Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

Επισκέπτης
και άργησες να ευχηθείς φίλε λαλακ, θα φέρω αλλαγή τον easy  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παει αυτος θα τον απολυσω!
Με χει αφησει μονο να κανω ολη τη δουλεια

υ.γ Οποιος ενδιαφερεται για τη θεση να στειλει βιογραφικο με πμ :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ψηφίζω duo Lalak - Easy επί της υποδοχής!!

Γεια σου ρε  siegf :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλως ηρθες φιλη και καλα χιλιομετρα στον στιβο της ηδονης..

Μεταφραση:

Welcome darling  and have  nice kilometres on the track of lust... :grin:
Βλεπω δασκαλε βουρ στον πατσα εισαι παντα. Καλα κανω και σε παιρνω στο κατοπι τελικα.  :grin: :grin: :grin:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας! Λοιπόν είμαι και εγώ ένα νέο μέλος.
Το URL το βρήκα εντελώς τυχαία παπαρίζοντας στο νετ. Μου φάνηκε πάρα πόλυ ενδιαφέρον λόγω των ιστορίων, έτσι σκέφτηκα να λογγάρω και εγώ για να έχω μιά καλή συντροφιά και να χαζευώ τα φόρουμ, έτσι να καίω την ώρα μου σαν απλός φοιτητάκος και εγώ. Επίσης δεν μου περνούσε καν από το μυαλό οτι υπηρχε URL τέτοιας φύσεως, μου φάνηκε αρκετά πρωτοποριακό! Δίνω στο URL +1000000  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Είμαι 34. Προγραμματιστής σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πιός είμαι έχω πάθει κρίση

fifikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Επισκέπτης
Ειμαι ο Ηλιας και ειμαι καλα(...λεμε τωρα)Ειμαι 43ων Μαιων Κριος με ωροσκοπο Σκορπιο και τον Ερμη μονιμως αναδρομο!Χρωσταω τα μαλλιοκεφαλα μου(ειμαι καραφλος...αλλα τα χρεη ερχονται απο το παρελθον)απο ταξιδια και τα ξυδια και λατρευω τα ταξιδια με τις μοτο μου(εμφανες)και την αναρριχηση!Δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα και ειμαι εδω γιατι ολοι μου ελεγαν οτι,τον καλυτερο κοσμο τον βρισκεις στα μπουρδελα!...ειχαν δικιο!!!Εχω σπουδασει Ιταλικη φιλολογια και μουσικη(εχω και ZIMERMANN,παμε μια βολτα???)και εκανα μια,παταγωδως αποτυχημενη,αποπειρα διδακτορικου!Δουλευω σε μια ιδιωτικη εταιρεια,που , για τους περισσοτερους ειναι ο ορισμος της πολυεθνικης!!!Επισης,οπως διαπιστωσατε,μιλαω ακαταπαυστα,αλλα γραφω στον υπολογιστη με υπερβολικα μεγαλη δυσκολια!Ημουν νυμφευμενος και πιστος επι 13 συναπτα ετη!Αυταααααααα...αλλα νεα???

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ομως χωρισες συντροφε.Και,αν εισαι εσυ στη φωτο,οταν στρίβεις αφουγγράζεσαι τα σκουλίκια που αναπνέουν.Που ειναι η φωτο;Βλέπω πλατος.Σε αεροδρόμιο;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για σου φιλε μιχανοβιε!!!!!!!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.024
Πόντοι
12.056
Ικτερος  :piss: DUCATI        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ικτερος  :piss: DUCATI         :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι μαλακοπαπαρα...χτες σε παρακαλαγα να ευχηθει ο θειος σου καλη επιτυχια στους κροκαιους,πηραμε τ'αρχιδια του αμπαλου ξυλαγγουρου και του <<γλυστρανε οι γοβες μου και πεφτω>>> :headbang: :headbang: :headbang:...και κλααααααααμα παλι σημερα!!!Μονο με τη ντιβα το θυμηθηκες!!!

Επισκέπτης
Ομως χωρισες συντροφε.Και,αν εισαι εσυ στη φωτο,οταν στρίβεις αφουγγράζεσαι τα σκουλίκια που αναπνέουν.Που ειναι η φωτο;Βλέπω πλατος.Σε αεροδρόμιο;
Το καλυτερο απ"ολα ηταν το<<συντροφε>>Αν κρινω σωστα,κι"αν με βοηθαει η γεροντικη μου οραση,μαλλον στην ιδια που εισαι κι"εσυ...

Επισκέπτης
Χαιρετω και εγω με τη σειρα μου τον συντροφο Not bike :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom