Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Μια καλησπερα ειπα και βγηκανε παπαδες,ατομα που θελουν να με γνορισουν και αλλες κοπελες που κραζουν!
Κατι δεν παει καλα,μαλον δεν ξεκινησε καλα....
Καλησπερα και παλι

Ps.4 pm 3 add msn.
δεν με βλεπω να μενω και πολυ στο forum!

ps2.Ναι εγω ειμαι στο Avatar

μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα....

απλα ειναι τα μελη υποδοχης λιγο αγρια θα το συνηθισεις με τον καιρο..... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γειά σας! Λοιπόν είμαι και εγώ ένα νέο μέλος.
Το URL το βρήκα εντελώς τυχαία παπαρίζοντας στο νετ. Μου φάνηκε πάρα πόλυ ενδιαφέρον λόγω των ιστορίων, έτσι σκέφτηκα να λογγάρω και εγώ για να έχω μιά καλή συντροφιά και να χαζευώ τα φόρουμ, έτσι να καίω την ώρα μου σαν απλός φοιτητάκος και εγώ. Επίσης δεν μου περνούσε καν από το μυαλό οτι υπηρχε URL τέτοιας φύσεως, μου φάνηκε αρκετά πρωτοποριακό! Δίνω στο URL +1000000  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

γεια σας και απο μενα το σαιτ το εμαθα απο μπουρδελο.το ειχα ακουστα και παλιοτερα αλλα με ξενιζε να σας πω την αληθεια.ενιγουει τρομερο σαιτ τα λετε πολυ οραια
με λενε κωστα
:) :) :) :) :)

Να πω κ εγώ ένα γεια,αν κ πρώτα πόσταρα σε άλλα 2 thread.
Το site το παρακολουθώ εδώ κ κάποιους μήνες,αλλά γράφτηκα σήμερα.
Καληνύχτες σε όλους κ όλες.. :)

και εγω ενα γεια με τη σειρα μου...

Καλησπερα και απο μενα σας παρακαλουθω καιρο και ειπα να γραφτω να τα λεμε  :cheesy:

καλησπερα παιδια

Γεια σας παιδια γεια σας.Να ρωτησω κ κατι,τι φωτογραφια ρε παιδια πως τι βαζετε;πας στην ρυθμιση εμφανισης του προφιλ κ μετα αν θελεις να βαλεις απο τις δικες σου φωτο τι κανεις;

Θέλω να πω ένα γεια και ένα ευχαριστώ σε όσους συντρόφους στηρίζουν και προσπαθούν για αυτό το site. Στο site είμαι καινούριος και γράφω για πρώτη φορά. Ταξιδεύω λόγω δουλειάς αρκετά εντός κι εκτός Ελλάδος και έχω σαν έθιμο όπου πηγαίνω να επισκέπτομαι αρκετά στριπτιζάδικα και όχι μόνο. Επειδή έχω βοηθηθεί αρκετά από το site μας πλέον, γράφτηκα κι εγώ ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να νικήσουμε.

καλησπερα!ειμαι 21

σε όλα τα παιδια ευχομαι οτι το καλλιτερο
...γιατι πρέπει να ειναι ευχαριστη καθε στιγμη ως μοναδική.
θα επανέλθω με δευτερολογιες "καυτές"
αναμονη

καλημερα συναρωστοιμπουρδελιαρηδεσ.κωστασ απο πειραια.απεχα απο το σπορ λογο ξενειτιασ!επανερχωμαι δημητριοσ!κανα νεο κ καλο σπιτι?ευχαριστω.

Καλησπερα και απο εμενα.
have fun

Ωσαν επισημος καλησπερακιας και  κολωσοριτης του forum τουτου,αν και λιγο καθυστηρεμενα,
δεν εχω παρα να σας ευχηθω και εγω με τη σειρα μου το εξης:

Καλως ηρθατε συντροφοι και συντροφισες και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Hi se olus, ima arketo kairo ala tora leo to ''gia'' mu!!

Asxolume me to internet epagelamtika (exo e-shop) kai oso kai na yaxno den nomizo na bro alo site mu na se enimeroni pio CT dini Anal kai paralila na iparun kai themata opos:ependiste ston xriso,kathimerines eidisis ktl!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

An den bo bourdela.com 3-4 fores tin mera den kimame to bradi!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kalos irthes file kai kala xiliometra sto stivo tis idonis... :tooth:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εμ, άντε ρε Λάλακ, αργείς και δημιουργούνται εντάσεις :2funny: :2funny: Πρέπει να βγεί μια εντολή να μην ποστάρει εδώ κανένας πριν δώσει το επίσημο καλοσώρισμα η αφεντιά σου  :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
kalos irthes file kai kala xiliometra sto stivo tis idonis... :tooth:

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολα στο προγραμμα ειναι κοπελια,εμ και εσυ τι την ηθελες την φωτο σου? :2funny:

p.s. δεν εισαι του γουστου μου οποτε μην φοβασαι εμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Sorry! :-
Δεν το ηξερα το πως να διχνεις το προσωπο σου μπορει να ειναι τοσο κακο!
Προς το παρων θα το αφησω,εαν δω οτι δεν γινετε θα την βγαλω¨ :'(
Και του γουστου σου να ημουν δεν νομιζω οτι θα αλαζε κατι,ελπιζω και εσυ και οι υπολιποι να διαβασατε signature που εχω...Για να μην σπαταλατε τσαμπα σαλιο βρε παιδι μου!
σε αντροκρατούμενο σιτε μπηκες, τι ήθελες να σου στείλουν πεσκέσι;;;  :2funny: :2funny:
Και πως να το ξερω οτι ειναι αντροκρατουμενο;Εδω που ειμαι εγω και οι γυναικες ασχολουντε με το ...SEX
καλε δεν σε κραξαμε

κουκλα εισαι  :)
για πλακα το ειπα,δεν παρεξηγω,τοσο ευκολα τουλαχιστον!
Ορμήξατε όλοι πάνω στην κοπέλα...
Λύκοι..... :grin:
πεστα!
Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι είσαι εσύ και όχι η  θεία σου. :idiot:
και ομως απο οτι φανικε μερικοι δεν το καταλαβαν!Εγω το ειπα για αυτους τους λιγους(παρολο που δεν παιζει κανεναν ρολο κατα την γνομη μου)
Πεσκέσι= δώρο φαγώσιμο, ρεγάλο= δώρο αναμνηστικό
Επ ευκαιρία και μια ο  Lalakukakis έχει αμελήσει τα καθήκοντά του, αντ αυτού: "Καλώς ήρθες Δανάη και καλά χιλιόμετρα στο στίβο της ηδονής" :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστω πολυ για την μεταφραση!Χωρις το post σου δεν θα μπορουσα να απαντησω :-*
Καλως σας βρηκα και παλι λιπον
μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα....

απλα ειναι τα μελη υποδοχης λιγο αγρια θα το συνηθισεις με τον καιρο..... :grin: :grin: :grin:
Ελπιζω να εχεις δικιο!

ps.Το πιο ανορθογραφο post ολου του forum?  :'( :'( :'(
Sorry :-

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ωχ, άλλη μια πολυλογού μας προέκυψε που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω (απαντάει στα πάντα) :huh: :huh: :huh:

Φαντάζομαι οι άλλες - γνωστες και έμπειρες- ψυχοπαθείς χρήστριες θα την μυησουν στα περαιτέρω (αν και αυτή εδώ μάλλον βλέπετε οπότε μπορεί να την αποφύγουν προς αποφυγή συγκρίσεων) :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Danaoula, σε ποια χώρα βρίσκεσαι, αν επιτρέπεται;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι ειναι τσαμπουκαλου. :2funny:   :boobies:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ, άλλη μια πολυλογού μας προέκυψε που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω (απαντάει στα πάντα) :huh: :huh: :huh:

Φαντάζομαι οι άλλες - γνωστες και έμπειρες- ψυχοπαθείς χρήστριες θα την μυησουν στα περαιτέρω :2funny:
:o :(
θα σου απανταγα αλλα για να μην με λες πολυλογου δεν σου απανταω!

ps.Τα forums για να μιλαει ο κοσμος δεν ειναι;το quote για αυτον τον λογο δεν υπαρχει; :huh:
Danaoula, σε ποια χώρα βρίσκεσαι, αν επιτρέπεται;
Ελλαδα,καταγομε απο Αμερικη και εκει μεγαλωσα ομως,γιαυτο και τα ορθογραφικα :-

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
και ποσο εισαι Δαναη αν επιτρεπεις? 0:) :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ελλαδα,καταγομε απο Αμερικη και εκει μεγαλωσα ομως,γιαυτο και τα ορθογραφικα :-

δεν ρώτησα επειδή κάνεις ορθογραφικά (που δεν κάνεις και πολλά εδώ που τα λέμε), αλλά επειδή έγραψες ότι εκεί που είσαι εσύ και οι γυναίκες ασχολούνται με το sex. στην Αμερική εννοούσες;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας κι απο εμενα καλος σας βρηκα!
(φωτο δεν βαζω γιατι οντος δεν ψαχνομαι)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γεια σου Spy.Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε ίσιο αριθμό νέων μελών γυναικών με αυτόν που πρόσφατα αποχώρησαν. ;) ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...,καταγομε απο Αμερικη και εκει μεγαλωσα ομως, γι' αυτο και τα ορθογραφικα :-

Καλώς ήρθες στο Forum μας :)

Αν χρειάζεσαι ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις... υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom