ilioupolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολη την παρεα συναδελφοι βουρ στο ψητο
γεια χαρανταν
Γεια!!!!! Το site και πολύ !!!!!!
καλησπερα σε ολη την παρεα συναδελφοι βουρ στο ψητο
Γειά σας παιδιά κι απο μένα.
να κανω μια μαντεψια?33 χρονών δουλειά δεν λέω γιατί άμα πω θα με ζαλίσουν τα κακαλα για συμβουλές και απορίες! Λίγοι ξέρουν τι επάγγελμα κάνω, λίγοι και καλοί! ;)
σινεπος αφου εγο δε ξερο και ειμε καλος ,θαμε πολης33 χρονών δουλειά δεν λέω γιατί άμα πω θα με ζαλίσουν τα κακαλα για συμβουλές και απορίες! Λίγοι ξέρουν τι επάγγελμα κάνω, λίγοι και καλοί! ;)
ειμαι ο Πάθος, είμαι 50 χρονών και είμαι κα(υ)λά
γεροξεκουτη
ειμαι ο Πάθος, είμαι 50 χρονών και είμαι καλά
33 χρονών δουλειά δεν λέω γιατί άμα πω θα με ζαλίσουν τα κακαλα για συμβουλές και απορίες! Λίγοι ξέρουν τι επάγγελμα κάνω, λίγοι και καλοί! ;)
Εχει σουβλατζιδικο στην κατω τουμπα, το δικεφαλο σαντουιτς λεγεται το μαγαζι.σινεπος αφου εγο δε ξερο και ειμε καλος ,θαμε λιγοσ
Παθος
Φιλε μου διαδικτυακε
και στα ρεπο δουλευει στα bodyline ως μοντελο προς αποφυγηΕχει σουβλατζιδικο στην κατω τουμπα, το δικεφαλο σαντουιτς λεγεται το μαγαζι.
Πως το μάντεψες;Εχει σουβλατζιδικο στην κατω τουμπα, το δικεφαλο σαντουιτς λεγεται το μαγαζι.
εισαι αστερι δικε μου..γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι εισαι βαζελος???Ειμαι 41, αγροτης και υπαλληλος καποιες ωρες σε video club. Εχω κανει οτι δουλεια μπορειτε να φανταστητε, απο ναυτικος, πορτιερης, οικοδομος ντελιβερας κ.α. Μου λειπουν 5 δοντια και πολλα λεφτα. Εχω 5 ταττου και ετοιμαζομε για το 6ο, ακουω Reggae, πινω πολλες μπυρες και μαστουρωνω καθε μερα. Παλια γουσταρα πολυ γηπεδο (Ολυμπιακος), το ξυλο με τα ΜΑΤ και τις πουτανες. Τωρα δεν παταω το ποδι μου σε γηπεδο, μονο για καμια συναυλια, βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες και τις πουτανες ολο και πιο σπανια τις τιμω. Ειμαι με την ιδια γκομενα, τα τελευταια 2,5 χρονια, η οποια ειναι 13 χρονια μικροτερη μου και ελπιζει οτι θα την παντρευτω και θα σοβαρευτω.........
Κανει το πριν.και στα ρεπο δουλευει στα bodyline ως μοντελο προς αποφυγη
Μου το εχει πει ειμαι απο τους λιγους και καλους.Πως το μάντεψες;