gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ενας διασημος ηθοποιοςΌχι τι είναι τούτος?
ενας διασημος ηθοποιοςΌχι τι είναι τούτος?
για να γινεις διαχειριστης τυπε πρεπει να αγορασεις το σαιτ..τι μας λες τωρα;
ψηνεσαι να το παρουμε μισιακο;ποσο παει το μαλλι τζιελακο?
Οι κλώνοι μέσα στην τιμή? Υπεραξία κι έτσι?ψηνεσαι να το παρουμε μισιακο;
ψηνεσαι να το παρουμε μισιακο;
ψηνεσαι να το παρουμε μισιακο;
Χρονια σου πολλα Γιαννη....Εδω μπορει να σε παραξενευουν καποια πραγματαΝα πω και εγω ενα γεια!
Καλωs ορισεs...........Γεια σας γαμιάδες!!!! Καλή χρονιά!!!
Καλωs ορισεs τυπεΓεια σας!
Είμαι ο Νικος και είμαι 32 ετών. Μένω Αθηνα
Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό χωρίς να ήμουν εγγεγραμμένος. Εχθές αποφάσισα να εγγραφω!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Γεια σας παιδες. Σημερα πηρα μια σημαντικη αποφαση στην ζωη μου! Σημερα 30/01/2015 και ωρα 10 και κατι ψηλα αποφασησα απο απο μη εγγεγραμενο μελος που σας παρακολουθει και αλλοτε σας αφουγραζετε και αλλοτε γελαει μονος του σαν τον μαλακα με αυτα που γραφετε, αποφασησα λεγω να γινω επισημα εγγεγραμενο μελος και να συμμετεχω και γω σαυτο το τρενο της τρελας που λεγετε bourdela.com.
Περριτο να πω πως πριν κανω εγραφη το skin theme του forum ηταν πολυ καλυτερο... Τεσπα οπως και να χει καλως με βρηκατε και απολαυστε την παρεα μου!!!
σας παρακολουθω καιρο αλλαΓεια σας παιδες. Σημερα πηρα μια σημαντικη αποφαση στην ζωη μου! Σημερα 30/01/2015 και ωρα 10 και κατι ψηλα αποφασησα απο απο μη εγγεγραμενο μελος που σας παρακολουθει και αλλοτε σας αφουγραζετε και αλλοτε γελαει μονος του σαν τον μαλακα με αυτα που γραφετε, αποφασησα λεγω να γινω επισημα εγγεγραμενο μελος και να συμμετεχω και γω σαυτο το τρενο της τρελας που λεγετε bourdela.com.
Περριτο να πω πως πριν κανω εγραφη το skin theme του forum ηταν πολυ καλυτερο... Τεσπα οπως και να χει καλως με βρηκατε και απολαυστε την παρεα μου!!!
σας παρακολουθω καιρο αλλα
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από καιρό είπα και εγώ να μπω να πω ένα ''γεια''. Όντας νέος εδώ, θέλω τα φώτα σας για μια τύπισσα που μ' έχει αναστατώσει, αλλά δεν μπορώ να την εντοπίσω...
μεγάλη κουβέντα τύπε.ο απολυτος ήταν η ψυχή του σαιτχωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρη