Νέα

Ποιοί υπερισχύουν τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιοι άντρες υπερισχύουν στις γυναίκες(20-30 ετών)... αυτοί που το παίζουν γκομενιάρηδες και περπατημένοι ή αυτοί που θέλουν μια σταθερή σχέση?

εγώ απ' ότι πιστεύω ότι (λόγω και πάρα πολύ πρόσφατης εμπειρίας) όσο πιο πηδήκουλας φαίνεσαι(ανεξάρτητα από το αν είσαι ή όχι), τόσο πιο εύκολα θα βρεις το επόμενο θυληκό, παρά να δείχνεις ότι θες κάτι σταθερό που να κρατήσει χρόνια.

μήπως τελικά το νόημα της ζωής είναι διαφορετικό και εγώ δεν το έχω πιάσει ακόμα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Οι δάσκαλοι υπερισχύουν τελικά στις γυναίκες 20-30 ετών.Έχω φυσικά πέρα απο την ίδια εμπειρία και τις σχετικές αποδείξεις.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Οι δάσκαλοι υπερισχύουν τελικά στις γυναίκες 20-30 ετών.Έχω φυσικά πέρα απο την ίδια εμπειρία και τις σχετικές αποδείξεις.
τι εννοείς αφεντικό? είσαι δάσκαλος? για κάνε μια μετάφραση βάλε αν θες και τις αποδείξεις που λές για τους δάσκαλους  :think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
τι εννοείς αφεντικό? είσαι δάσκαλος? για κάνε μια μετάφραση βάλε αν θες και τις αποδείξεις που λές για τους δάσκαλους  :think:

Μισό να ανεβάσει τη φώτο με το ματωμένο σεντόνι!!!!!!!!!!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν παίζεσαι ρε μπαγάσα αφεντικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα έβαζες καμιά καλή φωτό με καμιά που τιμωρείς  ;) :rockon:

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τό λοιπόν κόλλα λιλιά.Κύτα ψηλά και περπάτα μπεχλιβάνικα.Νάσαι στητός και ντούρος και βαρύς και καλός στόν καυγά.Να μή σηκώνεις κουβέντα,αλλά να σηκώνεις το χέρι κουπί και να ντρεσάρεις σφαλιάρα,έτσι και το γκομενάκι σου αρμενίζει στά κόντρα.Νά τά σπάς,να μαλώνεις,να φοράς μπεργιαντίνα και δαχτυλιδάκι με ρουμπινάτη πέτρα και καλορραμένη κουστουμιά μέ όλα τα σέα της.Νά λένε όλοι "το αντράκι είναι τσίφτικο και καρδιωμένο".Κι άμα δέν κάνεις θραύση στο θήλυ εμένα να μου περάσεις χαλκά αρκουδιάρικο.
(Από την "Ελληνική Μυθολογία" του Νίκου Τσιφόρου)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
αλλο ενα θρεντ που ανοιχτηκε,γαμηθηκε και παει στα αζητητα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν οι γυναίκες θέλουν πηδηχταράδες με πολλές κατακτήσεις, αλλά επιπλέον θέλουν να έχουν μέσα τους την πεποίθηση ότι θα τον αλλάξουν και θα τον κάνουν "καλό παιδί". Κούνια που τις κούναγε δηλαδή, αλλά από ελεεινίδες τι να περιμένεις. Τέλος πάντων, κάνε καμιά γύρα με 2-3 γκόμενες, ας είναι και ψιλομπάζα, και θα δεις πως θα αρχίσουν να μαζεύονται στο μέλι οι μύγες.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ακόμη χειρότερα μόλις δείξεις ότι λιώνεις για αυτές και σε έχουν σίγουρο πηγαίνουν σε άλλους... ή κάνουν πως είναι αλλού.

Επισκέπτης
ακόμη χειρότερα μόλις δείξεις ότι λιώνεις για αυτές και σε έχουν σίγουρο πηγαίνουν σε άλλους... ή κάνουν πως είναι αλλού.

Τα καλα παιδια συνηθως παιρνουν τον μπουλο εξω.Οι (περισσοτερες) γκομενες θελουν "κακα" παιδια,χοντροψωλαραδες και μεγαλους πηδηκουλες!Σε πιο μεγαλες ηλικιες θελουν και ματσωμενο πορτοφολι.Αλλα οι καημενοι 20-30αρηδες ετσι και δεν εχουν το βαρυ μαγκικο υφακι που θελουν οι γκομενες και μια μεγαλη ψωλη μενουν στο ραφι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι στανταρ δηλαδη οτι ο "κακος" ειναι και χοντροψωλαρας και πηδηκουλας? τι στερεοτυπα ειναι αυτα που κουβαλατε ρε αγορια? :P

εγω νομιζω οτι οι γυναικες εχουν γινει τοσο απελπισμενες σημερα που βολευονται πλεον μονο με νοικοκυρεμενα αγορακια τα οποια εχουν την ελπιδα οτι θα τυλιξουν :grin:

Επισκέπτης
Ειναι στανταρ δηλαδη οτι ο "κακος" ειναι και χοντροψωλαρας και πηδηκουλας? τι στερεοτυπα ειναι αυτα που κουβαλατε ρε αγορια? :P

Εσεις οι γυναικες τα εχετε θεσει αυτα τα στερεοτυπα και τα απαιτειτε απο τους αντρες.Τα παραδειγματα πολλα.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγω νομιζω οτι οι γυναικες εχουν γινει τοσο απελπισμενες σημερα που βολευονται πλεον μονο με νοικοκυρεμενα αγορακια τα οποια εχουν την ελπιδα οτι θα τυλιξουν :grin:
Φτιάχνω ονειρεμένο μουσακά,βγάζω λεκέ απο κρασί και κανώ καταπληκτικό μασάζ στα ποδιά.. απλά το αναφέρω...αχρείαστο να είναι..  :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Αυτά τα στερεότυπα τα έχουν οι γυναίκες που βαφτίζουν όποιον δεν είναι πίθηκας "ξενέρωτο".

Αυτές οι γυναίκες είναι επίσης στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω του βιολογικού ρολογιού και ψάχνουν απελπισμένα για γαμπρό πρόθυμο να τους κάνει παιδάκια.

Επισκέπτης
Αυτές οι γυναίκες είναι επίσης στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω του βιολογικού ρολογιού και ψάχνουν απελπισμένα για γαμπρό πρόθυμο να τους κάνει παιδάκια.

Οπου να προσθεσω οτι αν βρουν αυτον τον καλο και ξηγημενο γαμπρο τοτε  ενω αυτος θα φυλαει τα παιδια στο σπιτι αυτες θα γαμιουντε με τους "κακους" χοντροψωλαραδες τυπους που γουσταρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom