You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 508K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Καλοσώρισες και καλά χιλιόμετρα στη λεωφόρο της ηδονής (το'πα καλά??).Χαιρετω κ εγω με τη σειρα μου την παρεα!Η δουλεια που εχετε κανει κ συνεχιζετε να κανετε ειναι παρα πολυ καλη κ βοηθατε πολυ κοσμο.Μπραβο σας!Το σαιτ το βρηκα κ εγω κατα τυχη,μου κινησε την περιεργεια,διαβασα κ καποια ποστ κ αποφασισα να γραφτω.
Χαιρετω κ εγω με τη σειρα μου την παρεα!Η δουλεια που εχετε κανει κ συνεχιζετε να κανετε ειναι παρα πολυ καλη κ βοηθατε πολυ κοσμο.Μπραβο σας!Το σαιτ το βρηκα κ εγω κατα τυχη,μου κινησε την περιεργεια,διαβασα κ καποια ποστ κ αποφασισα να γραφτω.
Για εμενα και τον ταρατσα λεει ρε βοθρε εσυ τι πεταγεσαι?
Επισκέπτης
Για εμενα και τον ταρατσα λεει ρε βοθρε εσυ τι πεταγεσαι?
Όχι τίποτα άλλο το έγραψε και σωστά η κουφάλα!
ειμε πορδι γιαυτοΓια εμενα και τον ταρατσα λεει ρε βοθρε εσυ τι πεταγεσαι?
ειμε πορδι γιαυτο
γεία εινε το σοστο ετσι γραφη απο πανο!!!!!!!!!!!!
Όχι τίποτα άλλο το έγραψε και σωστά η κουφάλα!
Vendemmian
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας και απο μενα παιδες και καλως σας βρηκα ...Γαματο το site σας!!! Ετσι παμε δυνατα!!!!!!
Αλλο γεια ειναι αυτο.γεία εινε το σοστο ετσι γραφη απο πανο!!!!!!!!!!!!
το σαιτ των δινατων αρα εγο δε εχο θεσι!!!!!!!Γεια σας και απο μενα παιδες και καλως σας βρηκα ...Γαματο το site σας!!! Ετσι παμε δυνατα!!!!!!
ρε φιλε τορα που μαθα πος μπενη ο τονος μου τη λες,αστα να πανεΑλλο γεια ειναι αυτο.
Επισκέπτης
Επανήλθες στα φυσιολογικά σου!γεία εινε το σοστο ετσι γραφη απο πανο!!!!!!!!!!!!
Έτσι μπράβο και ανησύχησα!
Ενα ενα μην απογοητευεσαι και εγω μαθαινω ακομα.ρε φιλε τορα που μαθα πος μπενη ο τονος μου τη λες,αστα να πανε
παντα φισιολογικα αφισικος ημουν και θα ημε ,η φιση βλεπης το μονο καλο που με πρικισε εινε η γαβροσινη...Επανήλθες στα φυσιολογικά σου!
Έτσι μπράβο και ανησύχησα!
εδο εκατσα και μαθα για το βρασιδα το ΣπατιατηΕνα ενα μην απογοητευεσαι και εγω μαθαινω ακομα.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καλοσώρισες και καλά χιλιόμετρα στη λεωφόρο της ηδονής (το'πα καλά??).
[/quot
χαχα καλα το ειπες!!
Καλα εκανες τωρα να μαθεις και για τον Βρασιδα απο την φρουτοπια γιατι απο αυτον το πηρα το νικ.εδο εκατσα και μαθα για το βρασιδα το Σπατιατη
φρουτοπια μαναβις εισε???Καλα εκανες τωρα να μαθεις και για τον Βρασιδα απο την φρουτοπια γιατι απο αυτον το πηρα το νικ.
Σημαντικοί κάτοικοι της Φρουτοπίαςφρουτοπια μαναβις εισε???
.Ο Αιμίλιος το μήλο, δήμαρχος της Φρουτοπίας.
.Ο Θάνος το κολοκυθάκι, πρωταθλητής πυγμαχίας της Φρουτοπίας.
.Η Μαρουλίτα το μαρούλι, αγαπημένη του Θάνου.
.Ο Φραγκίσκος το φραγκόσυκο, μέγας επιστήμονας και εφευρέτης, που η τρομερή του εφεύρεση, το τρομερό Φρουκτήνος, έβγαζε τη μάνα από τους μανάβηδες και άφηνε μόνο τις βίδες. Ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση του Μανόλη του μανάβη.
.Η Πιπεριά η φαρμακόγλωσσα, γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς, που δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί (φρούτα και μη).
.Ο Βλάσης το βλίτο, που δεν είναι και τόσο βλίτο όσο νομίζει.
.Ο Ανανίας το πεπόνι, που είχε χάσει την βούλα του και την βρήκε με την βοήθεια του Πίκου Απίκου.
.Ο Βρασίδας το κρεμμύδι, με τα πολλά πουκάμισα, ερωτευμένος με την Μαρουλίτα.
.Η Μάτα η ντομάτα (η παραγινωμένη), η οποία χρησιμοποίησε τη βούλα του Ανανία για να αρέσει στον Βρασίδα.
.Ο Φώντας το σκληρό καρύδι, αρχηγός του στρατού της Φρουτοπίας
.Ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, σωτήρας της Φρουτοπίας
.Ο Λάμπρος το ραδίκι του βουνού, ξάδερφος του Αρχέλαου
.Ο Αστυνόμος Κρυψίβουλος, ο μοναδικός άνθρωπος της Φρουτοπίας, που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανόλη μεταμφιεσμένος για να μην τον εξορίσουν τα φρούτα.
μετα απο τοσι γνοσι βαρεσα κοκινο,παο να δο μπαλιτσαΣημαντικοί κάτοικοι της Φρουτοπίας
.Ο Αιμίλιος το μήλο, δήμαρχος της Φρουτοπίας.
.Ο Θάνος το κολοκυθάκι, πρωταθλητής πυγμαχίας της Φρουτοπίας.
.Η Μαρουλίτα το μαρούλι, αγαπημένη του Θάνου.
.Ο Φραγκίσκος το φραγκόσυκο, μέγας επιστήμονας και εφευρέτης, που η τρομερή του εφεύρεση, το τρομερό Φρουκτήνος, έβγαζε τη μάνα από τους μανάβηδες και άφηνε μόνο τις βίδες. Ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση του Μανόλη του μανάβη.
.Η Πιπεριά η φαρμακόγλωσσα, γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς, που δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί (φρούτα και μη).
.Ο Βλάσης το βλίτο, που δεν είναι και τόσο βλίτο όσο νομίζει.
.Ο Ανανίας το πεπόνι, που είχε χάσει την βούλα του και την βρήκε με την βοήθεια του Πίκου Απίκου.
.Ο Βρασίδας το κρεμμύδι, με τα πολλά πουκάμισα, ερωτευμένος με την Μαρουλίτα.
.Η Μάτα η ντομάτα (η παραγινωμένη), η οποία χρησιμοποίησε τη βούλα του Ανανία για να αρέσει στον Βρασίδα.
.Ο Φώντας το σκληρό καρύδι, αρχηγός του στρατού της Φρουτοπίας
.Ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, σωτήρας της Φρουτοπίας
.Ο Λάμπρος το ραδίκι του βουνού, ξάδερφος του Αρχέλαου
.Ο Αστυνόμος Κρυψίβουλος, ο μοναδικός άνθρωπος της Φρουτοπίας, που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανόλη μεταμφιεσμένος για να μην τον εξορίσουν τα φρούτα.
καλινιχτα δασκαλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K