Νέα

Ποιοί υπερισχύουν τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φτιάχνω ονειρεμένο μουσακά,βγάζω λεκέ απο κρασί και κανώ καταπληκτικό μασάζ στα ποδιά.. απλά το αναφέρω...αχρείαστο να είναι..  :grin:

χαχαχαχαχα ελα ρε αυτα τα κανω και εγω....τα χερια σου πιανουν? μαστορεματα κανεις? καμια λαμπα αλλαζεις? αυτα μετρανε :P

ρε παιδια εγω πρωτη φορα ακουω το στερεοτυπο "κακος"=χοντροψωλαρας και πηδηχταρας.....οτι γενικα υπαρχει το στερεοτυπο οι γυναικες θελουν τους "κακους" δεν το αμφισβητω....οπως και τα αντιστοιχα στερεοτυπα για το τιζητανε οι αντρες.....αλλα το προαναφερθεν ειναι εξισου χαζο με το να πει καπιος οτι μια παρα πολυ ομορφη γυναικα κανει και απιστευτο κρεβατι....

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα ελα ρε αυτα τα κανω και εγω....τα χερια σου πιανουν? μαστορεματα κανεις? καμια λαμπα αλλαζεις? αυτα μετρανε :P

ρε παιδια εγω πρωτη φορα ακουω το στερεοτυπο "κακος"=χοντροψωλαρας και πηδηχταρας.....οτι γενικα υπαρχει το στερεοτυπο οι γυναικες θελουν τους "κακους" δεν το αμφισβητω....οπως και τα αντιστοιχα στερεοτυπα για το τιζητανε οι αντρες.....αλλα το προαναφερθεν ειναι εξισου χαζο με το να πει καπιος οτι μια παρα πολυ ομορφη γυναικα κανει και απιστευτο κρεβατι....

Χαιρομε τουλαχιστον που συμφωνουμε στο στερεοτυπο του "κακου".Τωρα για τον χοντροψωλαρα σε πολλες γυναικειες παρεες ποσες φορες δεν χασκογελανε και κοροιδευουν καποιον που πηδηκτηκε καποια απο την παρεα επειδη ειχε μικρη ψωλη και ποσες φορες παινευουν εναν χοντροψωλαρα γκομενο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο που λες ειναι ασχετο.....εγω ρωτησα απο που βγηκε το κλισε οτι το "κακο" παιδι ειναι απαραιτητα και χοντροψωλαρας και πηδηκουλας....αυτο δεν το εχω ξανακουσει εγω τουλαχιστον....το να σχολιαζει καποιος τα προσοντα καποιου ειναι ακριβως το ιδιο με το μεγεθος του στηθους ή του πισινου μιας δεσποινιδος ή ακομα και τις γλυφτικες τις επιδοσεις.... :)

γενικα ειμαι κατα των στερεοτυπων παντως....ουτε κακοι ουτε καλοι ουτε αναποδοι.....ουτε ολες οι ομορφες γυναικες ειναι χαζες ουτε ολοι οι "κακοι" αντρες ειναι γαμηκουλες....

Επισκέπτης
Αυτο που λες ειναι ασχετο.....εγω ρωτησα απο που βγηκε το κλισε οτι το "κακο" παιδι ειναι απαραιτητα και χοντροψωλαρας και πηδηκουλας....αυτο δεν το εχω ξανακουσει εγω τουλαχιστον....το να σχολιαζει καποιος τα προσοντα καποιου ειναι ακριβως το ιδιο με το μεγεθος του στηθους ή του πισινου μιας δεσποινιδος ή ακομα και τις γλυφτικες τις επιδοσεις.... :)

γενικα ειμαι κατα των στερεοτυπων παντως....ουτε κακοι ουτε καλοι ουτε αναποδοι.....ουτε ολες οι ομορφες γυναικες ειναι χαζες ουτε ολοι οι "κακοι" αντρες ειναι γαμηκουλες....

Συνηθως τα "κακα" παιδια εχουν και υψηλη αυτοπεποιηθηση αφου ολες οι γκομενες τα γουσταρουν και γενικα γινονται ευκολα αποδεκτα στον κοινωνικο περιγυρο οποτε και μεγαλη να μην την εχουν γαμανε με ανεση και δεν κομπλαρουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο ειναι αλλο θεμα....και οι ωραιες γκομενες για τον ιδιο λογο ειναι πιο "ανετες" και πιο ψωνισμενες καποιες φορες....τι να κανουμε....εμεις φταιμε που τους δινουμε αξια και συντηρουμε τετοιες πεποιθησεις....

Επισκέπτης
Αυτο ειναι αλλο θεμα....και οι ωραιες γκομενες για τον ιδιο λογο ειναι πιο "ανετες" και πιο ψωνισμενες καποιες φορες....τι να κανουμε....εμεις φταιμε που τους δινουμε αξια και συντηρουμε τετοιες πεποιθησεις....

Αρα καταληγουμε οτι τα "καλα" και "Αισθηματικα" παιδια και τα ξηγημενα ατομα παιρνουν μπουλο συνηθως ετσι?Και τους μενει καμια μπαζολα χοντρη μονο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και αυτο δεν ειναι στερεοτυπο? η μπαζολα χοντρη εννοω....οι αντρες δινουν σημασια στην εμφανιση και οι γυναικες στο πορτοφολι και το "στυλ"....καταληγεις και εσυ σε στερεοτυπο δηλαδη.....η αξια που παιρνουν τα στερεοτυπα χαρασσεται καθαρα απο εμας :)

Επισκέπτης
Και αυτο δεν ειναι στερεοτυπο? η μπαζολα χοντρη εννοω....οι αντρες δινουν σημασια στην εμφανιση και οι γυναικες στο πορτοφολι και το "στυλ"....καταληγεις και εσυ σε στερεοτυπο δηλαδη.....η αξια που παιρνουν τα στερεοτυπα χαρασσεται καθαρα απο εμας :)

Ε ρε νιτσαα...τι μας λες τωρα...Ναι η εμφανιση ειναι σημαντικο πραγμα για εμενα.Τι να το κανω αμα ειναι χοντρελο και μπαζο η αλλη οσο καλη κοπελα και να ειναι.
Εδω μιλαμε για ωραια και εμφανισιμα παιδια που τρωνε μπουλο επειδη απλα ειναι "καλα" και μαλακά ατόμα με συναισθηματα εντονα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε αυτο σου εξηγω καλε μου.....οτι για σενα παιζει ρολο η εμφανιση και για μια γναικα το πορτοφολι και το ποσο "μάτσο και σκληρος" ειναι ενας αντρας....αυτα ειναι τα στερεοτυπα που λεγαμε πριν....τι σου φταιει ας πουμε ενα ασχημο κοριτσακι το οποιο ειναι κατα ταλλα χρυση κοπελα, νοικοκυρα και κανει εξαιρετικο κρεβατι? θα της δωσεις ποτε την ευκαιρια? οχι...με το ιδιο σκεπτικο μια γυναικα η οποια θεωρει καποιον φλουφλη δε θα του δωσει την ευκαιρια....

αντιθετως.....εσυ θα πας με τη θεογκομενα η οποια πιθανον να σου βγαλει το λαδι και η αλλη με τον νταη της γειτονιας τον οποιον εχει την ψευδαισθηση οτι θα αλλαξει.......και θα υπαρχουν εκατερωθεν κατηγοριες μετεπειτα για το που εχουν καταντησει οι αντρες και οι γυναικες......

ατιμη κοινωνια :)

Επισκέπτης
Ε αυτο σου εξηγω καλε μου.....οτι για σενα παιζει ρολο η εμφανιση και για μια γναικα το πορτοφολι και το ποσο "μάτσο και σκληρος" ειναι ενας αντρας....αυτα ειναι τα στερεοτυπα που λεγαμε πριν....τι σου φταιει ας πουμε ενα ασχημο κοριτσακι το οποιο ειναι κατα ταλλα χρυση κοπελα, νοικοκυρα και κανει εξαιρετικο κρεβατι? θα της δωσεις ποτε την ευκαιρια? οχι...με το ιδιο σκεπτικο μια γυναικα η οποια θεωρει καποιον φλουφλη δε θα του δωσει την ευκαιρια....

αντιθετως.....εσυ θα πας με τη θεογκομενα η οποια πιθανον να σου βγαλει το λαδι και η αλλη με τον νταη της γειτονιας τον οποιον εχει την ψευδαισθηση οτι θα αλλαξει.......και θα υπαρχουν εκατερωθεν κατηγοριες μετεπειτα για το που εχουν καταντησει οι αντρες και οι γυναικες......

ατιμη κοινωνια :)

Ομολογω οτι στην συζητηση με κανεις να μην εχω να προσθεσω κατι αλλο.Σωστη απολυτως.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλώς μια παρατήρηση. Το ‘είναι χοντρή’ και το ‘έχει μικρό βυζί’ είναι διαφορετικής ουσίας μειονεκτήματα. Το ότι έχει μικρό βυζί είναι ιδιότητα του σωματότυπου της ενώ το ότι είναι χοντρή είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ιδιότητα της παντελούς έλλειψης εγκράτειας. Έτσι ενώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τα φτιάξω με μια κοπέλα που έχει πλάκα τελείως στήθος, έχω σοβαρό πρόβλημα να τα φτιάξω με μία που τρώει το τραπέζι. Και δεν νομίζω ότι γι’ αυτήν μου την θέση φταίει κάποιο στερεότυπο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το στερεοτυπο ειναι οτι δινεις την οποια σημασια δινεις στην εμφανιση....υπαρχει και ενα 10% που γουσταρει τις τετραπαχες....γουστο τους κι αυτο....θα μπορουσες να ανηκεις και εσυ σε αυτο...δεν ανηκεις ομως....σιγα μην ειναι και ορμονικο....που αλλου θα τα ριξουμε δηλαδη? στον Τουτατη? καλως ή κακως το στερεοτυπο ειναι οτι ενας αντρας θα προτιμησει μια εντυπωσιακη και ομορφη γυναικα....δεν μιλαμε για το τι γκομενες εισαι σε θεση να ριξεις αλλα αν σου δειχνανε δυο ποια θα διαλεγες....ακριβως με τον ιδιο τροπο μια γυναικα χωρις να ασχολουμαστε με το αν ειναι σε θεση να ριξει μονο τον απουσιολογο του σχολειου εαν την βαλουμε να επιλεξει αναμεσα σε δυο αντρες 99% θα διαλεξει τον λιγοτερο φλουφλη δηλαδή τον πιο "κακο" και "ταραχοποιο"....και αυτο για αυτους ακριβως τους λογους αποτελει στερεοτυπο..... :)

