Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.347
Πόντοι
22.785
Οπα ξεφηγαμε θα μας την πεσουνε οι mod.... φευγω με ελαφρια.

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
23 κια ειμαι Μηχανικος στα καραβια.

Επισκέπτης
Ειμαι 41, αγροτης και υπαλληλος καποιες ωρες σε video club. Εχω κανει οτι δουλεια μπορειτε να φανταστητε, απο ναυτικος, πορτιερης, οικοδομος ντελιβερας κ.α. Μου λειπουν 5 δοντια και πολλα λεφτα. Εχω 5 ταττου και ετοιμαζομε για το 6ο, ακουω Reggae, πινω πολλες μπυρες και μαστουρωνω καθε μερα. Παλια γουσταρα πολυ γηπεδο (Ολυμπιακος), το ξυλο με τα ΜΑΤ και τις πουτανες. Τωρα δεν παταω το ποδι μου σε γηπεδο, μονο για καμια συναυλια, βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες και τις πουτανες ολο και πιο σπανια τις τιμω. Ειμαι με την ιδια γκομενα, τα τελευταια 2,5 χρονια, η οποια ειναι 13 χρονια μικροτερη μου και ελπιζει οτι θα την παντρευτω και θα σοβαρευτω......... :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
29 εκπαιδευτικος

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους! απο σποντα και εγω εμαθα το site....πολυ καλη δουλεια στην ''ενημερωση'' μπορω να πω,
keep up the good work!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους! απο σποντα και εγω εμαθα το site....πολυ καλη δουλεια στην ''ενημερωση'' μπορω να πω,
keep up the good work!

Εξαρτάται σε ποια "ενημέρωση" αναφέρεσαι κιόλας.
Μην ξεχνάς ότι εκτός από τα μπουρδελοστριπτιζοπουτανοθρεντ, υπάρχουν και άλλα με άπειρα χρήσιμα πράγματα, ή έστω διασκεδαστικά και για τρελό χαβαλέ.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Χαιρετω κ εγω με τη σειρα μου την παρεα!Η δουλεια που εχετε κανει κ συνεχιζετε να κανετε ειναι παρα πολυ καλη κ βοηθατε πολυ κοσμο.Μπραβο σας!Το σαιτ το βρηκα κ εγω κατα τυχη,μου κινησε την περιεργεια,διαβασα κ καποια ποστ κ αποφασισα να γραφτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom