Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

Επισκέπτης
"Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς εναν πειρασμό ειναι να ενδώσεις σε αυτόν";

Ακριβως και το πιστευω αρκει ο πειρασμος να  να μην φοραει τα εσωρουχα της γιαγια της και να μην εχει τριχα σα γουρουνοτριχα.. ;)

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κακώς ήρθα. Αλλά μερικές φορές είναι αναγκαίο να είσαι εκεί που δεν πρέπει.Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα που μου κάνετε.Ελπίζω να μην ενοχλεί η παρουσία μου εδώ.Δεν είδα κάτι στους κανόνες του ιστοχώρου.

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλωσόρισες αγαπητή!!! Δε σε πειράζει να σε καμακώσω λίγο ε; Εξάλλου η γκιουζέλ δεν ξυρίζεται, οπότε έφαγε τρελή βυζοχυλόπιτα!!! :dancing: :dancing: :dancing:

limniana
love-146.gif

κατσε να βαλω τα κλαματα  :'(

Επισκέπτης
Καλωσήρθες limniana ο ιστοχώρος είναι ανοιχτός σε ανοιχτόμυαλες θηλυκές παρουσίες  :)

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι να ενδώσεις σε ενα πειρασμό είναι ο τρόπος να τον ξεφορτωθείς.Ρωτάω.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ακριβως και το πιστευω αρκει ο πειρασμος να  να μην φοραει τα εσωρουχα της γιαγια της και να μην εχει τριχα σα γουρουνοτριχα.. ;)

Σε πήρανε χαμπάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι να ενδώσεις σε ενα πειρασμό είναι ο τρόπος να τον ξεφορτωθείς.Ρωτάω.
Υπάρχουν "αξιώματα" και "θεωρίες" Τα πρώτα γενικώς αποδεκτά αλλά μη αποδεικνυόμενα. Οι δεύτερες επιδέχονται απόδειξης οπότε μετά παγιώνονται ως ορθές η λανθασμένες.
Προσωπικά, το θεωρώ θεωρία με την ορθότητα της οποίας δεν έχω ασχοληθεί. Και δεν προβλέπεται να ασχοληθώ

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η θέση μου είναι να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου πάει στα μπουρδέλα.

Επισκέπτης
Οταν ο <πειρασμος>> γινει γνωση...μετατρεπεται σε ΔΥΝΑΜΗ!Ιδιοτητες(Μαθηματικα β'γυμνασιου)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Η θέση μου είναι να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου πάει στα μπουρδέλα.
Πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα εδώ για να καταλάβεις αυτό που ενδεχομένως μπορεί να απαντηθεί με μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Δεν επεμβαίνω.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Επ ευκαιρία και μια που βαριέμαι να ψάχνω το σωστό θρεντ, καληνύχτα σας

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πως νοιώθω για αυτό.Δεν ξέρω τίποτα.Έψαχνα να βρω μια απάντηση και βρήκα το σαιτ. Δεν ξέρω καν αν θέλω να μιλήσω για αυτό στον πατέρα μου (;) η στην μητέρα μου.

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στον πατέρα μου έβαλα ερωτηματικό οχι αυτό το φατσάκι που βγήκε. Συγνώμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom