alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εχω ηδη πει την αποψη μου για το εκει νημα και τους συμμετέχοντες...μ αφηνεις εκει να αλονιζω μοναχος θα στω φαω το γκομενακι
Εχω ηδη πει την αποψη μου για το εκει νημα και τους συμμετέχοντες...μ αφηνεις εκει να αλονιζω μοναχος θα στω φαω το γκομενακι
μας απαξιωσες τυπεΕχω ηδη πει την αποψη μου για το εκει νημα και τους συμμετέχοντες...
γιατι, τι αλλο εχει???Ουφ, ευτυχως το περασα το τεστ. Τα βυζια ειδα πρωτα.
καλησπέρα
νεο μελος εισαι κουκλα μου?
Καλωσορισες τύπε. Μην ξεχασεις να ψηφισεις στην μεγαλη ψηφοφοριαΚαλημερα και απο εμενα, ειμαι νεο μελος αλλα οχι καινουριος στον αγοραιο ερωτα, παρακολουθουσα αρκετο καιρο το σαιτ μεχρι που αποφασισα να γραφτω. Ειμουν μελος απο πολυ παλια 2005 - 6 αν θυμαμαι καλα ειχε και ζωντανο τσατ το σαιτ τοτε και - οποιος θελει το πιστευει- δεν θυμαμαι ποιο nick name ειχα . Πηγα φανταρος χαθηκα μετα το διαβαζα πολυ καιρο χωρις να ειμαι μελος. Τωρα ξανασερφαρω και θα ειμαι ενεργος να ενημερονω και να ενημερονομαι. Το frapeglukosMEGALA πιστευω να ειναι αποδεκτο απο τους διαχειριστες του σαιτ.
Ευχαριστω.
Είσαι ψηφοθήρας φίλε :SΚαλωσορισες τύπε. Μην ξεχασεις να ψηφισεις στην μεγαλη ψηφοφορια
ιδιο καφε πινουμε μαν....Καλημερα και απο εμενα, ειμαι νεο μελος αλλα οχι καινουριος στον αγοραιο ερωτα, παρακολουθουσα αρκετο καιρο το σαιτ μεχρι που αποφασισα να γραφτω. Ειμουν μελος απο πολυ παλια 2005 - 6 αν θυμαμαι καλα ειχε και ζωντανο τσατ το σαιτ τοτε και - οποιος θελει το πιστευει- δεν θυμαμαι ποιο nick name ειχα . Πηγα φανταρος χαθηκα μετα το διαβαζα πολυ καιρο χωρις να ειμαι μελος. Τωρα ξανασερφαρω και θα ειμαι ενεργος να ενημερονω και να ενημερονομαι. Το frapeglukosMEGALA πιστευω να ειναι αποδεκτο απο τους διαχειριστες του σαιτ.
Ευχαριστω.
καλως ηρθεςΚαλη χρονιά!
Είμαι ο Άρης από Αθήνα, και καλώς σας βρήκα
γεια και σε σενα...geia
αρπα...geia
γεια κ απο μενα,διαβαζω καιρο το σαιτ
Δεν θα βγείς σήμερα?Γεια σου παπαζόλη