pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εγώ για τοκογλύφο τον ήξερα.Κανει το πριν. Μου το εχει πει ειμαι απο τους λιγους και καλους.
Εγώ για τοκογλύφο τον ήξερα.Κανει το πριν. Μου το εχει πει ειμαι απο τους λιγους και καλους.
συντομα & εξω απο το θεατρο των ονειρων..Εχει σουβλατζιδικο στην κατω τουμπα, το δικεφαλο σαντουιτς λεγεται το μαγαζι.
ολοι μαζί η παίρνουμε νούμερο;Μαμιέσται ρε!
ψωλογλυφτη σου ειπαν ρε παππου..παλι ειχες ξεχασει να φορτισεις την μπαταρια των ακουστικων???Εγώ για τοκογλύφο τον ήξερα.
εμας μας εχει γαμησει 5-6 φορες απο το πρωι..πρωτος εισαι στην σειρα..ολοι μαζί η παίρνουμε νούμερο;
Εγώ δεν είμαι επιλεκτικός σαν εσένα, γαμάω και στράκια!εμας μας εχει γαμησει 5-6 φορες απο το πρωι..πρωτος εισαι στην σειρα..
βασικη προυποθεση για το λουγκροδιαβατηριο που πηρεςΕγώ δεν είμαι επιλεκτικός σαν εσένα, γαμάω και στράκια!
σαβουρας με τα ολα του ο χοντρος..τι να πεις???βασικη προυποθεση για το λουγκροδιαβατηριο που πηρες
Καλώς το πουλεν μου!Ειμαι 27 ετων. Δασκαλα μουσικης. Επεστρεψα στην Ελλαδα πριν απο περιπου 1 χρονο (μεταπτυχιακα). Ακουω τα παντα αν δεν ειναι φαλτσα. Οδηγω μηχανη. Δε ζω με τους γονεις μου. Μ αρεσουν τα extreme sports, ο αθλητισμός και η ταχυτητα. Α! και το καλο φαγητο
O MASTER.IOANNISποιο ήταν το προηγούμενό σου νικ?
κάπου διάβασα ότι έγραφες με κεφαλαία συνέχεια... όπως τώρα... κακό συνήθειοO MASTER.IOANNIS
ειχε κολλησει το πληκτρολογιο.κάπου διάβασα ότι έγραφες με κεφαλαία συνέχεια... όπως τώρα... κακό συνήθειο