Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ελεος απλα!
Λεω μια καλησπερα και γινετε ολοκληρως ντορoς,λεω αλλη μια προταση που τελιωνει σε right και γινετε παλι χαμος!
Κατι δεν παει καλα!Wtf is wrong with you guys?!Controversy on every post!Relax,i feel like I am the lonely girl from Earth!And the only girl on Earth!Some girls to support me?nuh?
Δεν ξεκινησε καλα η εισαγωγη μου στο site το βλεπω απο σημερα το drop στο account!για τριακοστη φορα,ναι sugar.Δικια μου.
ε.....μην τρελλαινεσαι....
δεν εχει να κανει με σενα.....
εχεις την εντυπωση οτι μπηκες εδω και σταματησαν ολα;;;;;
εμεις εδω ετσι ξηγιομαστε.....
αμα δουμε κατι που νομιζουμε οτι ειναι λαθος το λεμε και ψιλοτσαμπουκαλευομαστε κιολας.....
εχεις την εντυπωση οτι εξξαιτιας σου εγινε τιποτα;;;;;
χαλαρωσε και απολαυσε την διαμονη σου εδω η καντην και ασε μας στη μιζερια μας......

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Danaoula kαλά τα Αγγλικά να ξέρεις και δεν πειράζει για τα Ελληνικά!;)Μην ανησυχείς δε σε παρεξηγεί κανείς! ;)
Y.Γ.Την καλησπέρα μου από εμένα.Δε μου λες αν σε ρωτήσω αν η φωτογραφία είναι δικιά σου ποια θα είναι η απαντησή σου; :think:Μήπως αυτή  :birdman: ή αυτή :uzi: :uzi: :bottom:!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ελεος απλα!
Λεω μια καλησπερα και γινετε ολοκληρως ντορoς,λεω αλλη μια προταση που τελιωνει σε right και γινετε παλι χαμος!
Κατι δεν παει καλα!Wtf is wrong with you guys?!Controversy on every post!Relax,i feel like I am the lonely girl from Earth!And the only girl on Earth!Some girls to support me?nuh?
Δεν ξεκινησε καλα η εισαγωγη μου στο site το βλεπω απο σημερα το drop στο account!για τριακοστη φορα,ναι sugar.Δικια μου.
μπορεί το site να ονομάζεται bourdela.com ,exe υπόψιν όμως ότι το site βρίσκετε in gr .και μην τρελαίνεσαι δεν σε φάγαμε κι όλας .Εδώ υπάρχουν και άλλες κοπέλες και είναι ευγενέστατες

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ελεος απλα!
Πολύ τηλεόραση βλέπεις μικρή!!!! .... :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καντο τοτε και μην το λες και εσυ δεκα φορες ρε γαμωτο σου :jerking:
θα το κανω,απλα δεν θελω να ειμαι αγενης(Οπως εισαι εσυ με τον τροπο που μιλας) σε καπιους που μου μιλανε αυτην την στιγμη.
ε.....μην τρελλαινεσαι....
δεν εχει να κανει με σενα.....
εχεις την εντυπωση οτι μπηκες εδω και σταματησαν ολα;;;;;
εμεις εδω ετσι ξηγιομαστε.....
αμα δουμε κατι που νομιζουμε οτι ειναι λαθος το λεμε και ψιλοτσαμπουκαλευομαστε κιολας.....
εχεις την εντυπωση οτι εξξαιτιας σου εγινε τιποτα;;;;;
χαλαρωσε και απολαυσε την διαμονη σου εδω η καντην και ασε μας στη μιζερια μας......
Οκ καντε οτι θελετε,δεν ξανα μιλαω εαν δεν απευθηνεστε απευθειας σε εμενα.
Danaoula kαλά τα Αγγλικά να ξέρεις και δεν πειράζει για τα Ελληνικά!;)Μην ανησυχείς δε σε παρεξηγεί κανείς! ;)
Y.Γ.Την καλησπέρα μου από εμένα.Δε μου λες αν σε ρωτήσω αν η φωτογραφία είναι δικιά σου ποια θα είναι η απαντησή σου; :think:Μήπως αυτή  :birdman: ή αυτή :uzi: :uzi: :bottom:!
Δεν φοβαμε πως θα με παρεξηγησει καπιος απλα δεν μου αρεσει να ξερω πως δεν μπορω να γραψω σωστα αυτα που θελω να πω,το παλευω παντος.
Οσες φορες και να με ρωτησεις εαν ειμαι εγω στο avatar ναι θα σου πω,δεν θελω να τα ακουνε χρηστες που δεν παρακολουθησαν πιο πριν την συζητηση!
μπορεί το site να ονομάζεται bourdela.com ,exe υπόψιν όμως ότι το site βρίσκετε in gr .και μην τρελαίνεσαι δεν σε φάγαμε κι όλας .Εδώ υπάρχουν και άλλες κοπέλες και είναι ευγενέστατες
Οπως και να λεγετε το site στους κανονες δεν ειδα πουθενα να λεει οτι απαγορευοντε τα Αγγλικα,τα Greeklish απαγορευοντε και παρολο που ειναι πιο δυσκολο για εμενα δεν τα χρησιμοποιω!Δεν ειπε κανενας οτι με φαγατε απλα μου ειρθε καπως!Ενα απλο hello post εκανα και απο τοτε δεν εχω σταματησει να απανταω σε ερωτησεις,post,pm και msn!Τα χερια μου εχουν πιαστει απο το γραψιμο!
Πολύ τηλεόραση βλέπεις μικρή!!!! .... :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:
Δεν εχω αυτην την στιγμη τηλεωραση στο σπιτι μου.Δεν παρακολουθω ποτε,εκτος CNN που βλεπω απο το internet.Για τις ταινιες DvD και κινηματογραφος.
by the way απο τι το εβγαλες το συμπερασμα πως βλεπω πολυ τηλεωραση;;; :huh:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε ρεμαλια μην το δαγκωνεται το κοριτσι με την πρωτη... :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωχ, άλλη μια πολυλογού μας προέκυψε που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω (απαντάει στα πάντα) :huh: :huh: :huh:

Φαντάζομαι οι άλλες - γνωστες και έμπειρες- ψυχοπαθείς χρήστριες θα την μυησουν στα περαιτέρω (αν και αυτή εδώ μάλλον βλέπετε οπότε μπορεί να την αποφύγουν προς αποφυγή συγκρίσεων) :2funny: :2funny:

να μην το φανταζεσαι απλως βασανισμενε χρηστη που κ εσυ ποτε δεν ασχολεισαι με τις γυναικες εδω μεσα αλλα ασχολεισαι
να σαι σιγουρος

θα γινουμε ακομα πιο πολλες.. θα παρουμε την Πολη...

βεβαια σαν να μου φανηκε οτι ηδη παρεξηγηθηκε αυτη η νεαρα κ λεει να την κανει.. μη ομως στασου κοπελια.. μην παραδιδεις τοσο ευκολα τα οπλα.. χαλαρωσε κ απολαυσε το... *P

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ελεος απλα!

Oh,com'on.
Stop complaining, grind your teeth and take it like a man.

Επισκέπτης
Εγω λεω να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το κοριτσι για λιγο.
Πρωτη της μερα ειναι εδω...
Ας την αφησουμε να δει τη παιζει και τα λεγομενα της και η πορεια θα ειναι αυτα που θα την χαρακτηρισουν...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ας την αφησουμε να δει τη παιζει και τα λεγομενα της και η πορεια θα ειναι αυτα που θα την χαρακτηρισουν...
Σωστός όπως πάντα ο lala ,κάτσε τότε να πάρει μια ανάσα :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα ρε Λαλακ, άρχοντα!! :thumbsup: :thumbsup:
Είσαι ιππότης τελικά!
Τα ζουμιά πλημμύρισαν το νετ και έφτασαν μέχρι την οθόνη μου. :headbang: :headbang:
Ψυχραιμία λίγο

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το κορίτσι μας έφυγε η είναι ακόμα εδώ ? :think:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αποφευγω κανεναν,απλα δεν εχω κατι να προσθεσω.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αποφευγω κανεναν,απλα δεν εχω κατι να προσθεσω.
Δεν θα μας πεις τουλάχιστον πως σου φαίνεται η παρέα μας .Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά ,μας αρέσει το μ.......ι τι να κανουμε  ,κακό είναι ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν θα μας πεις τουλάχιστον πως σου φαίνεται η παρέα μας .Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά ,μας αρέσει το μ.......ι τι να κανουμε  ,κακό είναι ?

τουλαχιστον εχετε κοινα γουστα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom