ερωτηση κανεις η το πιστευεις?"Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς εναν πειρασμό ειναι να ενδώσεις σε αυτόν";
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 508K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Επισκέπτης
"Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς εναν πειρασμό ειναι να ενδώσεις σε αυτόν";
Ακριβως και το πιστευω αρκει ο πειρασμος να να μην φοραει τα εσωρουχα της γιαγια της και να μην εχει τριχα σα γουρουνοτριχα.. ;)
Καλωσόρισες αγαπητή!!! Δε σε πειράζει να σε καμακώσω λίγο ε; Εξάλλου η γκιουζέλ δεν ξυρίζεται, οπότε έφαγε τρελή βυζοχυλόπιτα!!!
limniana
κατσε να βαλω τα κλαματα :'(
Επισκέπτης
Καλωσήρθες limniana ο ιστοχώρος είναι ανοιχτός σε ανοιχτόμυαλες θηλυκές παρουσίες
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ακριβως και το πιστευω αρκει ο πειρασμος να να μην φοραει τα εσωρουχα της γιαγια της και να μην εχει τριχα σα γουρουνοτριχα.. ;)
Σε πήρανε χαμπάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
ποια ειναι η θεση σου?Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι να ενδώσεις σε ενα πειρασμό είναι ο τρόπος να τον ξεφορτωθείς.Ρωτάω.
μας πηραμε χαμπαρι .......
Υπάρχουν "αξιώματα" και "θεωρίες" Τα πρώτα γενικώς αποδεκτά αλλά μη αποδεικνυόμενα. Οι δεύτερες επιδέχονται απόδειξης οπότε μετά παγιώνονται ως ορθές η λανθασμένες.Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι να ενδώσεις σε ενα πειρασμό είναι ο τρόπος να τον ξεφορτωθείς.Ρωτάω.
Προσωπικά, το θεωρώ θεωρία με την ορθότητα της οποίας δεν έχω ασχοληθεί. Και δεν προβλέπεται να ασχοληθώ
Αν λες αλήθεια καλώς!!! Αν το είπες για πλάκαΗ θέση μου είναι να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου πάει στα μπουρδέλα.
με τον πατερα σου το συζητησες?Η θέση μου είναι να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου πάει στα μπουρδέλα.
Επισκέπτης
Οταν ο <πειρασμος>> γινει γνωση...μετατρεπεται σε ΔΥΝΑΜΗ!Ιδιοτητες(Μαθηματικα β'γυμνασιου)Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι να ενδώσεις σε ενα πειρασμό είναι ο τρόπος να τον ξεφορτωθείς.Ρωτάω.
Πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα εδώ για να καταλάβεις αυτό που ενδεχομένως μπορεί να απαντηθεί με μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Δεν επεμβαίνω.Η θέση μου είναι να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου πάει στα μπουρδέλα.
Αυτο δε χρειαζόταν να το γράψεις.η στην μητέρα μου.
Επισκέπτης
Ο πατερας σου ειναι μελος εδω..?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K