το θεμα ειναι να μην υπαρχουν στερεοτυπα....και δεν προτεινω σε κανεναν και καμια να αρχισει να κανει σχεσεις με μπαζα και φλουφληδες απλα για να παει κοντρα στο ρευμα...αλλα καλο ειναι να ξερουμε για ποιον λογο ακριβως κανουμε τις επιλογες μας :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αξιοπρόσεκτο επίσης το πως οι γυναίκες θεωρούν φλούφλη όποιον δεν είναι ταραχοποιός.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν λεμε στυλ τοντοκ στο συγκεκριμενο θεμα ηλπιζα οτι αντιλλαμβανεσαι για ποιο θεμα μιλαμε....οχι για το αν φοραει μαρκα ρουχα ή καεβαζει το παντελονι του μεχρι να φανει το σωβρακο....τελικα μαλλον οχι :)

μην αποπροσανατολιζεις τη συζητηση.....εφοσον μιλαμε για τους "κακους" οι υπολοιποι θεωρουνται φλουφληδες...δεν εχεις τα φοντα και τα προσοντα να κανεις φυσιολογικη συζητηση? και αυτες τις κανεις με τον ιδιο τροπο που γαμεις? :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Περίεργο γιατί εγώ δεν ανέφερα τίποτα για μάρκα ρούχων.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το στερεοτυπο ειναι οτι δινεις την οποια σημασια δινεις στην εμφανιση....υπαρχει και ενα 10% που γουσταρει τις τετραπαχες....γουστο τους κι αυτο....θα μπορουσες να ανηκεις και εσυ σε αυτο...δεν ανηκεις ομως....σιγα μην ειναι και ορμονικο....που αλλου θα τα ριξουμε δηλαδη? στον Τουτατη? καλως ή κακως το στερεοτυπο ειναι οτι ενας αντρας θα προτιμησει μια εντυπωσιακη και ομορφη γυναικα....δεν μιλαμε για το τι γκομενες εισαι σε θεση να ριξεις αλλα αν σου δειχνανε δυο ποια θα διαλεγες....ακριβως με τον ιδιο τροπο μια γυναικα χωρις να ασχολουμαστε με το αν ειναι σε θεση να ριξει μονο τον απουσιολογο του σχολειου εαν την βαλουμε να επιλεξει αναμεσα σε δυο αντρες 99% θα διαλεξει τον λιγοτερο φλουφλη δηλαδή τον πιο "κακο" και "ταραχοποιο"....και αυτο για αυτους ακριβως τους λογους αποτελει στερεοτυπο..... :)

το θεμα ειναι να μην υπαρχουν στερεοτυπα....και δεν προτεινω σε κανεναν και καμια να αρχισει να κανει σχεσεις με μπαζα και φλουφληδες απλα για να παει κοντρα στο ρευμα...αλλα καλο ειναι να ξερουμε για ποιον λογο ακριβως κανουμε τις επιλογες μας :)

Το συγκεκριμένο δεν το βλέπω σαν στερεότυπο εμφάνισης. Απλώς μια κοπέλα που δεν σέβεται τον σύντροφο της ώστε να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα βάρους έχει πρόβλημα χαρακτήρα και όχι εμφάνισης. Με την ίδια λογική δεν έχω πρόβλημα με το να είναι μια κοπέλα 1.60 και να της ρίχνω 25 πόντους. Δεν είναι λόγος αυτός για να την απορρίψω γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο σωματότυπος της. Συμφωνώ ότι το 99% κρίνει με περισσότερο επιφανειακά κριτήρια αλλά εγώ προτιμώ να κρίνω ισορροπημένα λαμβάνοντας σοβαρότατα υπόψη τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Μεταξύ μιας θεάς και μιας εμφανίσιμης (με την προϋπόθεση ότι με παίρνει να χτυπήσω και τις δύο  :grin:) θα προτιμήσω την εμφανίσιμη αν υπερέχει στον χαρακτήρα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτοί που θα κερδίσουν πρώτα το μυαλό .. μετά την καρδιά και τέλος τον σεβασμό μιας γυναίκας....όσοι έχουν αυτά τα προσόντα κέρδισαν....ΤΕΛΟΣ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενταξει βρε πολεμιστη μου τωρα πεσαμε σε σενα την εξαιρεση οκ :) το δεχομαι αυτο που λες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom