Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι αλλα εχει και συζητησεις για το sex....
Εγω θα μενω εκτως των ενωτητων που μιλανε για τα εν λογω σπιτακια  :grin:
Ισως να ηταν λαθος μου που ανεφερα το sex!Anywayz!Εγω μπηκα γιατι δεν ειχα τι να κανω,δεν ηταν οτι με τραβιξε η ονομασια του site ή κατι τετιο!

τελοσπάντων, σε λίγο καιρό θα έχεις καταλάβει, πιστεύω, πώς είναι τα πράγματα εδώ (γιατί έχει τόσους πολλούς άντρες, τι γνώμη έχουν αυτοί για τις ελληνίδες κ.λπ.). καλά χιλιόμετρα στο στίβο της ηδονής, που λέει κι ο host μας

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελααααα πες την αληθεια,,μπηκες για να σου πουν οτι εισαι ωραια κλπ.
τα υπολοιπα ειναι απλα προλογος....
Μαντικες ικανοτητες,μπραβο σου.Θα πας μπρωστα στον τομεα.
Βρηκες ακριβως τι θελω!Το μονο που ψαχνω σε αυτην την ζωη ειναι αναγνωριση για την εμφανηση μου Online,απο ατομα που δεν γνωριζω,δεν προκειται να γνωρισω και ΔΕΝ θελω να γνωρισω.
τελοσπάντων, σε λίγο καιρό θα έχεις καταλάβει, πιστεύω, πώς είναι τα πράγματα εδώ (γιατί έχει τόσους πολλούς άντρες, τι γνώμη έχουν αυτοί για τις ελληνίδες κ.λπ.). καλά χιλιόμετρα στο στίβο της ηδονής, που λέει κι ο host μας
Δεν εχω κατι να απαντησω κατι,για να τα λες αυτα ισως ξερεις περισσοτερα απο εμενα,παντως να τονισω κατι:το οτι εκανα account δεν ειναι δεσμευση πως θα μεινω για καιρο στο site,εαν δεν πως κατι δεν μου αρεσει δεν θα με ξανα δειτε εδω μεσα,απλα τα πραγματα right?
Χρήστρια Mac κι εσύ? Ωραία! Ποιό μοντέλο έχεις?

Αν θες μπορείς να συμμετέχεις κ στα σχετικά thread...
Ναι,i think different! :P
Εχω ενα iMac 20" και ενα Macbook.Θα κοιταξω τα Thread απο τα link που εδωσες και εαν εχω κατι να προσθεσω θα το κανω  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν εχω κατι να απαντησω κατι,για να τα λες αυτα ισως ξερεις περισσοτερα απο εμενα,παντως να τονισω κατι:το οτι εκανα account δεν ειναι δεσμευση πως θα μεινω για καιρο στο site,εαν δεν πως κατι δεν μου αρεσει δεν θα με ξανα δειτε εδω μεσα,απλα τα πραγματα right?

right, βέβαια. γιατί με ρωτάς; αν για σένα είναι right, ό,τι και να πω εγώ είναι περιττό

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
right, βέβαια. γιατί με ρωτάς; αν για σένα είναι right, ό,τι και να πω εγώ είναι περιττό
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρητορικη ερωτηση ειναι ρε δεν σου ζηταει την αδεια!!!!1
ελεος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
τροπος του λεγειν.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
6 σελιδες σε τετοιο θρεντ απο την στιγμη που ''πατησε το ποδι της'' η Δαναουλα..Ε ρε ρευμα λεμε...Βαλτε την και στην ψηφοφορια για ΜιςΜπουρδελα 2008 :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρητορικη ερωτηση ειναι ρε δεν σου ζηταει την αδεια!!!!1
ελεος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
τροπος του λεγειν.....

χρηστίδη, χθες γεννήθηκες; όταν ο άλλος σού λέει κάτι και στο τέλος προσθέτει ''σωστά;'' ή ''τα λέω καλά;'', δεν πρόκειται για ρητορικές ερωτήσεις. ζητά τη γνώμη σου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
6 σελιδες σε τετοιο θρεντ απο την στιγμη που ''πατησε το ποδι της'' η Δαναουλα..Ε ρε ρευμα λεμε...Βαλτε την και στην ψηφοφορια για ΜιςΜπουρδελα 2008 :jerking: :jerking: :jerking:
πες τα χρυσοστομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
που πηγε η Δαναουλα? :huh: :huh:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μια καλησπερα ειπα και βγηκανε παπαδες,ατομα που θελουν να με γνορισουν και αλλες κοπελες που κραζουν!
Κατι δεν παει καλα,μαλον δεν ξεκινησε καλα....
Καλησπερα και παλι

Ps.4 pm 3 add msn.
δεν με βλεπω να μενω και πολυ στο forum!

ps2.Ναι εγω ειμαι στο Avatar

Δαναη εγω δεν θελω ουτε να σε γνωρισω ουτε να σου στειλω πμ ουτε στο msn να μιλαμε / θελαω απλα να σε σκισω στα δυο / εισαι ??????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστίδη, χθες γεννήθηκες; όταν ο άλλος σού λέει κάτι και στο τέλος προσθέτει ''σωστά;'' ή ''τα λέω καλά;'', δεν πρόκειται για ρητορικές ερωτήσεις. ζητά τη γνώμη σου
εαν δεν πως κατι δεν μου αρεσει δεν θα με ξανα δειτε εδω μεσα,απλα τα πραγματα right?

α....δηλαδη το συζηταει αν ειναι η δεν ειναι απλα τα πραγματα και περιμενει την αποψη σου.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εαν δεν πως κατι δεν μου αρεσει δεν θα με ξανα δειτε εδω μεσα,απλα τα πραγματα right?

α....δηλαδη το συζηταει αν ειναι η δεν ειναι απλα τα πραγματα και περιμενει την αποψη σου.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστίδη, wake up! γενικά όταν ο άλλος σού λέει ''right'' περιμένει τη γνώμη σου. γι' αυτό κι εγώ απάντησα όπως απάντησα. δες και το ποστ της Δανάης που επιβεβαιώνει ότι όντως ζήτησε τη γνώμη μου

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστίδη, wake up! γενικά όταν ο άλλος σού λέει ''right'' περιμένει τη γνώμη σου. γι' αυτό κι εγώ απάντησα όπως απάντησα. δες και το ποστ της Δανάης που επιβεβαιώνει ότι όντως ζήτησε τη γνώμη μου
οπως γουσταρεις....

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελεος απλα!
Λεω μια καλησπερα και γινετε ολοκληρως ντορoς,λεω αλλη μια προταση που τελιωνει σε right και γινετε παλι χαμος!
Κατι δεν παει καλα!Wtf is wrong with you guys?!Controversy on every post!Relax,i feel like I am the lonely girl from Earth!And the only girl on Earth!Some girls to support me?nuh?
Δεν ξεκινησε καλα η εισαγωγη μου στο site το βλεπω απο σημερα το drop στο account!
δικι σου Avatar γλυκα ?
για τριακοστη φορα,ναι sugar.Δικια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom