμφανιση και πολυ προλογο.... οι επιτυχιες ηταν 50-50 στα 24 πηρα MAZDA MX5 και εγινε 70-30 τωρα στα 27 πηρα AUDI TT και αρκετα κιλα και παμε για 85-15 οποτε..... οι γκομενες ξυπνησανε δεν χορταινουν με αγαπες και ομορφιες πορτοφολι και μπρελοκ βλεπουνε. εχει γινει εμποριες πουλανε το σεξ τους και αγοραζουνε τις ανεσεις τους.... μιλαμε για γκομενες ανω του μεσου ορου οχι σαυρες κατυχιτικου

Επισκέπτης
στα 20μου ειχα ενα NISSAN MICRA πολυ εμφανιση και πολυ προλογο.... οι επιτυχιες ηταν 50-50 στα 24 πηρα MAZDA MX5 και εγινε 70-30 τωρα στα 27 πηρα AUDI TT και αρκετα κιλα και παμε για 85-15 οποτε..... οι γκομενες ξυπνησανε δεν χορταινουν με αγαπες και ομορφιες πορτοφολι και μπρελοκ βλεπουνε. εχει γινει εμποριες πουλανε το σεξ τους και αγοραζουνε τις ανεσεις τους.... μιλαμε για γκομενες ανω του μεσου ορου οχι σαυρες κατυχιτικου

Πεστα ρε φιλε...πεστα...εξω  εχουν αμολυθει οι πουτανες οχι στα μπουρδελα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα δε μου αρεσει το ΤΤ παντως οποτε μπορουμε να παμε για καφε απολυτως φιλικα και να βγαλεις χωρις φοβο και παθος το μπρελοκ σου στο τραπεζι :2funny:

whitey εγω βλεπω συνηθως τους καγκουρες να συνοδευονται απο αντιστοιχες γκομενες και ου τω καθεξης....η καθε κατηγορια ανθρωπου συνοδευεται ή βρισκεται συνηθως με αυτο που της αξιζει και της αρμοζει :)φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για λέγε βρε σία..ακούμε..

Επισκέπτης
Εμενα δε μου αρεσει το ΤΤ παντως οποτε μπορουμε να παμε για καφε απολυτως φιλικα και να βγαλεις χωρις φοβο και παθος το μπρελοκ σου στο τραπεζι :2funny:

whitey εγω βλεπω συνηθως τους καγκουρες να συνοδευονται απο αντιστοιχες γκομενες και ου τω καθεξης....η καθε κατηγορια ανθρωπου συνοδευεται ή βρισκεται συνηθως με αυτο που της αξιζει και της αρμοζει :)φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Δηλαδη στο "καλο" παιδι αξιζει να συνοδευετε απο μια σαβουρα γκομενα που ειναι μονο για να γεννησει σαν κουνελα και να μαγειρευει?
Ελεος ρε νιτσα.Και τα "καλα" παιδια εχουν δικαιωμα σε ωραιες γυναικες και καλα γαμησια.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Mounitsa πολυ θα θελες να κυκλοφορεις με ΤΤ αλλα δεν σου κανω την χαρη.... (και κακως που σε απανταω γιατι ειναι αντρικο site και δεν σε πεφτει λογος να ανακατευεσαι σε αντρικες κουβεντες) παντως με κανει εντυπωση οτι ολες το πρωι πανε δουλειες η σχολες με λεωφορειο ο ενας πανω στον αλλον μες την ιδρωτιλα αλλα το βραδυ εχουν απαιτηση ο γκομενος να κερασει και να εχει ροδα...... για αυτο πλεον περα απο την σχεση μου σας βλεπω επαγγελματικα....  ;)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλά, αφού δεν θέλετε δεν θα πω κουβέντα.
Νίτσα, κερδίζεις τις εντυπώσεις, εγώ πάλι με την ουσία θα βολευτώ...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Ολες κοιταν -και καλα οπως λενε για να μην κακοχαρακτηριστουνε- χαρακτηρα και αισθηματα αλλα ΒΛΕΠΟΥΝΕ τα αλλα.....

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ειναι στανταρ δηλαδη οτι ο "κακος" ειναι και χοντροψωλαρας και πηδηκουλας? τι στερεοτυπα ειναι αυτα που κουβαλατε ρε αγορια? :P

εγω νομιζω οτι οι γυναικες εχουν γινει τοσο απελπισμενες σημερα που βολευονται πλεον μονο με νοικοκυρεμενα αγορακια τα οποια εχουν την ελπιδα οτι θα τυλιξουν :grin:

σοβαρά;;;;... τελείως άλλες εντυπώσεις μου έχει δώσει το 90% των γυναικών... τα νοικοκυρεμένα αγοράκια είναι απλώς για να παντρεύονται τις κυρίες που ξαφνικά θέλουν να γίνουν μανούλες.... άχου τι γλυκό... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:...
geeks στα ξένα και φλώροι ή κοινώς μλκες είναι αυτοί που τα τραβούν αυτά... δεν τα λέω όλα αυτά από μίσος αλλά από πίκρα. δύσκολη η ζωή αλλά έτσι.

κρίμα σε όσους χτίζουν όνειρα τους πάνω σε γυναίκες που θέλουν την καλοπέραση. το ίδιο ισχύει και για πολλούς άντρες μη βγάζουμε και εμείς τον κώλο μας έξω.

φιλικά πάντα,
              Γιώργος.(συγχώραμαι αν φαίνομαι επιθετικός ... αλλά...αλλά)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σια εγω προσωπικα δεν κερδιζω τιποτα....ουτε καν μια βολτα με το ΤΤ οπως βλεπεις....αν εσυ θες να το αναγεις σε θεμα ουσιας και εντυπωσεων προβλημα σου και δικαιωμα σου αλλα ειλικρινα βαριεμαι αφορητα να μπω σε αυτο το παιχνιδι :)

φιλε με το μηχανοβιο ονομα και το ΤΤ προσωπικα δεν καιγομαι να παω βολτα με το ΤΤ σου....πιθανον εαν μιλας ετσι και σε αλλες γκομενες οντως να εντυπωσιαζονται πετωντας με νοημα το μπρελοκακι του αουντι πανω στο τραπεζακι και διπλα στο φραπε....πιθανολογω....δεν ξερω....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Cappucino μονο και το μπρελοκ στην τσεπη.Το ΜΧ5 ηταν για γκομενες το ΤΤ το πηρα καθαρα για την παρτη μου για τα γκαζια και μονο...αλλα και παλι αφου το 90% οταν το βλεπει ξεχνα τον μονολογο αλα Μαρθα Βουρτση ειμαι μια φτωχια πλην τιμια φοιτητρια-πωλητρια οτιδηποτε και θελω εναν Ξανθοπουλο διπλα μου με μονη προικα την παρθενια των αφτιων μου- ψαρωνει δεν χανω την ευκαιρια.... mounitsa εχω ενα απο τα πιο γνωστα καφε στην πολη και το τι ακουω καθε μερα δεν λεγεται..... αν δεν εχεις πλουσιο Ε9 ουτε να σε φτυσουν δεν δεχονται κακα τα ψεματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom