Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν θα μας πεις τουλάχιστον πως σου φαίνεται η παρέα μας .Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά ,μας αρέσει το μ.......ι τι να κανουμε  ,κακό είναι ?
Στο πολύ πολύ βάθος,πιο εύκολα βρίσκεις πετρέλαιο! :2funny:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα μας πεις τουλάχιστον πως σου φαίνεται η παρέα μας .Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά ,μας αρέσει το μ.......ι τι να κανουμε  ,κακό είναι ?
Αυτην την στιγμη δεν βρισκω λογια να περιγραψω την παρεα σας,ουτε στα Ελληνικα,ουτε στα Αγγλικα ουτε στα Ισπανικα!
Καθολου κακο δεν ειναι.Απλα keep it real...
τουλαχιστον εχετε κοινα γουστα :cheesy:
Μην το λες,δεν ξερω εαν ειναι το sex που με τραβαει μερικες φορες στο να κανω σχεσεις με ατομα του ιδιου φυλου,ισως να ειναι και η συμπεριφορα!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αυτην την στιγμη δεν βρισκω λογια να περιγραψω την παρεα σας,ουτε στα Ελληνικα,ουτε στα Αγγλικα ουτε στα Ισπανικα!
Καθολου κακο δεν ειναι.Απλα keep it real...Μην το λες,δεν ξερω εαν ειναι το sex που με τραβαει μερικες φορες στο να κανω σχεσεις με ατομα του ιδιου φυλου,ισως να ειναι και η συμπεριφορα!
Ψάξε στα Κινέζικα και θα βρεις.Γιατί ποια η διαφόρα; :think:(επειδή μερικοί είμαστε μπήχτες,μερικοί φαλοκράτες και εν ολίγοις γλοιώδη γουρούνια πάει να πει πως υστερούμε σε συμπεριφορά)! :2funny: :2funny:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ψάξε στα Κινέζικα και θα βρεις.Γιατί ποια η διαφόρα; :think:(επειδή μερικοί είμαστε μπήχτες,μερικοί φαλοκράτες και εν ολίγοις γλοιώδη γουρούνια πάει να πει πως υστερούμε σε συμπεριφορά)! :2funny: :2funny:
Φυσικα και οχι!
keep up the good work!

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν θυμάμαι καλά keep up= κράτα ψηλά,διατήρησε.Αν ναι έχω κάνει καλή μετάφραση οπότε η απαντησή μου είναι:θα προσπαθήσω! ;)
Μια χαρα ειναι η μεταφραση σου,αλλα εαν ειναι να σας βαζω σε λουκι καθε φορα θα σταματησω τελιως τα Αγγλικα  :(

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να θυμάμαι και λίγο την Αγγλική όλο και θα μου χρειαστεί! :2funny: :2funny:

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ξεχαστηκα και δεν το ειδα
λοιπον γεια σας παιδια  :grin:

Επισκέπτης
Καλως ηρθες φιλη limniana και καλα χιλιομετρα σου ευχομεθα στο στιβο της ηδονης και της απολαυσης.. :tooth: :tooth:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ασφαλως τα μπουρδελα  λεω εγω   

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
"Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς εναν πειρασμό ειναι να ενδώσεις σε αυτόν";

Επισκέπτης
Η ηδονη ειναι η απολυτη ικανοποιηση,η πεμπτουσια του ερωτα..
Οπου την βρισκει ο καθενας μας..
Ειτε στον ιστοχωρο ειτε στα μπουρδελα να περνας καλα ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ κι εγώ έστω και με 9 μήνες καθυστέρηση. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Καλωσόρισες αγαπητή!!! Δε σε πειράζει να σε καμακώσω λίγο ε; Εξάλλου η γκιουζέλ δεν ξυρίζεται, οπότε έφαγε τρελή βυζοχυλόπιτα!!! :dancing: :dancing: :dancing:

limniana
love-146.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom