καντο τοτε και μην το λες και εσυ δεκα φορες ρε γαμωτο σου
θα το κανω,απλα δεν θελω να ειμαι αγενης(Οπως εισαι εσυ με τον τροπο που μιλας) σε καπιους που μου μιλανε αυτην την στιγμη.
ε.....μην τρελλαινεσαι....
δεν εχει να κανει με σενα.....
εχεις την εντυπωση οτι μπηκες εδω και σταματησαν ολα;;;;;
εμεις εδω ετσι ξηγιομαστε.....
αμα δουμε κατι που νομιζουμε οτι ειναι λαθος το λεμε και ψιλοτσαμπουκαλευομαστε κιολας.....
εχεις την εντυπωση οτι εξξαιτιας σου εγινε τιποτα;;;;;
χαλαρωσε και απολαυσε την διαμονη σου εδω η καντην και ασε μας στη μιζερια μας......
Οκ καντε οτι θελετε,δεν ξανα μιλαω εαν δεν απευθηνεστε απευθειας σε εμενα.
Danaoula kαλά τα Αγγλικά να ξέρεις και δεν πειράζει για τα Ελληνικά!;)Μην ανησυχείς δε σε παρεξηγεί κανείς! ;)
Y.Γ.Την καλησπέρα μου από εμένα.Δε μου λες αν σε ρωτήσω αν η φωτογραφία είναι δικιά σου ποια θα είναι η απαντησή σου;
Μήπως αυτή
ή αυτή
!
Δεν φοβαμε πως θα με παρεξηγησει καπιος απλα δεν μου αρεσει να ξερω πως δεν μπορω να γραψω σωστα αυτα που θελω να πω,το παλευω παντος.
Οσες φορες και να με ρωτησεις εαν ειμαι εγω στο avatar ναι θα σου πω,δεν θελω να τα ακουνε χρηστες που δεν παρακολουθησαν πιο πριν την συζητηση!
μπορεί το site να ονομάζεται bourdela.com ,exe υπόψιν όμως ότι το site βρίσκετε in gr .και μην τρελαίνεσαι δεν σε φάγαμε κι όλας .Εδώ υπάρχουν και άλλες κοπέλες και είναι ευγενέστατες
Οπως και να λεγετε το site στους κανονες δεν ειδα πουθενα να λεει οτι απαγορευοντε τα Αγγλικα,τα Greeklish απαγορευοντε και παρολο που ειναι πιο δυσκολο για εμενα δεν τα χρησιμοποιω!Δεν ειπε κανενας οτι με φαγατε απλα μου ειρθε καπως!Ενα απλο hello post εκανα και απο τοτε δεν εχω σταματησει να απανταω σε ερωτησεις,post,pm και msn!Τα χερια μου εχουν πιαστει απο το γραψιμο!
Δεν εχω αυτην την στιγμη τηλεωραση στο σπιτι μου.Δεν παρακολουθω ποτε,εκτος CNN που βλεπω απο το internet.Για τις ταινιες DvD και κινηματογραφος.
by the way απο τι το εβγαλες το συμπερασμα πως βλεπω πολυ τηλεωραση;;;