dimakoss777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 516
- Πόντοι
- 290
ειναι ωραιο το σαιτ τυπε
Ναι τυπε εχεις πολυ δικιο εχει τα παντα
Μπραβο στους διαχειριστες για την καλη δουλεια
ειναι ωραιο το σαιτ τυπε
Κατσε λιγο καιρο και μετα πες γνωμη για τους διαχειριστες....Ναι τυπε εχεις πολυ δικιο εχει τα παντα
Μπραβο στους διαχειριστες για την καλη δουλεια
γιατι ρε μαζο?????μπορει το παλικαρη να παρακολουθει 5 χρονια...Κατσε λιγο καιρο και μετα πες γνωμη για τους διαχειριστες....
γιατι ρε μαζο?????μπορει το παλικαρη να παρακολουθει 5 χρονια...
ρε φιλε μου το θεμα δεν ειναι τοσαιτ αλλα η κακια που βγαζει ο καθε ενας.....ειπαμε ειναι μια μαλακια να μιλανε οι νεοι χ(ρ)υστες και να μπαινουν στο νοημα....σεβαστη καθε αποψη απλα δεν γινεται καθε νεος που μιλαει να ακολουθει η μαλκια καποιου παλιου!!!ελεος δηλαδη....Δεν ειμαι τοσο καιρο ωστοσο ειναι ενα σαιτ που δουλευει καλα κατα την γνωμη μου
Τεσπα μπορει και να κανω λαθος μπορει και οχι θα φανει στο μελλον
χωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρηειναι ωραιο το σαιτ τυπε
Σε χαλάει η V6 ?χωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρη
oλα στην ζωη καποτε τελειωνουν τυπε :Sχωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρη
Ολα ειναι ατμοs τυπε.........Βαθυτατα φιλοσοφημενοoλα στην ζωη καποτε τελειωνουν τυπε :S
χωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρη
χωρις απολυτο ειναι τσιχλα διχως ζαχαρη
μετανοησε τυπε εγινε ολυμπιακος και ρεντμαν....ηρθε στον ισιο δρομοΘα γυρισει..δεν γινεται να μας αφησε ετσι
Αφηνουν τη διεξαγωγη πολεμικων επιχειρησεων. Θα μου πεις αν καποιοι αρεσκονται στο να αλληλοβριζονται, τι να κανουν τους χωροφυλακες οι Διαχειριστες, ή να παρατηρouv λες κι ειναι μικρα παιδακια?Κατσε λιγο καιρο και μετα πες γνωμη για τους διαχειριστες....
για να γινεις διαχειριστης τυπε πρεπει να αγορασεις το σαιτ..τι μας λες τωρα;Αφηνουν τη διεξαγωγη πολεμικων επιχειρησεων. Θα μου πεις αν καποιοι αρεσκονται στο να αλληλοβριζονται, τι να κανουν τους χωροφυλακες οι Διαχειριστες, ή να παρατηρouv λες κι ειναι μικρα παιδακια?
Σαφως και δε δυναται να αναλωνουν το χρονο τους για παιδιαρισματα, αλλα κανενα κλαδεμα ανουσιων θρεντς ειτε λουκετωμα θα επιδρουσε κατασταλτικα εις τας ορδας των βαρβαρων...
Ομως η κατηγορια της Πολιτικης υποφερει καθημερινως.
Υ.Γ. 1
Create a poll and vote me for Admin θα γινει εκκλησια σε μια εβδομαδα το forum
Υ.Γ. 2
Η θεση του Διαχειριστη δεν ειναι τοσο ευκολη οσο νομιζουν καποιοι.
Υ.Γ. 3
Προς απαντησιν του Υ.Γ. 1, επειδη τυγχανει να ειμαι λιγο αργοσχολος το ανεφερα
ελα ρε βασιλη καλωσορισες....τον παπαζολη τον ξερεις;
Όχι τι είναι τούτος?
Να πω και εγω ενα γεια!